Ремонт на Хрушчов хладилник със собствени ръце

Всеки собственик на апартамент в Хрушчов знае за практичен и удобен хладилник, който се намира непосредствено под прозореца в кухнята. Днес много жители се опитват Хладилника на Хрушчов в процеса на ремонт.

Какво мога да променя?

Като правило целта на нишата не се променя, народните занаятчии я привеждат в правилното състояние. По този начин те дават модерен и стилен дизайн на ниша, която се вписва в цялостния дизайн на кухнята.



Основният елемент на хладилника на Хрушчов е задната стена, която е с размерите на половин тухла. В стената може да се намира специална вентилация, през която навлиза студен външен въздух. Вътре има дървена врата, която отделя вътрешността от студа. Благодарение на практическите отвори в самия хладилник прониква свеж въздух, който се различава при намалена влажност. По този начин кондензата не се събира на задната стена и не се образува измръзване.

Процес по стъпка по стъпка

  1. За да се подобри запечатването на бъдещия хладилник, цялата задна стена е изолирана със специален фолиен материал, който е залепен по периметъра. Преди това е необходимо да се запечатат всички пукнатини и да се издуха пяната, която ще трябва да бъде внимателно подрязана отстрани на улицата и апартамента.
  2. След като бъде решен проблемът с облицовката, е необходимо да се измери бъдещият хладилник. Въз основа на получените данни можете да изберете да ги разделите на рафтове, както вертикални, така и хоризонтални. Практични всички използват две хоризонтални рафтове. За тази цел можете да прилагате като обикновен лист от MDF, плот или друг устойчив материал, който издържа на отрицателни температури.
  3. След регулирането на рафтовете се преместваме към облицовката на стените и за това можете да използвате пластмасови панели или гипскартон с последващо довършване.

Хладилник Хрушчов пресъздаване на собствените си снимки, които ще намерите в нашата статия. Тук можете ясно да прецените готовите варианти.

  1. Сега отидете на външните врати. В този случай е възможно да се поръчат стъклени пластмасови врати с еднокамерни двойни стъкла. Като фитинги можете да предложите система за плъзгащи се врати - слайд. Можете също така да използвате висококачествен хардуер, който се използва на прозорците с двоен стъклопакет.
  2. Довършителното докосване е производството на прозоречния перваз, който в същото време ще бъде в горната част на нашия хладилник. Като материал можете да използвате плот или да кажете пластмасов прозорец. Успех.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Опции за оформление на кухнята - 6 метраОпции за оформление на кухнята - 6 метра
Разпределение и дизайн на ъгловата кухняРазпределение и дизайн на ъгловата кухня
Как да поправя тавана в ХрушчовКак да поправя тавана в Хрушчов
Smokehouse от хладилника със собствените си ръце на занаятчиите за бележкаSmokehouse от хладилника със собствените си ръце на занаятчиите за бележка
Неконкурентно домашно устройство със собствени ръцеНеконкурентно домашно устройство със собствени ръце
Ремонт на пода в ХрушчовРемонт на пода в Хрушчов
Височината на таваните в Хрушчов, които трябва да се вземат под вниманиеВисочината на таваните в Хрушчов, които трябва да се вземат под внимание
Как да украсяваме малка кухняКак да украсяваме малка кухня
Как да оборудваме малка кухня да направи повечеКак да оборудваме малка кухня да направи повече
Пространство за хладилник в малка кухняПространство за хладилник в малка кухня
» » Ремонт на Хрушчов хладилник със собствени ръце
© 2021 BggeHat.com