Известни марки био-камини Полски къси, австралийски плакати

Напоследък се развива активно производството на био-камини за домашна употреба. Тези удобни, лесни за използване, достатъчно сигурни системи стават неразделна част от модерния интериор на един голям апартамент у дома. На практика всеки може да си позволи да постави в жилището био камина.

Въпреки факта, че био-камината е италианско изобретение, наскоро водачите на световния пазар са поляците и австралийците. Biofireplaces от Полша и Австралия от известните марки Kratki и Planika отдавна са сред най-добрите. Да научим повече за тези компании, защо станаха лидери в своята индустрия.

Домът на ekokamina
Пълно домашно огнище

Фирма Кратки

Компанията, ангажирана с производството на различни видове отоплителни и декоративни съоръжения за дома, стана активен участник на полския пазар в края на последното хилядолетие. Основният фокус на младото предприятие беше върху качеството на продукта и звуковия дизайн. Всяка био-камина на Kratky съчетава съвременни инженерни решения, красива и надеждна и най-важното в нея е истинският огън. Разбира се, модерните технологии ви позволяват да проектирате огън, да го нарисувате, но с него Тази имитация не може да се сравни с истински пламък.

Качеството на продуктите, сигурност, приличен външен вид позволиха на Kratki след известно време да влезе на световния пазар и да се сдобие с опора там. Понастоящем фирмата заема надеждно позицията на един от лидерите в производството на био-камини.

Тайната на такъв успех е резултат от много фактори, но според експерти от тази индустрия ключовият момент е постоянната работа на компанията да подобри своите устройства. В допълнение, компанията се придържа към стабилна тенденция за създаване на екологосъобразни продукти, които не вредят на хората и околната среда.

Модерен интериор в светъл цвят
Модерен интериор на голяма спалня

Скоро произвежда био-камини в широк диапазон, като допълнително им предлага подходящи аксесоари. Всички био-камини от Полша от тази марка имат солиден дизайн, компактен размер, прост принцип на работа, удобен контрол. Предприятието произвежда всички видове био-камини: стена, вдлъбнатина, маса, под.

Сред най-популярните модели на Kratki био-камини са следните:

  • Alpha - серия от био-камини Alpha е предназначена за инсталиране във всеки апартамент, дизайнът на устройствата е прост и разбираем;
  • Bravo - за разлика от алфа biofireplaces Bravo изглеждат по-интересни, защото са предназначени за поставяне в стаи с модерен дизайн;
  • Делта - био-камина Delta (Delta) е стена, направена в проста правоъгълна форма и има характерен цвят, подходящ за повечето интериори;
  • Чарли - Чарли био-камини марка могат да бъдат инсталирани както у дома, така и на улицата, те са избрани за офиси и хотели;
  • Голф - био-камина Голфът е създаден от инженери, вдъхновени от автомобилни продукти с подобно име, поради което това стоманено устройство изглежда толкова впечатляващо;
  • Системата Foxtrot - Foxtrot, допълнително оборудвана с LED задно осветяване, има много оригинален дизайн, тази версия на ekokamina, която можете да инсталирате навсякъде;
  • Валенсия - biofireplane Валенсия (Валенсия), заедно със специално разработен портал, ще позволи да се инсталира огромна огромна камина в къщата.

В домашните магазини можете да намерите тези модели и лично да ги видите, но, разбира се, това не е цялата гама от модели на производителя.

Екологична камина
Стена версия на ekokamina

Основните предимства на полските биосъставки на марката Kratky са:

  • те са лесно инсталирани;
  • те са удобно контролирани, например, за регулиране на интензивността и височината на огъня;
  • те са достатъчно безопасни за домашна употреба;
  • грижата за тези устройства е необходима, но не отнема много време и усилия;
  • Е, усъвършенстваният дизайн позволява това устройство да се превърне в пълноценен декоративен обект.


По време на работата си компанията получи голям брой положителни отзиви от колеги, професионалисти в своята област и, разбира се, от потребителите.

Фирма Планика

Една вълнуваща история за външния вид на компанията може да бъде прочетена на много уебсайтове. Идеята да се вмъкне в къщата жив, но безопасен пожар беше толкова много се хареса на основателите, че те направиха огромно усилие да реализират мечтата си.

Оригиналната еко-камина, вградена в масата
Оригинална еко камина на голяма маса

Иновативните решения позволиха на компанията да успее. По време на своето съществуване компанията е патентовала голям брой индустриални модели на еко-камини. След това продуктите започнаха да навлизат в масово производство, където качеството и надеждността на произвежданите системи се контролират на правилното ниво.

За да направи биогоривата изглеждат достойни, компанията практикува привличайки известни дизайнери към дизайна на устройството. Този подход позволява на компанията да създава изключителни колекции от еко-камини, които задоволяват и най-взискателните клиенти, които имат изключителен вкус.

Високо качество, безопасност, модерен външен вид, постоянно въвеждане на иновации, може би тези основни точки служеха за популяризирането на марката и нейното появяване на водещите позиции в света.

Еко-камина в хола
Eko kamin за създаване на комфорт в хола

Съвременните камини на марката Planner имат цял ​​набор от предимства, сред които:

  1. Липсата на миризма, пепел, дим и сажди в работата на екологичната камина.
  2. Опростен дизайн на системата, при който няма сложни връзки.
  3. Многостепенна защита от деца.
  4. Регулиране на устройството, по-специално височина и интензивност на пламъка.
  5. Използвайте био-камина изключително биологично, безвредно за хората и за околната среда гориво.
  6. Способността да свързвате системата с функционалността на интелигентен дом.
  7. Възможност за разработване на индивидуално решение за клиента.
Вградена в стената био камина
Успешно решение с вградена био камина

Какво можем да вземем предвид, след като проучихме биографиите на лидерите на пазара в областта на изграждането на био-камини, разбира се, необходимостта от иновации, подобряването на продуктите и методите за нейното производство. Напредъкът и напредъкът са в състояние да водят предприятието в лидерите на своята индустрия.

Без съмнение, био-камини от полски и австралийски производители са отлични, но други предприятия се опитват да се справят с тях. Сред известни фирми, висок потенциал може да бъде идентифициран биокамини Silver Smith (Silver Smith), Dekofleym (Decoflame), bioheat (BioTeplo), Safretti (Safretti).

В заключение, отбелязваме, че биологичните камини са достатъчно прости устройства, чийто принцип на работа е разбираем. Ако имате подходящите умения, можете да направиш жива камина за себе си, Ако не, след това купете такова устройство в магазина няма да бъде трудно.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Английска камина със собствени ръцеАнглийска камина със собствени ръце
Какви са камините кабини и как те се различаватКакви са камините кабини и как те се различават
Как да изберем електрическа каминаКак да изберем електрическа камина
Как да изберем камина-фурна за лятна резиденцияКак да изберем камина-фурна за лятна резиденция
Симулация на камината със собствените си ръцеСимулация на камината със собствените си ръце
Как да изберем камина с дърва за изгаряне на дърваКак да изберем камина с дърва за изгаряне на дърва
Как да изберем правилната каминаКак да изберем правилната камина
Камините за печки за къщи се избират по-често от потребителитеКамините за печки за къщи се избират по-често от потребителите
Европейските камини, водещи немски и чешки производителиЕвропейските камини, водещи немски и чешки производители
Известни чуждестранни и местни производители на биогориваИзвестни чуждестранни и местни производители на биогорива
» » Известни марки био-камини Полски къси, австралийски плакати
© 2021 BggeHat.com