Симулация на камината със собствените си ръце

За мнозина камината е недостижим сън. За да се построи къща, или да си купите къща, можете да се опитате да осъществи мечтата си в реалност, но само на място, като един град, апартамент, изграждане на тухлена камина, или закупуване на чугун камина, можете просто да го забравя. Проблемът с устройството на фондацията и комина, разходки командната верига за получаване на много разрешителни, в крайна сметка се припокриват, което няма да издържи на натоварването на такава мощна конструкция - всички тези фактори, които правят конструкцията на камината в апартамента ясно невъзможно.

Подхождайте на съня и създайте най-малкото подобие на дърва, запалила камина, ще ви помогне да симулирате камината в апартамента. Модерните технологии предоставят различни възможности за създаване на подобие на камина във всеки дом. Можете да видите как да направите имитация на камина в къщата си в интернет и в многобройни списания за дизайн, като изберете подходящата опция. (Виж също: Камина със собствени ръце от картон)

Симулация на камината със собствените си ръце


Използване на камини върху биогориво


Съвсем наскоро, един вид камини, като например камини на биогориво. Биогоривата наречени в този случай смес от етанол със специални добавки, които променят цвета, когато горивен пламък с естествен за този вид гориво синкав до оранжев, жълт, или червен.

Камина биогориво може да бъде разположен почти навсякъде в стаята, не се изисква димния така като етанол изгаряния напълно разлагат във въглероден диоксид и вода, за да го. Нормалното проветряване ще спомогне за поддържането на газовия състав на въздуха в помещението, дори при продължително използване на това устройство. При работата с биогорива не е необходимо да се спазват специални мерки за противопожарна безопасност, които са доста елементарни, както при запалването на свещи.

Био камина може да се нарече най-модерните видове сред камини. Дизайнът на камината върху биогориво съчетава естетиката, практичността и безопасността. Ако живеете в областта на сигурността, а след това може да се каже, че за отопление единица съвременен камината на биогориво е проектирана така, че течното гориво се разлее и запали ако непредвидено преобръщане на огнище. (Виж също: Производство на камини от собствени ръце)


Независимо производство на биогорива


Можете да си направите био камина и себе си, защото производството му не изисква използването на никакви специални умения или скъп инструмент. За да направите собствено камина с биогориво, трябва само да си купите горелка за биогорива, която обаче успешно се заменя с една или повече чаши от неръждаема стомана. Корпусът за домашна камина може да бъде изработен от гипсокартон, монтиран върху метална рамка. Отвътре е по-добре да го опечете със стъкловиден или друг незапалим топлоизолационен материал, за да предотвратите прегряване на камината отвътре.

Можете също така да направите камина с кутия и метал. Тя може да бъде отрязана отвън с панели или керамични плочки - както въображението ще позволи. В дъното на пещта има вдлъбнатина за стабилно монтиране на горелката. Ако се планира изграждането на камина с затворена камина, е необходимо да се осигурят закрепвания за екран, изработен от огнеупорно стъкло, което значително ще подобри безопасността на конструкцията.

След приключване на монтажа (необходимо е да се позволи на ставите да изсъхнат, ако има такива), можете да продължите да декорирате камината и нейното "включване". Под декорация в този случай се означава пускането около горелката на различни декоративни елементи: камъни, черупки, керамични изделия. Можете дори да поставите в огнището имитация на трупи, за да постигнете по-правдоподобен ефект. За да запали камината, в горелката, напълнена с гориво, се спуска специална дантела, която се грижи за сигурността на цялата конструкция и я запалва. (Виж също: Как да направите камина със собствените си ръце от гипсокартон)

Разбира се, подобна имитация на камината със собствените си ръце изисква повече внимание към безопасността, когато се използва. Както вече споменахме по-горе, модерните модели дори при преобръщане не създават опасност от пожар, но ако камината е направена самостоятелно, тогава няма такъв защитен механизъм. Затова е необходимо или да се постави домашната био-камина върху незапалим материал или да се направи невъзможно устройството да се преобърне.


Електрически камини - прости, евтини и екологични




Следва да се отбележи, че камината, използвана за биогориво, не е единствената версия на устройството за сходство на камина, която държи дърва. За да се създаде такъв ефект, като имитация на огъня в камината широко използвани електрически камини. Ако преди думата "електрически огън" означава просто електрически нагревател, електрически нагревател днес - модерен високотехнологичен уред, който едновременно отоплява стаята и да го дава по-удобна и естетически вид, симулиращи пълен оглед на пламъците танцуващите.

