Известни чуждестранни и местни производители на биогорива

Напоследък, с развитието на напредъка, се появи голям брой оригинални аксесоари за декориране на интериора на къщата. Някои от тях са не само красиви и привлекателни, но и имат някои функции. По-специално, последният мозък на модата може да се счита за поставяне във вътрешността на био-камината апартамент.

Био-камината ви позволява да създавате зашеметяваща атмосфера в жилището, да настроите динамика и настроение, да успокоява и облекчава стреса. Това многофункционално устройство не изисква инсталация, няма нужда от качулка или комин. В тази статия ще говорим за производителите на био-камини, тези предприятия и фирми, които ни позволяват да реализираме един стар сън, да внесем жив огън в къщата.

Настолна био-камина с вътрешен огън
Малка сладка детска био камина

Известни чуждестранни производители

На практика всички био-камини от промишлено производство се произвеждат по един стандарт. В такива устройства, обикновено изолиран горивен блок, който няма директен контакт с горелката. Проектите на съвременните био-камини предполагат присъствието на различни сензори, които осигуряват сигурност чрез наблюдение на работата на апарата. Сензорите наблюдават нивото на пламъка около температурата, като с увеличаване степента на изгаряне горивото към горелката спира автоматично.

Повечето съвременни био-камери за промишлено производство са оборудвани с дистанционно управление и някои устройства могат да бъдат управлявани от телефон или таблет. От разстояние можете да регулирате височината на пламъка, ориентирайте се в количеството оставащо гориво. Много устройства имат саундтрак, което позволява по-дълбоко усещане за процеса.

Производителите на био-камини са разпръснати в различни страни, идентифицирахме няколко от най-известните фирми:

Работеща горелка за био-камини
Пожар, избягал от био камината на горелката
  • Декофламе има датски корени. Неговият основател, Келл Томпсън, е добре известен в дизайнер и изобретател с широк кръг. Предприятието навлиза на световния пазар със своите биохимически не толкова отдавна, през 2007 г., но вече може да се каже, че има достатъчно фенове за този производител. Факт е, че датските bio камини се отличават с високо ниво на сигурност, отлично европейско качество и променлив дизайн.
  • Полските био-камини са представени от марката Kratki. Началото на съществуването на предприятието датира от края на миналия век. От създаването на първите решетки за камина, този малък гараж е изминал дълъг път и сега може да предложи на потребителя голям избор от био-камини за всеки вкус. Камини с био камини на марката Kratki са доказали, че са с отлично качество и ясен интериор. Ето защо представителните офиси на производителя са отворени в повече от петдесет страни.
  • Холандските биокамини се произвеждат под марката Bio-Blaze. Екологичните камини на този производител се характеризират с висока мобилност. Те са изработени от огнеупорни, трайни материали, така че допълнителна смяна от място на място няма да им навреди. Апаратът се отличава с оригинален дизайн.
  • Друга холандска марка Safretti има и необичаен дизайн. Устройствата на този производител са изключително надеждни и тяхната форма и външен дизайн често имат немислим вид. И това не е чудно, тъй като водещите холандски дизайнери работят върху появата на камини.
  • Португалия е представена от марката GlammFire. Биофизионите от този производител се считат за луксозни продукти. Фирмата произвежда всички видове био-камини: настолни, подови, вдлъбнати, под ъгъл, окачени. Всичките му продукти са сертифицирани от фирмата съгласно стриктни европейски стандарти за качество, затова не трябва да се притеснявате за този параметър.
  • Марка Art Flame е широко известен на феновете на био-камина с американски дизайн. Точно дизайнерите от тази страна работят върху създаването на уникални изображения, форми на екологични камини.
Две настолни камини с огън
Чифт оригинални настолни камини
  • Буквално преди няколко години, през 2011 г. на световния пазар се появи компанията Сребърт Смит, която се занимава с производството на био-камина, при проектирането на която има класически елементи на коване. Фирмата произвежда модели в повечето случаи стилизирани като класически аналози.
  • Австралийските био-камини са представени от марката Planika. Дизайнните характеристики на елементите на тези био-камини предполагат използването на един блок за гориво, поради което апаратите имат изключителна защита срещу изтичане на гориво. Специалистите считат устройствата на тази фирма за модел на използваемост, тъй като те са много удобни за използване.
  • Франция доставя биогорива под марката BioTeplo на руския пазар. Дълго време фирмата е разработила и реализирала огромен брой идеи, така че гамата от био-камини от тази марка може да се нарече най-широка. В производството на френски био-камини се включват разнообразни материали, което прави възможно постигането на уникални декоративни характеристики. За довършване ekokaminov прилагат камък, мрамор, гранит, метал, стъкло, фурнир и дори кожата.


Можете да си купите био-камини от внос в специализирани магазини или интернет сайтове. Можете също да купите там аксесоари за био камини, Те са предназначени да завършат цялостната декоративна концепция.

Руски марки

Трябва да се отбележи, че занаятчийството в нашата страна се развива доста добре. Някои гаражни фирми успешно са направили био-камини по поръчка, но нямаме известни световни марки.

Biokamin в оригинален дизайн
Просто атрактивен дизайн на био камини

Производство на биогорива в Русия в момента няма масов характер, но такива фирми все още съществуват:

  • Фирма BioKer се занимава с производство на био-камини, биологично гориво за тях, както и с допълнителни керамични аксесоари. Производството се намира в столицата. Biofireplaces от тази марка са преминали всички необходими сертификати, имат достоен качество и често много оригинален външен вид, подходящ за нашия манталитет.
  • EkoLife Company доставя камини от производството си на вътрешния пазар. Според прегледите на потребителите устройствата от този производител имат достатъчно високо качество, лесни за работа, надеждни. Производството на био-камини се намира в Новосибирск.
  • Компанията Bionicfire произвежда ексклузивни биокамини за скици и рисунки на клиенти. Предприятието има редица постижения, които може щастливо да споделят. В каталога на компанията има всички известни видове биогорива.

В момента производителите на био-камини в Русия са малко, но всяка година броят им се увеличава, а от малките предприятия растат сериозни фабрики.

За инсталиране във вашия дом можете да изберете устройството както за домашно, така и за внос. По ваш избор, преди всичко разчитайте на качеството на сглобяването и само тогава оценявайте декоративния компонент на устройството.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Производство на устройства за био-камини, производствена технология, бизнесПроизводство на устройства за био-камини, производствена технология, бизнес
Подови биофаши за апартаменти и тяхното използване в интериораПодови биофаши за апартаменти и тяхното използване в интериора
Вградени био-камини за апартамент, монтаж в стена или в мебелиВградени био-камини за апартамент, монтаж в стена или в мебели
Ъглова био камина, нейното достойнство и използване в интериораЪглова био камина, нейното достойнство и използване в интериора
Биогориво за видове камини, свойства, характеристики, плюсове и минусиБиогориво за видове камини, свойства, характеристики, плюсове и минуси
Как работи горелката за камина, рисунки, производство от собствените си ръцеКак работи горелката за камина, рисунки, производство от собствените си ръце
Стандартно декориране на биогорива на бенчмаркаСтандартно декориране на биогорива на бенчмарка
Какъв вид камини за дачата саКакъв вид камини за дачата са
Принципът на биогориватаПринципът на биогоривата
Известни марки био-камини Полски къси, австралийски плакатиИзвестни марки био-камини Полски къси, австралийски плакати
» » Известни чуждестранни и местни производители на биогорива
© 2021 BggeHat.com