Какво може да забременее бунтовникът?

Повечето хора са любители на това хоби като лунна светлина възрастен, на определен етап се стреми да разширява гамата на произвежданите различни ликьори и ликьори. В тези напитки основната роля играят вкусови качества. Тази ситуация ви принуждава да помислите какво да настоявате на лунна светлина, за да получите желания резултат.
Какво да настояваш за лунна светлина?

Какво да настояваш за лунна светлина?

Избираемите съставки могат да добавят много положителни:

  • цветът ще стане оригинален;
  • ще добави стойност от продукта;
  • празник с оригинална напитка ще стане незабравим.

За да се подобри вкусът на занаятчийския алкохол по време на дегустацията след почистване, към него се добавят добавки. За да не бъдете прекалено сладки или кисело, можете да използвате готовите рецепти за инфузия на лунна светлина.

Асортимент на аромати

На първо място, трябва да определите кръга на бъдещите потребители, тъй като сладката тинктура е по-често предпочитание за жената. Moonshine, влива с подправки, хрян или черен пипер е признание за модата на мъжете. Въпреки че това разделение не е догматично. На какво да настояват лунна светлина в дома, всеки избира свой вкус.

Начало тинктура на лунна светлина - напитка за настроение, което, ако опитате, можете да се подготвите

Начало тинктура на лунна светлина - напитка за настроение, което, ако опитате, можете да се подготвите

Постигане хубав аромат или послевкус успее с помощта на интелигентна комбинация от компоненти, които могат да включват плодове, ядки, подправки, корени, плодове, цитрусови плодове, цветя и цветни пъпки, треви. В някои случаи е необходимо да се настоява лунната светлина да не крие най-приятната миризма. Тогава изкуствените вкусове ще дойдат на спасението, настояването, което не трае дълго. Въпреки това, за предпочитане е да се избират естествени съставки, тъй като те не оказват влияние върху здравето и също така ще дадат много уникални цветове на готовия продукт.

ВИДЕО: Оригинални бързи тинктури

Разнообразна палитра от вкусове

Избирайки кое е по-добре да настояваш за лунна светлина, не е необходимо да даваш предпочитание на един вид добавка. Рецепти е по-добре да се разнообразят с разнообразие от цветове и аромати, които ще приятно изненада вкусовете.

Джинджифилът дава пикантен вкус и едновременно с това адсорбира вредните примеси в алкохола

Джинджифилът дава пикантен вкус и едновременно с това адсорбира вредните примеси в алкохола

Преди да разберете коя билка е по-добре да настоявате за лунна светлина, струва си да се запознаете с какви качества дават различните вещества:

  • шафран с розмарин ще омекне напитката;
  • добавете лаврови листа, канела, жар;
  • в привкуса приятно почувствах едно докосване на леко горчивина, добавете малко пипер;
  • контрастът на твърдостта с пикантността за пивоварната ще осигури дует от мускат и кардамон;
  • оригиналът ще бъде рецепта със скилидки, джинджифил и лют пипер, след което ще се почувства топло по цялото тяло.

Не забравяйте лечебния ефект, когато се интересувате от това какво бихте могли да наблегнете на лунна светлина. Действително ще бъде състава, събран от мента и соев бульон от 0,2 литра плюс kalgan с джинджифил на 50 грама. Всичко това се потапя в 5 литра лунен лук, след като бульонът бързо се охлади. Настояваме композицията поне 3 седмици, след което филтрираме няколко пъти и вкус за превантивни или лечебни цели.

Как да накараме лунната козина да й даде цвят

Някои фенове на пожарната вода търсят оригинални цветови решения за своята напитка. Това играе важна роля в възприемането му. Сенките могат да бъдат:

  • най-добрият жълт цвят е мелиса и шафран;
  • ако настоявате лунна светлина в боровинки, ще получите червен цвят, но карминова течност ще направи изкуствен цвят, който с камък от вино се разтваря в топла вода и се добавя към алкохола;
  • лунна пеперуда, след като мембраните от орех и портокалови пили ще станат златни;
  • как да настояваш за лунния синя: вземи боровинки или семена, които ще дадат светло синьо;
  • ако не знаеш какво да настояваш на лунната светлина, за да й дадеш оригинален син цвят, използвай цветята на метличина;
  • за постигане на зелен цвят се получава с магданоз.

