Мюсюлманово каймака на боровинки благородна напитка и лечител

Любителите на благородни силни напитки, като лунна светлина върху борови ядки. Те ще оценят своя пикантен аромат и леко захарен послевкус. Този алкохол често се използва в нетрадиционна медицина, отдавна се използва в производството на лекарствени отвари. Това е оправдано от факта, че кедровите ядки съдържат много полезни марко-и микроелементи. Благодарение на наличието на информация, всеки дестилатор може да се научи как правилно да прави тинктура, така че да е вкусно и лекува едновременно.

Как да направите лунна светлина върху бор

Предимства и противопоказания

Много от начинаещите дестилатори се интересуват от предимствата и недостатъците на samuncle върху кедрови ядки. Ползите и вредите могат да доведат до човешкото здраве на алкохол, а наличието в неговия състав на екстракти от кедрови ядки не намалява вредата, ако го използвате без спиране. За да разберете предимствата на такава напитка, достатъчно е да разгледате компонентите, които съставляват ядките, има повече от петнадесет вида органични аминокиселини.

Повечето от полезните вещества се съдържат в черупката, а също така се препоръчва да се използва за тинктура

Повечето от полезните вещества се съдържат в черупката, а също така се препоръчва да се използва за тинктура

В допълнение към всичко в плодовете са:

  • протеини;
  • аскорбинова киселина;
  • мазнини;
  • етерични масла;
  • растителни влакна.

Това не е целият списък с хранителни вещества, полезни за организма в борови ядки. Повечето микро- и макроелементи се абсорбират от водката по време на инфузията, което я прави истински еликсир на здравето.

Ядките се използват вече на последния етап от приготвянето на лунен лук - инфузия, в процеса на дестилация и приготвяне на чифтосване не се изисква

Ядките се използват вече на последния етап от приготвянето на лунен лук - инфузия, в процеса на дестилация и приготвяне на чифтосване не се изисква

  1. Благодарение на високото съдържание на калций, тинктурата на лунна светлина ще бъде полезна за хората с болестта на мускулно-скелетната система.
  2. Танините в напитката действат като противовъзпалителни и антисептични средства. Те допринасят за бързото излекуване на раните и тяхното дезинфекциране.
  3. Аскорбинова киселина помага за подобряване на синтеза на колаген процеси, хематопоезата, и други. В допълнение към инфузионни варя борови ядки в народната медицина се смята за един от най-добрите начини за регулиране на съсирването на кръвта, укрепване на сърдечно-съдовата система и имунната система.
  4. При правилното използване на напитката функционира храносмилателната система. Ето защо се препоръчва за такива заболявания като образуване на камъни в жлъчния мехур, стомашна язва, нарушаване на каналите, които произвеждат жлъчка.
  5. В допълнение, тинктурата на борови ядки на лунна светлина може да се използва за очистване на тялото от токсини и токсини.
В лъжица, лекарство, в чаша - отрова. Не забравяйте за това, като използвате кедър водка за лечение на заболяване

В лъжица, лекарство, в чаша - отрова. Не забравяйте за това, като използвате кедър водка за лечение на заболяване

Известни лечители използват инфузия с появата на епидермиса, импотентност, загуба на слуха, мастопатия. Но подобно на всяко лекарство, тинктурата на ядките на лунната светлина има противопоказания, първо трябва да бъдат взети под внимание.

Не се препоръчва употребата на лекарствен продукт:

  • бременни и кърмещи;
  • в присъствието на проблеми с кръвоносната система - разширени вени, тромбоза, тромбофлебит;
  • с чернодробно заболяване, бъбречно заболяване;
  • деца и юноши.

Преди да настоявате за лунна светлина върху борови ядки, е необходимо да научите от лекуващия лечител какви дози и колко дни можете да пиете, за да не вредите на тялото.

ВИДЕО: Рецепта за класически кълнове

Форма за приготвяне на дестилат

Можете да получите homebrew на кедър плодове само по един начин - чрез настояване. Но преди това трябва да изучавате рецептата за готвене на алкохол у дома. Тематичният сайт на Alkofan Ru представя многобройни варианти за правене на бир, но за тинктурата на лунната козина на кедровите ядки е най-простият метод.

Дестилатът се приготвя основно от захарни брашна, се почиства, двойно дестилира и филтрира. На избрания аромат може да се настоява за чиста лунна мощ със сила 42-45 градуса

Дестилатът се приготвя основно от захарни брашна, се почиства, двойно дестилира и филтрира. На избрания аромат може да се настоява за чиста лунна мощ със сила 42-45 градуса

Как да подготвим мъстта:

  1. Разредете 5 кг гранулирана захар в 20 литра питейна вода, предварително активирана мая. Температурният режим на течността не трябва да бъде по-малък от 30 ° C, в противен случай сместа от мая няма да започне.
  2. Смесете всичко добре, изсипете във ферментатора и го поставете на топло място в продължение на 2 седмици.
  3. През това време трябва периодично да смесвате съдържанието.
Препоръчваме: Възможно ли е опасно да почиствате лунната костенурка с калиев перманганат?

Спрей за дестилация е готов. Сега можете да поставите на огъня лунна светлина и да чакате "глави" за отстраняване. Когато се достигне първия изход от 150 ml, изходящата дюза се премества в контейнера за основния продукт. Важно е да не пропускате момента, в който крепостта пада до 40 °, което означава, че е време да замените контейнера за отпадъци от отпадъци.

След това дестилата се почиства по какъвто и да е начин, избистря се и, ако е необходимо, се поставя дестилацията. След това започнете да изучавате как да налагате лунна светлина върху борови ядки.

