Красиви камини за къщата, какви интересни продукти ще ви помогнат да украсите интериора

Модерна камина

Използвана във вътрешността на един апартамент, частната къща е по-скоро като декоративен аксесоар. На отопление в града обикновено нямат проблеми, както и за крайградски имения, построени на пълно работно отоплителни системи, така че дизайнерите са съсредоточени единствено върху красотата, създавайки уникални шедьоври. В тази статия бихме искали да покажем най-красивите камини по наше мнение и да разберем как са подредени.

Портал от ръчно изработена дървесина
Оригинален ръчно изработен дървен портал

версии

Хубаво е, че модерните магазини просто гъмжат от различни модели камини. След като сте определили необходимите функционални и общи изисквания за устройството, можете да изберете подходящо устройство или да поръчате изключителен модел за ръчна работа.

Машини за изгаряне на дърва. Класически дървени камини на тухлата като масивна конструкция се изграждат ценители на класиката, но и за тези, които обичат нещо по-модерно, производители на фирмата предлагат желязо и метални конструкции. Всички те са задължително оборудвани с комин, който показва продуктите на изгаряне. Външният външен вид и дизайн на такива камина системи могат да бъдат много разнообразни.

Закачен от тавана тръба
Пруктурирана тръба

Газови уреди. Газовите камини са по-модерни, работят или от главния газ, влизащ в нашия апартамент, или имат резервни цилиндри. Природният газ е отлично гориво, огънят, от който най-много не е естествен. Имайте предвид, че за системите с основен газ коминът е задължителен, докато не е необходимо за балонните устройства. Каква газ камина да изберете за апартамент, разбира се, вие решавате, но трябва да изберете дизайн, подходящ за общия интериор на стаята.

Официална зона за отдих
Двустранна версия

Биологични модели. Biofireplaces са проектирани специално за дома, по време на работата им практически не отделят вредни вещества, само леко изсушават въздуха. Модерният дизайн на тези продукти ни позволява да намерим интересни решения за изпълнението био-камини в архитектурата на апартаментите, къщи. Оригиналните, красиви камини с истински огън създават уникална атмосфера, но най-важното - те са възможно най-безопасни в употреба.

Кръгла форма
Камина в масичката за кафе


Електрически апарати. За разлика от всички гореописани варианти в електрическите камини няма истински огън, създава се имитация на пламък или тлеещи въглища. В същото време подобна композиция изглежда не е по-лоша от пожарните системи с истински огън. Електрическите камини могат да изпълняват не само декоративна функция, но и за отопление на малки помещения. Такива устройства изглеждат като класически аналози.

Камък за довършителни работи
Черният портал

Falsch камини. Между другото, ако готовите опции за покупка не са налице, можете да излезете и да направите сами имитация на камина. За това не се изискват специални умения, красив дизайн лесно може да бъде сглобен от картон, дъски, гипскартон, от всякакви импровизирани материали. За украса на получената структура се използват: тапети, бои, пластмасови панели, плочки, камък или имитация. Но за да изглеждат достойни, тя трябва да бъде правилно украсена отвътре и навън, и ако има възможност, събира интересна симулация на огъня.

Извършване на тухлени стени
Фалшива камина от дърво

Опции за инсталиране

Едно от най-важните решения, свързани с монтирането на камината, е изборът на местоположението му. Тъй като този елемент от интериора става доминираща, че е необходимо да се избере най-добрите места: къде може да се види от всички страни, в които можете да създадете курортно селище, където всички декора подчертава система камина ще се вижда. Понастоящем се използват следните опции:

  • Стенна подредба. Камината е инсталирана по главната стена в стаята, обикновено в средата. Размерите на портала за камина в този случай са свързани с размера на стаята. За големи помещения са необходими масивни конструкции, а за малките, съответно, са чисти и малки. Подредбата "side by by" отваря изгледа към камината от всички ъгли на стаята.
  • Ъглова версия. За малките стаи, в които жилищното пространство е претеглено със злато, е разработен ъглов вариант. Заемайки неизползваното пространство в стаята, камината се вписва перфектно във вътрешността, като я очертава. Около това устройство е лесно да създадете зона за отдих, за да се насладите на домашния комфорт в огнището.
  • Вградена система. За модерните интериори, които се разработват по време на строителната фаза, дизайнерите често използват вградени опции за камини. В този случай устройството се зарежда в ниша, специално подготвена за него. Тук се използват главно електрически камини и биологични камини, които не увреждат атмосферата на помещението и са много безопасни.
  • Стенни устройства. В градски апартаменти са много популярни варианти за стени за местоположението на камини. В този случай подобни устройства приличат на големи плоски телевизори, но те нямат много програми за излъчване, но те могат да се използват като оригинални нощни светлини.

Какъв тип място да изберете, трябва да решите сами, въз основа на вътрешното пространство, размерите на помещенията, общите желания. Всички горепосочени видове и методи се използват активно в интериора на модерни апартаменти, къщи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Камини във вътрешността на селска къщаКамини във вътрешността на селска къща
Как да изберем електрическа камина, за да създадем удобна и топла среда в дома?Как да изберем електрическа камина, за да създадем удобна и топла среда в дома?
Какъв вид камини за дачата саКакъв вид камини за дачата са
Как да изберем камина с дърва за изгаряне на дърваКак да изберем камина с дърва за изгаряне на дърва
Как да изберем правилната каминаКак да изберем правилната камина
Камина във вилата, изберете опция за пълноценен дървен материал според различни критерииКамина във вилата, изберете опция за пълноценен дървен материал според различни критерии
Интериорът на къщата с камина, ние избираме един за другИнтериорът на къщата с камина, ние избираме един за друг
Какви са порталите за електрически камини, преглед на популярните опцииКакви са порталите за електрически камини, преглед на популярните опции
Известни чуждестранни и местни производители на биогориваИзвестни чуждестранни и местни производители на биогорива
Drovnitsy за камини и печки, решения за съхранение на дърва за огрев у домаDrovnitsy за камини и печки, решения за съхранение на дърва за огрев у дома
» » Красиви камини за къщата, какви интересни продукти ще ви помогнат да украсите интериора
© 2021 BggeHat.com