Характеристики и предимства на рубинния апарат

Добра лунна светлина, наречена "Malinovka" случайно видях на уеб сайта на производителя "SamogonUral" и аз се интересувах от неговия малко необичаен външен вид. При по-внимателно изследване на дизайна, изглежда, че това устройство е произведено по наистина промишлен начин и е разработено от компетентни дизайнери.
Апаратура Malinovka

Мълнище на Малиновска

Първи впечатления

Устройството за роботи "Malinovka" с традиционния дизайн не е напълно обичайно технологично. Вместо обикновената капачка на болтовете или снабдена със затягаща щанга, надстройката на машината се завинтва върху резервоара. С ширина 100 мм, качеството на конеца е отлично - капакът се поставя гладко и плътно, осигурявайки 100% уплътнение.

На капака се завинтва суха клетка, оборудвана с дренажна тръба, а върху нея - друга суха клетка, която може да се използва като вкус. Горната суха клетка е оборудвана както с дренажна тръба за фюзелни масла, така и с гнездо за електронен термометър, което позволява контролиране на температурата на изпаренията преди да влезе в хладилника.

Робинс Дизайн

Дизайнът на лунната змия Malinovka

Сушилните са оборудвани със стандартни резбови връзки и машината може да се използва:

  • с една суха клетка;
  • с две тоалетни;
  • без суха клетка, в режим на директна дестилация.

Първите два режима позволяват получаването на обикновена или ароматизирана лунна зина или друга напитка с висока степен на пречистване, а втората - дестилирана вода, необходима за отглеждането на алкохол и за други цели.

С очевидната простота на дизайна уредът "Malinovka" у дома е с висока степен на гъвкавост. Възможно е не само да карам за приготвяне на кафе и алкохол, с висока чистота (дестилиран), но и да експериментират с всякакъв вид алкохол-съдържащи суровини и получаване на плодови напитки на оригинални рецепти.

Колелото на букета

Заслужава внимание и все още куб. елегантно изработена от неръждаема стомана AISI304 с дебелина 1,5 мм. Горната част е конична, което позволява на двойките алкохол да се издигнат до входната точка на парата, без да кондензират върху метала. Фюзелните масла с точка на кипене над алкохола се събират частично под формата на капчици в горната част на апарата и се извеждат отново в съда.

Танк с термометър

Резервоарът на устройството е снабден с термометър

С точното спазване на температурата на дестилация, което е трудно да се направи с два термометъра, горната част на резервоара служи като първичен обратен хладник. Останалата част от варенето се събира на сухи кутии, които могат да бъдат инсталирани дори повече от две - конструкцията на устройството позволява да се извършва без опасност, както стабилност, така и здравина на фугите.

Препоръчваме: Да си купите Лустрал 3 или не?


Капацитетът на куба е избран на 16 литра, това е кръст между твърде малък и доста обемист с 20-22 литра. Златната среда, която само увеличава универсалността на апарата.

Резервоарът е оборудван с предпазен клапан и биметален термометър. Клапанът е детайл, който рядко се среща на домашни устройства, но е изключително необходим, ако няма манометър. И на "Malinovka" не е така. За малък капацитет облекчение резервоар клапан е необходимо поради това, че интензивното нагряване, налягането може да се повиши бързо и относително тънка серпентина тръба просто не може да има време да го кървене.

резервоар врата

Вратът на резервоара е достатъчно широк

хладилник

На сварено апарат "Robin" е зададена дебелина, а вертикално ориентирани с хладилник бобина 1.5 m дълго. В колба 1L осигурява пълно охлаждане на парите, тяхната кондензация и все още успява да се охлади дестилат получен температурата на водата.

Дали тази сила на охладителя е излишна? Не мога да кажа със сигурност. По-скоро не. Много е лесно да се произвежда дестилация с минимално потребление на вода, което е особено привлекателно в къща, където е инсталиран водомер.

Какво липсва в апарата на Малиновска

При високото ниво на производство в чисто професионално оборудване, устройството по някаква причина е лишено от редица функции, които биха могли да го доведат на професионално ниво без специални разходи.

Например, няма достатъчно мрежа за ароматни вещества. Поставете в горната суха клетка не само импрегнирани с алкохолни двойки, прехвърляне на миризмата им към тях, но и контакт с фюзелови масла. С жалко съвпадение на обстоятелствата от самата варя, отървете се и от миризмата - не.

Не е достатъчно, по мое мнение, и конектор за свързване на парогенератора - нивото на апарата ви позволява да дестилирате върху него не само течна варя, но и гъста муста.

На цената на устройството не предизвиква въпроси - в минималната конфигурация, тя се продава за 7900 рубли. Трябваше да видя няколко по-скъпи, но не толкова добре изработени дестилатори, които са разположени като "Premium".

Напишете вашето мнение за машината "Malinovka" в секцията "коментари". Интересуваме се от обективното характеризиране на апарата, който може да се развие само с ваша помощ.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Преглед на машините на лунен фонексПреглед на машините на лунен фонекс
И каква полза има в лунните машини?И каква полза има в лунните машини?
Какво трябва да знаете при избора на собственик на жилищеКакво трябва да знаете при избора на собственик на жилище
Сравнение на съвременните селски машиниСравнение на съвременните селски машини
Най-популярните модели луненцарски машини във ФинландияНай-популярните модели луненцарски машини във Финландия
Апаратурите са първото нещо, което трябва да знаетеАпаратурите са първото нещо, което трябва да знаете
От а до з на сухото помещениеОт а до з на сухото помещение
Общ преглед на най-популярните немски устройстваОбщ преглед на най-популярните немски устройства
Кой термометър е подходящ за лунната светлинаКой термометър е подходящ за лунната светлина
Какво могат да направят маймунските занаятчииКакво могат да направят маймунските занаятчии
» » Характеристики и предимства на рубинния апарат
© 2021 BggeHat.com