Hd4 преглед на лунната светлина с интересно име

Комплект за домашни дестилерии от Игор от CD, озаглавен Таганрог през април 2500 PC има доста функции и осигурява не само обичайните класически варя, но също така и висококачествен пречистен алкохол. Също лунна светлина CD 4 може да се използва за производство на домашно бренди, джин, Калвадос и други благородни напитки или обикновен ароматизирана лунна светлина.
Устройството HD4

Самостоятелен апарат HD4

Всички възли и части от устройството са добре обмислени и добре направени. От повечето фабрично вградени машини, не са по-лоши, а в някои характеристики, дори по-добре. Например, снимки, който се използва като печки различни обеми (50 литра) непременно капсулен дъно, което позволява тяхното нагряване, както в отворен газов котлон пламък и повърхностите на индукция.

Два вида дестилационни кубове са оборудвани с вградени нагреватели, с възможност за регулиране на степента на отопление. Едновременно с нагревателните елементи кубът е снабден с измервателна тръба, показваща нивото на остатъчната течност в резервоара. Това е необходимо, за да не работи отоплителят в сух режим - това застрашава неговия отказ.

Задайте HD 4

В допълнение към готварска печка с кубове, опаковката включва суха клетка, филмова колона (дестилатор), комплект маркучи, кошница джин. Особено внимание заслужава дестилаторът. Това е колонка на обратен хладник с първичен охладител и подходящ работещ охладител. Работете по два начина - ректификация и конвенционална дестилация. При поръчка в комплекта устройството се доставя в комплект с електрическа печка (ако вграденият дестилатор не е осигурен).

Колоната има доста впечатляващи размери:

  • Височина - 65 см;
  • диаметърът на обратен хладник по външната обиколка е 32 mm;
  • диаметърът на изпускателната тръба е 25 мм;
  • дължина на хладилника - 46 мм;
  • диаметър на хладилника - 20 мм.


Параметрите на колоната позволяват работа с дестилационни кубове от всякакъв обем, с дестилация до 1,5 l / h.

Как работи HD4 2500PK

Работата на филмовата колона е описана подробно във видеото на Игор Шулман. Но все пак ще се занимаем с някои аспекти на действията на дестилатора. То може, както вече беше споменато, да работи в два режима - директна дестилация и коригиране.

Препоръчваме: Поглед отстрани на лунната светлина "Славянка"

В първия режим основният охладител е изключен - за това тръбите, водещи до него, се затягат от сферата на Hoffmann. Парата свободно се изкачва на колоната и влиза в хладилника, където се превръща в луна.

Дестилацията се получава, когато горният термометър е около 75-78 ° С. Някои от примесите с висока степен на кипене кондензират върху колоната и под формата на обратен поток обратно в куба. Дори при обикновена дестилация HD 4 произвежда сравнително чист продукт при първата дестилация. Ако също инсталирате суха клетка с ароматни добавки, лунна светлина може да се сервира веднага на масата.

Процесът на получаване на алкохол по време на повторното дестилиране е по-сложен - изисква се експлоатацията на два хладилника и температурата на основния охладител трябва внимателно да се коригира. С помощта на скобата Hoffmann това може да се направи само с известно обучение. Ако регулирате потока вода в хладилника и работите със скобата, тогава температурният режим може да бъде поддържан в рамките на определените граници сравнително точно. Това е донякъде обезпокоителна работа, но качеството на алкохола си заслужава.

CD на устройството 4, очевидната сложност, а просто за използване инсталация и може да задоволи нуждите както новак дестилатор, който желае да получава редовно отвара без много неприятности и любител на изтънчени питиета на собствената си решения.

Ако имате мнение за работата на фалшивото HD устройство 4 - го споделете с читателите в секцията "Коментари".

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
И каква полза има в лунните машини?И каква полза има в лунните машини?
Какво трябва да знаете при избора на собственик на жилищеКакво трябва да знаете при избора на собственик на жилище
Най-популярните модели луненцарски машини във ФинландияНай-популярните модели луненцарски машини във Финландия
Апаратурите са първото нещо, което трябва да знаетеАпаратурите са първото нещо, което трябва да знаете
Общ преглед на най-популярните немски устройстваОбщ преглед на най-популярните немски устройства
Характеристики на устройството със суха клетка и мехурчеХарактеристики на устройството със суха клетка и мехурче
И какво можете да направите, апарат ivanovitch?И какво можете да направите, апарат ivanovitch?
Цялата истина за лунен апарат от медЦялата истина за лунен апарат от мед
Лошо и добро в лунна машинаЛошо и добро в лунна машина
9 Начини за ароматизиране на лунната светлина през сушилня9 Начини за ароматизиране на лунната светлина през сушилня
» » Hd4 преглед на лунната светлина с интересно име
© 2021 BggeHat.com