Направена е имитация на огън в камината

Изборът на електрически камини сега е наистина огромен. Можете да избирате подходяща камина за интериора, направена в какъвто и да е стил, а по отношение на разположението му да има пълна демокрация. Преносима електрическа камина може да бъде инсталирана навсякъде, където има изход или където телта достига, за удобство на движението, тези уреди имат дори специални колела, вградени в тялото. (Виж също: Оборудвайте собствената си камина)

Ако обаче е избрана по-сериозна опция за тази стая, а именно портал за камина, тогава е необходимо да изберете подходящо място за нея и е необходимо да се подходите достатъчно добре към избора на мястото. Това е продиктувано от факта, че споразумение ниша под камината от вида и структурата на портала ще изисква известни усилия, както и времето и разходите, както и да ремонтирам всичко по две седмици, защото не е достатъчно обмислено, най-малко рационално.

Поради факта, че допълнителното електрическо отопление е по същество един прост домакински уред, неговата инсталация не изисква разрешение, не е необходимо да се излива в основата и изграждане на комина, е възможно да се купи само за него, се върне в къщи, да се постави на мястото му и да го включите. Сега можете да се отпуснете и да се забавлявате.


Декоративни имитации на камини


Широко разпространявани и чисто декоративни опции за симулиране на камината. По правило те не предвиждат използването на огън в обичайната му форма. Камината в този случай се е превърнала от работещ елемент от домакинството в предмет на изкуството. Ефектът от присъствието на камината стана един от популярните дизайнери в съвременните произведения. За неговото строителство се използват различни материали: декоративен камък, гипсокартон, керамични плочки. (Виж също: Декор на камината със собствените си ръце)

Ако разгледаме възможностите за пожар симулация, можете да изберете условно falshkamin falshkamin и символично, а ако първият все още някак си е сходно с настоящото, като последната е просто плосък двуизмерен образ на камината.

За да направите симулация на камината със собствените си ръце, имате нужда от подходящи строителни материали и елементарен набор от инструменти. Един от най-простите и най-разпространените варианти за подготвяне на условна фалшификация е да се създаде гипсокартон върху рамка, изработена от метален профил. Размерите на кутията са диктувани от размера на помещението, както и от вкусовете на собственика. Когато декориране имитация камина трябва да покаже въображение, вкус и умение, така че огънят не изглеждаше тромава фалшификация и занаяти, както и е визуална центъра на стаята, обект на възхищение и привлича окото.

Вътре в декоративното огнище можете да организирате свещи, да слагате декоративни дървени трупи, дори да слагате цветя. Орнаментите могат да се променят в зависимост от ситуацията, например, декорирайки я по специален начин за Нова година, Коледа или 8 март.

Възможно е, разбира се, да се кажат няколко думи за създаването на символична камина. Неговото име точно отразява смисъла на този вид имитация камина - това е само неговият символ, понякога просто боядисани на стената. Едно от първите копия на символичния фалшик е вероятно фокусът на папа Карло, рисуван върху платно. Уместността на този метод все още е валидна днес. Единственото, което може да се каже за технологията на нейното производство е, че е по-добре да го направите, като имате предварителен скица с приблизителни размери на ръка. Така че "камината" ще изглежда по-професионално и спретнато.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Фалшива камина декоративна имитация за поставяне в интериораФалшива камина декоративна имитация за поставяне в интериора
Как да се изгради камина със собствените си ръцеКак да се изгради камина със собствените си ръце
Ъглова камина със собствените си ръце, фантазия или реалностЪглова камина със собствените си ръце, фантазия или реалност
Камини печкиКамини печки
Инсталиране на електрическа камина със собствените си ръцеИнсталиране на електрическа камина със собствените си ръце
Използването на ъглови печки-камини за отопление вилиИзползването на ъглови печки-камини за отопление вили
Как да направите декоративна камина със собствените си ръцеКак да направите декоративна камина със собствените си ръце
Разрешения за монтиране на тази камина в апартаментаРазрешения за монтиране на тази камина в апартамента
Камината печки със собствени ръцеКамината печки със собствени ръце
Ъглова камина със собствените си ръцеЪглова камина със собствените си ръце
» » Симулация на камината със собствените си ръце
© 2021 BggeHat.com