Видове камини

На пазара днес има много вариации по темата за камината, а собствениците не само от частни имоти, но и жители на градски домове могат да си позволят да купят камина като въплъщение на богатство, комфорт и благополучие.

Изграждането на камина в стаята е доста скъп вариант и труден процес. В случай, когато се изграждат нови жилища, мястото на бъдещата камина трябва да бъде определено на етапа на проекта, а изграждането на камината трябва да бъде завършено преди общите строителни работи. За да се избегне отстраняването на всякакви грешки при проектирането или инсталирането на камината, такъв важен въпрос трябва да бъде решен само от специалисти от тази конкретна индустрия.

Камината не може да се използва като отоплителна система поради факта, че тя не може да съхранява топлината и последващата й експозиция за достатъчно дълго време. Камината загрява околното пространство само по време на отоплението. Основната роля на камината - естетическа трансформация на вътрешното пространство с претенция за изтънченост и оригиналност.

При избора на камина трябва да изберете един от двата метода:



1. Изграждане на камина в първоначалния проект, който без съмнение ще му личност, но вероятно ще изисква изграждането на специални укрепления поради значителния дял;

2. За да купите готов комплект камина чрез сайт https://kamengran.ru/ - както външния вид, така и характеристиките на бъдещата камина могат да бъдат предварително проучени, по избор между руските и европейските производители на тези комплекти. И цената на комплектите, в зависимост от характеристиките и материалите, може да се различава. Също така трябва да сте подготвени за значителните разходи, свързани с инсталирането на камина - те могат да достигнат 80 от стойността си.

Затворена или отворена камина.

Вариант с затворена горивна камера е по-подходящ като отоплително устройство. В този случай, в горивната камера е снабдена с врата, изработена от специален термоустойчиво стъкло, такива варианти камина могат да бъдат осигурени със система за получаване на принудителен въздух от стаята, следван от отопление.

Камини с отворена горивна камера за отопление на помещения. В този случай версията на камината изисква повече внимание - искри могат да бъдат непредвидимо разпръснати по различни начини. Предимствата на открити камини, е фактът, че тази версия е класическа, романтична и естествено възприемане на пламтящ огън, който едва ли може да бъде изкуствено пресъздаде.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изграждане на камина със собствени ръцеИзграждане на камина със собствени ръце
Как да очертаем камина със собствените си ръцеКак да очертаем камина със собствените си ръце
Как да се изгради камина със собствените си ръцеКак да се изгради камина със собствените си ръце
Ъглова камина със собствените си ръце, фантазия или реалностЪглова камина със собствените си ръце, фантазия или реалност
Как да изберем правилната каминаКак да изберем правилната камина
Отопление на къщата с каминаОтопление на къщата с камина
Камини за отопление на къщатаКамини за отопление на къщата
Камина-камина със собствени ръцеКамина-камина със собствени ръце
Как да изберем камина?Как да изберем камина?
Как е изградена камина на терасата, кой дизайн е най-предпочитанКак е изградена камина на терасата, кой дизайн е най-предпочитан
» » Видове камини
© 2021 BggeHat.com