Индивидуални предпочитания

Преди да наложите правилно на лунна светлина, струва си да се запознаете с характеристиките на добавките. Подобрете аромата на подправки и билки, които съдържат голям брой етерични масла или други съединения. Обичайните добавки за дестилат 40 градуса са такива материали като мента в суха или прясна форма, черен пипер (несмляна), във всякаква форма канела, ванилия (не ванилия захар), царевично индийско орехче, сушат хвойна.

Таблица на препоръчителното количество подправки за инфузии за 1 литър дестилат

Таблица на препоръчителното количество подправки за инфузии за 1 литър дестилат

Най-лесният начин да се даде оригиналността на напитката е добавка от кори от лимон или портокал. Важно е при рязане да се премахне изключително боядисан жълт или оранжев слой, тъй като бял слой под него ще добави горчивина към напитката.

Оригинални рецепти

Често лунната визия на тревите се опитва да съответства на вкусовите характеристики с познати напитки, например абсент. За това е необходимо да се складира с такъв комплект:

  • клони от пелин - 100 г;
  • силно пречистена двойна лунна визия - 1,5 л;
  • семки от копър - 1,5 супени лъжици;
  • течен мед - 2 супени лъжици;
  • Мускусът е смлян - на върха на ножа.

Разклатете добре, 10 минути да стоите и поставите на тъмно място за един месец. След достигане и преминаване през филтъра. Пелинът се приема като сух и свеж. Пийте охладено.

От лунна светлина до абсент една стъпка

От лунна светлина до абсент една стъпка

Хрянът е направен от пресен корен от хрян. Съставът му е както следва:

  • домашен алкохол - 3 литра;
  • отстранете тънък слой от средна лимонова кора;
  • четка 250 гр. корен хрян;
  • захар или мед - 120 g;
  • семена от горчица - 1 чаена лъжичка.
Препоръчва се: Как да почистите лунната коса с активен въглен

Хрянът се отстранява бързо на тънки ивици, за да не се притискат очите ви. Лимонът трябва да се почисти, за предпочитане чрез затопляне с вряща вода и след това да се изсуши. Изсипете всички съставки и ги излейте с домашно приготвен алкохол. Сложете го в килера в продължение на 3 седмици. След филтриране напитката се охлажда на малки порции от 30-40 грама.



Pervach на билки има горчив вкус. Такива ликьори са една от визитните картички на италианските провинции. Те се използват като аперитив на вечеря или вечеря. Времето за готвене е кратко.

Структурата включва такива компоненти:

  • градински чай и мента 5 листа;
  • пелин и розмарин (без клони) за 10 листа;
  • 12 горски плода на хвойната;
  • една чаена лъжичка канела от земята;
  • 5 денички на брега;
  • малко парче корен айра + корен на ириса;
  • непълна 1/3 чаша вода;
  • лунна светлина.

Тревата се накисва в лунна светлина от съотношението 100 грама. от целия смесен състав на 1 L силна течност. Напоена за няколко седмици. В края на срока добавете захарен сироп на вкус. Твърдите вещества се филтрират.

Използване на плодове и плодове

За да се постигне не само вкусно, но и полезна напитка ще се окаже с помощта на плодове или плодове инфузии. Алкохолът може да извлече от плодовете всички необходими компоненти за това. Обикновено тази напитка се влива в продължение на 100 дни. Големите съставки могат да бъдат нарязани, както и с липсата на захар, те се изсипват в стила. Важно е да се спазва пропорцията, при която обемът на маркера е половината от обема на лунната светлина.

За череш ликьор се вари в малки количества вода с добавяне на сладкиши. Охладената смес се декантира и се смесва с алкохол. След това го изпращат на тинктурата. Преди това, можете да леко подвюлит плодове на слънце.

Ryabinovka се приготвя в стъклен съд от измити плодове, които се изсипват най-малко половината от контейнера. Настояването трае един месец.

Ягодите се измиват, изсушават и се излива в дома си с алкохол. След стабилна промяна на цвета, плодовете се декантират и в малък обем се варят с мед или друго сладко вещество. Охладеният сироп се прибавя към напитката и се филтрира отново.

Можете да излеете чага с домашна водка. Преди това гъбата се накисва във вода. Тридесет дни по-късно съставът се филтрира няколко пъти. Течността трябва да бъде оцветена в коняк.