С тази статия прочетете: Как да почистите лунната светлина

Начини на инфузия

Съществуват редица рецепти за това как да се държи на лунния блясък на борови ядки. По правило те се различават само от срока на инфузията и състава, който може да включва плодове, плодове, подправки и билки. Обмислете най-популярните варианти.

Можете да използвате ядки в чиста форма, с нарязана черупка или добавяне на аромати

Можете да използвате ядки в чиста форма, с нарязана черупка или добавяне на аромати

Рецепта за фъстъци инфузии с билки



Следните продукти трябва да бъдат приготвени за приготвяне:

  • лунна светлина с мощност от 45 - 2 литра;
  • кедрови ядки - 100 грама;
  • захар - 120 g;
  • карамфил - 1 пъпка.

Използвайте цели шушулки заедно с черупката. Избийте ги на големи частици и ги поставете в бурканче. Добавете захар със скилидки, изсипете 1 литър лунен лук, затворете плътно и поставете на тъмно място в продължение на 8-10 дни. След това разцепете сместа, добавете останалата част от алкохола към нея. Такъв продукт няма ограничен срок на годност, но при условие, че той остава на тъмно и хладно място.

Инфузия на лунна светлина върху кедрови ядки и портокалова кора

Като основни съставки, използвайте:

  • домашно приготвяне - 1 литър;
  • захар - 2 супени лъжици. л.;
  • кедрови ядки - 100 гр.;
  • ванилин - 5 g;
  • листа от касис - 2 бр.;
  • портокалова кора - с 1 голям плод.

Нарежете, изсушете портокаловата кора и касисът оставя малко. Разделете черупката от кедрови ядки, но не изхвърлете, след което всички компоненти на плода пълнене с вряла вода, внимателно разбъркайте и източване на течността. Тези манипулации се нуждаят от история 3 пъти.

Поставете съставките в буркан и го напълнете с вера. Покрийте контейнера плътно и го покрийте в продължение на 9 дни на тъмно място.

Тинктура от лунна светлина върху борови ядки е готова, когато цветът става наситен с коняк

Тинктура от лунна светлина върху борови ядки е готова, когато цветът става наситен с коняк

Колко да настояваш за лунна светлина върху кедровите ядки зависи изцяло от предпочитанията на дестилатора. Срокът може да бъде до 30 дни. Колкото повече време всички съставки са заедно, толкова по-интензивни са ароматните качества на напитката.

Тази тинктура е чудесна напитка, но вкусът ще бъде напълно разкрит само след един месец. Ако филтрирате преди, дестилатът ще има само време за оцветяване.

След края на стареенето напитката се филтрира 3-4 пъти и се поставя в хладилника за една седмица.

Настоявайки за алкохола върху черупката на ядките

Какво ще се изисква:

  • черупка - 300 g;
  • варене - 400 мл.

Поставете съставките в буркана, затворете капака и оставете за 24 дни. Щам, изсипете в бутилки.

Тази инфузия се използва само за лечение, за обичайното оплождане, вкусът е твърде специфичен.

Кедър коняк

Kedrovka на варя, направени по дадена рецепта има ароматични и ароматични прилики с коняк.

Подготовка на тинктура с вкус и аромат на коняк

Подготовка на тинктура с вкус и аромат на коняк

Подгответе следните съставки за готвене:

  • двоен дестилационен алкохол - 3 литра;
  • ядки - 300 g;
  • пъпки от карамфил - 3 броя;
  • гранулирана захар - 4 ч.л.
  • ванилова захар - 12 g;
  • канела в пръчки - 1 бр.

В този случай е много важно да се наблюдават пропорциите, колко кедър плодове са посочени в рецептата, в противен случай коняк ефект няма да работи.

Moonshine на ядки трябва да се влива в продължение на 4 седмици, след което се филтрира. След това захарта се стопява и варя, докато цветът не потъмнее. Сиропът се смесва с алкохол, сместа се добавя с карамфил, ванилин, канела. Контейнерът е затворен със здрав капак и поставен на хладно място в продължение на 5 седмици. Препоръчва се да се разклащат два пъти седмично в контейнер, в последния ден, преди филтрирането да не се докосва, така че утайката да се уталожи.

Ще се получи по-богат вкус и аромат, ако периодът на инфузия ще бъде повече от 4 месеца. Също така, като резервоар за стареене, е по-добре да се използва варел, изработен от дървен материал. Но ако такива съдове не са налични, можете да ги освободите от стъклен съд със запечатан капак.

ВИДЕО: Рецепта за сибирска (царска) тинктура

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Най-добрите рецепти за коняк от домашно приготвена лунаНай-добрите рецепти за коняк от домашно приготвена луна
Какво може да забременее бунтовникът?Какво може да забременее бунтовникът?
Да се ​​научиш да караш лунна светлина правилно, колко пъти, до каква степенДа се ​​научиш да караш лунна светлина правилно, колко пъти, до каква степен
Популярни рецепти за хрян и 3 интересни фактораПопулярни рецепти за хрян и 3 интересни фактора
Аромати за лунна светлина за вкус и цвят не са едни и същиАромати за лунна светлина за вкус и цвят не са едни и същи
Рецепти за най-добрите напитки от домашно приготвени домашно приготвениРецепти за най-добрите напитки от домашно приготвени домашно приготвени
Теория и практика за изработване на суха клеткаТеория и практика за изработване на суха клетка
Изливане, тинктури, алкохол на орехиИзливане, тинктури, алкохол на орехи
Как да разберем, че е време да разсеем хваленето вече?Как да разберем, че е време да разсеем хваленето вече?
Как да подготвим истинска череша водка на водкаКак да подготвим истинска череша водка на водка
» » Мюсюлманово каймака на боровинки благородна напитка и лечител
© 2021 BggeHat.com