Апаратът "брендимастър", скрит зад звуковото име?

Производството на домашно приготвени алкохолни напитки е не по-малко завладяващо, отколкото за вкус с приятели. С качествен сварено Апаратът може да се получи голямо разнообразие от алкохолни напитки, като се излиза от конвенционален захар дрожди водка, текила и да екзотични Chachi елит или ракия. От тази напитка се казваше името на марката Brandimaster.

Защо се използва, той е известен само на производителите на това устройство. Вероятно поради благородния звук. Тъй като устройството е еднакво подходящо за производство на всички видове дестилат, а не само напитка от сок, ферментирал в грозде. От тази суровина се произвежда бренди, наречени коняк, арманяк, метакс, божество и т.н. (по произход). В България и някои други страни от Балканите и Централна Европа произвеждат сливова ракия, наречена slivovitz, rakia или palinka (Унгария).

Машини Brandimaster

Три модела лунични машини Brandymaster

Според асортимент от бренди име и модел лунна светлина Brendimaster - V.S., V.S.O.P., X.O .. Въпреки това, в рамките на срока на напитка извлича комбинации от букви са без значение, точно като дизайнерите на обозначението на единица, те са индексирани единици на различни длъжности.

Характеристики на дизайна на машините Brandimaster

Машините се произвеждат на базата на кипящи кубчета с капацитет от 17, 25, 37 и 50 литра. Във форма резервоарите съответстват на обикновени кухненски саксии с модифициран капак.

На периметъра на джантата са монтирани четири ключа, които притискат капака със заварка в централния фитинг за закрепване на колоната на дестилатора. Под капака на джантата е монтиран силиконов фиксиран уплътнител, проектиран да осигури тежестта на връзката. Това е единствената слаба точка на устройството - независимо колко висококачествен силикон се използва, ресурсът му е ограничен. И е невъзможно да се намери подобно уплътнение. В определен способност да запечата разреза може да се прилага заедно силиконов маркуч с диаметър 1 см. Практиката показва, че това е напълно приемливо изход, само трябва да направим малък припокриване в ставата.

Брандимимстър ХО

Брандимимстър ХО

В други отношения лунния брендимастер е напълно работещ дизайн и добре направен - фабричната продукция може да се види с просто око. Шевовете са гладки и херметични, нишката е изрязана в пълно съответствие с GOST, всички връзки са перфектно комбинирани, без изкривявания, задръствания и други недоразумения.

Всички връзки, с изключение на ключалките на капака и маркучите за свързване на маркучите за вода, са резбовани. Устройството се сглобява бързо, не се наблюдават слаби точки по отношение на плътността или прекомерното натоварване на съставните части.

Препоръчителни: Всички предимства на куба "Absolute"

Дори и при двата инсталирани фрагмента, натоварванията на капака и апаратурата като цяло са вертикални. Характерни за евтините домашно приготвени устройства, моментите на сили от хладилника или суха клетка, които са излезли от пътя, не са тук. Дизайнът е компактен, обмислен и проектиран за постигнатите резултати до 2 литра на час.

Върнете се в началото

Завинтване на апарата



Както в режим на дестилация (без иго), така и в режим на ректификация (с носа), производителността е обявена за еднакво. На практика, повторното дестилиране трябва да бъде по-бавно, ако, разбира се, качеството на напитката е поставено в сърцето на напитката, а не скоростта на нейното получаване.

Tsargami попълнено спирала-призматична тел дюза (SPN), известен под името дори дюзи на Selivanenko 12X18H10T проводник. Това повишава степента на топлообмен и води до интензивно кондензация на високи масла кипене и добавки (водка), които се вливат обратно в куба, отваряне на двойки начин алкохол (етил) в хладилника. Дюзата е с ниско хидродинамично съпротивление, така че дестилацията практически е незасегната.

Колоната на апарата "Brandimaster" не може да се нарече поправка в пълния смисъл на тази дума. Това е нормален обратен хладник, който напълно се справя с функциите си за пречистване на продуктите.

Майсторът на Брандимастър

Пазителят е изпълнен със SPN

На колоната е завинтен ефективен вертикален хладилник, направен от системата Dimrot. Двойките алкохол се движат по серпентината във водната баня. Водата тече, така че охлаждането се извършва бързо и се получава конденз на компактна температура на изхода. Самоизработваните превозни средства V.S. и V.S.O.P. оборудвани с хладилници с височина 200 мм и X.O - 300 мм. В други отношения дизайнът на апарата е подобен.

Друга разлика е липсата на V.S. модели. вторият термометър. Това до известна степен намалява тяхната способност за фракционна дестилация, но те са доста подходящи за получаване на отличен дестилат от първата дестилация.

Добър бонус за устройството е конфигурацията му с метално уплътнение, което е монтирано на капачката на капака по същия начин, както колоната. За производството на грозде или плодове и зърна е необходимо. Едновременно с осигуряването на баланса на газа с вградения термометър, можете да контролирате температурата на ферментация.

С всичките си заслуги, собственикът на къщи Brendimaster все още има значителен потенциал за модернизация. Желателно е да се види върху него изпускателен клапан за бард и дюза за парогенератор за производството на напитки от гъста пивна мъст. Но като цяло за своята ценова категория "Brandimaster" е много добро устройство и оправдава името му.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво може да забременее бунтовникът?Какво може да забременее бунтовникът?
Как да готвя истински calvados от ябълки без захар и маяКак да готвя истински calvados от ябълки без захар и мая
Да се ​​научиш да караш лунна светлина правилно, колко пъти, до каква степенДа се ​​научиш да караш лунна светлина правилно, колко пъти, до каква степен
Аромати за лунна светлина за вкус и цвят не са едни и същиАромати за лунна светлина за вкус и цвят не са едни и същи
Рецепти за най-добрите напитки от домашно приготвени домашно приготвениРецепти за най-добрите напитки от домашно приготвени домашно приготвени
Ябълка от ябълково дърво като основа за калвадо, ракия и ябълкаЯбълка от ябълково дърво като основа за калвадо, ракия и ябълка
Дъбови чипове и рецептата на този френски конякДъбови чипове и рецептата на този френски коняк
Как да изберем подходящата мая за лунен лудКак да изберем подходящата мая за лунен луд
Най-популярните модели луненцарски машини във ФинландияНай-популярните модели луненцарски машини във Финландия
Общ преглед на най-популярните немски устройстваОбщ преглед на най-популярните немски устройства
» » Апаратът "брендимастър", скрит зад звуковото име?
© 2021 BggeHat.com