Начало Коняк

Основата на тази напитка ще бъде винен алкохол, получен чрез дестилиране на гроздовата чаша. Този вид суровина се използва за производство на ракия във всички страни. Между другото, според международното право "коняк", посочена изключително гроздов дестилат, който се произвежда в провинция Шарант (Франция) и се оставя да престои най-малко 2 години в дъбови бъчви. Всичко останало е ракия.

Така че, за да се получи качествен винен спирт, е желателно да се използват сладки сортове грозде.

Съставки:

  • грозде - 30 кг;
  • захар - 3 кг;
  • вода - 4 литра.
  • дъбов стършел или варел.

Южните сортове грозде са много сладки и сочни, те не се нуждаят от захар, за да се сглобят отново. Северните, напротив, узряват по-късно и имат по-малко захар в състава, така че е по-добре да добавите пясък отделно към шаха.

подготовка

  1. Гроздето не се измива, ако е твърде прашно, разтрива се и се смачква заедно с кората и костите.

На повърхността на плодовете са диви дрожди, така че не можете да ги изперете.

  1. Получената Чачу излива в контейнера, се смесва със захар (1 кг на 10 кг грозде) и вода (2 литра на 15 кг), покрити и се оставя на топло тъмно в продължение на 4 дни.
  2. Няколко часа след като сме поставили чачата на ферментация, тя леко се смесва с дървена пръчка. И така, правете всеки ден, така че кашата да не блокира достъпа на кислород.

"Шапка" от целулозата

  1. Веднага след като активната ферментация започва със съскане и пяна, целулозата се отлепва, халбата се филтрира през тензух. Пулпата се изстисква и сокът се прибавя към натрошената варя. Изсипете на бутилки, затворете ги с хидравличен печат и ги изпратете на тъмно място за месец и половина.

През цялото това време температурата на варенето трябва да бъде в диапазона 19-27 ° С. Можете да използвате аквариумен нагревател или да поставите бутилки близо до батерията.

  1. До края на ферментацията (пяна опал, Braga става забележим запалка утайка), кашата се филтрува и се изпраща на фракционна дестилация.
  2. Дестилирайте два пъти. За пръв път не глави, а движещи се при максимална температура. Когато силата е намалена до 30 °, спрете. Разрежда се с вода до 8 ° и се изпраща до втория цикъл. Те свалят главите и опашките си (под 30 °). Те карат със средна температура.
  3. Дестилатът се прекарва през колона от въглища и допълнително се настоява или в дъб или в дъбови чипове. Препоръчваното време е 5-6 месеца, в резултат на което напитката ще придобие коняк и аромат.
Дъбови чипове

Дъбови чипове

  1. След шест месеца е необходимо да се извършва карамелизиране на бренди, независимо от наличието на захар в бирата. Направете карамел - завийте захарта и водата в съотношение 1: 1 до потъмняване и добавете към напитката. След 10 дни можете да започнете дегустация.

Видео: Как да направите уиски

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Най-добрите рецепти за коняк от домашно приготвена лунаНай-добрите рецепти за коняк от домашно приготвена луна
Класическата рецепта за уиски на ечемичен малцКласическата рецепта за уиски на ечемичен малц
Подобряване на лунната пепел чрез повторна дестилацияПодобряване на лунната пепел чрез повторна дестилация
Да се ​​научиш да караш лунна светлина правилно, колко пъти, до каква степенДа се ​​научиш да караш лунна светлина правилно, колко пъти, до каква степен
Слънчогледа от пшеница подготвя висококачествен алкохолСлънчогледа от пшеница подготвя висококачествен алкохол
Популярни рецепти за хрян и 3 интересни фактораПопулярни рецепти за хрян и 3 интересни фактора
Аромати за лунна светлина за вкус и цвят не са едни и същиАромати за лунна светлина за вкус и цвят не са едни и същи
Рецепти за най-добрите напитки от домашно приготвени домашно приготвениРецепти за най-добрите напитки от домашно приготвени домашно приготвени
Дъбови чипове и рецептата на този френски конякДъбови чипове и рецептата на този френски коняк
Мюсюлманово каймака на боровинки благородна напитка и лечителМюсюлманово каймака на боровинки благородна напитка и лечител
» » Какво може да забременее бунтовникът?
© 2021 BggeHat.com