Височината на таваните в Хрушчов, които трябва да се вземат под внимание



Hruschevke нарича малък апартамент в сглобяеми къщи или тухла височина от 2 до 5 етажа, които масово построени в Съветския съюз - те се различават малка площ, тесни проходи и коридори, както и ниски тавани. Завършването на тъжната картина е тясно стълбище, водещо до близко стълбище, на което вратите са близко един до друг. Често два съседни апартамента не могат да се отворят едновременно.
каква е височината на тавана в Хрушчов
Малка площ на апартаментите: те не надвишават размера на помещението седемнадесет метра и кухнята - шест квадратни метра. И тогава, каква е височината на тавана в Хрушчов, обезсърчаващи, дори оптимистите - висок, нараства на пръсти и протегна ръка, да го направи на тавана, тъй като се намира на разстояние от 2,5 метра от пода. Ако височината е по-малка, на пода, преди някой от жителите вече вдигна, например, за да изолира пода. Прочетете също: "Стандартна височина на тавана в апартамента".
таван дизайн в Хрушчов
В допълнение към недостатъците на малките апартаменти има редица предимства. На първо място, цената на ремонт на тавани в Хрушчов, както и други стаи в него по-малко. Покупката на строителни материали ще бъде по-евтина. В допълнение, ако има автономна система, цената на отопление на квадратен метър ще бъде по-ниска, отколкото в пълноправни апартаменти. В крайна сметка тези къщи са по-модерни от сградите на Сталин - техните инженерни съобщения отговарят на настоящите нужди на населението, а кабелите могат да издържат на употребата на набор от домакински уреди.

Проектиране на тавани в Хрушчов

Опитните професионалисти знаят как да променят интериора на апартамента, което го прави уникален, дори ако има малка площ и ниски тавани. Времето вече е останало, когато дизайнът на тавана в Хрушчов беше ограничен до оцветяване или боядисване с боя на водна основа (виж също: Как да заливите тавана с боя на водна основа правилно). Понастоящем ремонтът използва различни материали, които зависят от това кой от проектите е бил предпочитан.
Модерните технологии предоставят възможност да се превърнат непривлекателните тавани на Хрушчов на гладка и външно естетична повърхност бързо, сравнително евтино и без ненужни трудности. Преди това таванът трябва да бъде подготвен за довършителни работи, за които той елиминира дефекти (пукнатини, вдлъбнатини, пукнатини), след което повърхността му трябва да се шлайфа.
След това, таван в кухнята в Хрушчовка може да бъде боядисан чрез боядисване. Друга възможност е да се залепи припокриващата се повърхност с тапети на водна основа, които, тъй като са замърсени, лесно се перат. Изборът им е огромен както по отношение на цветовите решения, така и по разнообразието от текстури. Понякога собствениците на малки апартаменти предпочитат пенополистироловите плочи, които са фиксирани към тавана с помощта на специални лепилни разтвори. Такова решение се отнася до бюджетните варианти, поради което е популярно и търсено сред потребителите.

опънати тавани в прегледите на Хрушчов
Все по-често собственици предпочитат тавани от гипсокартон в Хрушчов, както и опъвам таван структури. Такива висящи системи имат по-добри възможности за всеки друг вид припокриване. Те се монтират или на места за почивка, или на работни места. Те също включват устройства за осветление, което позволява зониране в зависимост от функционалността.

двустепенни тавани в Хрушчов
Тъй като Хрушчов не е имала високи тавани, за разлика от своите предшественици - stalinok, но апартаментът е често се извършва в същото време и други ремонтни работи, например, за полагане ламинат, височината на стаята се намалява още (да се чете още: "Ламиниран таван") Ето защо една от основните задачи на проектирането на малки апартаменти е да се направи таванът визуално по-висок и да се създаде усещане за увеличаване на пространството (за повече подробности:Как да направите тавана визуално по-висок: малки ощипвам").

Окачени и опънати тавани в Хрушчов

Предимства, както се вижда от окачени и опънати тавани в прегледите на Хрушчов, в такива структури маса - това е минималната подготовка за ремонт, бърз и лесен монтаж и минимално количество строителни отпадъци.
В допълнение, те са издръжливи и надеждни.
Окачените системи имат несъмнено предимство, което е способността да се скрият от погледа на членовете на домакинството и гостите, разположени под припокриващите се комуникации - вентилация, електрическо свързване, водопроводни тръби и др. След ремонт, те са в свободно пространство, което се формира между основата и окачените тавани. Същата тази кухина ще се превърне в допълнителна топлоизолация, което ще помогне да се запази топлата стая.

прост таван в Хрушчов
Stretch таван в Хрушчов ще струва повече от висящи. Въпреки факта, че височината на тавана в малък апартамент, като в тухлена и сглобяеми къща е не повече от 2,5 метра, това не е причина да не се създава таван напрежение: ако не се планира монтирането на осветителните тела, в интернет се намира на разстояние от 3 сантиметри от припокриването (по-подробно: "Трябва да знаете - колко е падащият таван") Нито в салона, нито в спалнята ще бъде забележимо, ако има осветителни устройства, таванът ще падне с 5 до 15 сантиметра.
Такива конструкции са изработени от пластмаса и гъвкав PVC материал. Тези свойства на филма помагат да се създадат оригинални елементи под формата на куполни, сводести или сводести тавани. По искане на собственика на апартамента те могат да бъдат изработени с гладки или непрозрачни повърхности, без шарки и шарки. Днес можете да приложите снимка на изображението на високо професионално ниво към окачените тавани в Хрушчов.
Опънати тавани в кухнята в Хрушчов
Тънкият PVC филм изглежда крехък, но това впечатление е измамно - всъщност не е опасен пожар и влага, може да издържи до 100 литра вода и влиянието на активните вещества. благодаря окачен или опънат таван в най-кратки срокове ще се превърне в безупречен таван на малък апартамент в красив пейзаж, синьо небе или образ на харесан обект. Можете дори да се опитате да създадете тавани на две нива в Хрушчов, но с тях трябва да внимавате, тъй като височината на стаята значително ще намалее.

Видео със съвети и препоръки:

Простри тавани в кухнята в Хрушчов могат лесно да се вкоренява, но техните картини трябва да бъде светли цветове и да допълват интериора на стаята. Ако е необходимо да се премахнат упоритите замърсявания, платното може да бъде демонтирано, измито, изсушено и повторно поставено. Простри тавани в кухнята - изключителни във вашия дом).
Когато избирате материал, когато създавате опънати тавани в залата на Хрушчов, трябва да обърнете внимание на светлите цветове, гланцовите и огледалните повърхности, които ще отразяват обектите, които са в стаята. Благодарение на това се създава визуално ефектът от увеличаване не само на площта на помещението, но и на височината на тавана.
Значителен недостатък на структурите за напрежение при тази височина на тавана е възможността за пробиване и рязане. Друг проблем в страните от домакинствата с ниски тавани - синтез на мрежата на мястото на закрепване на лампата чрез използването на лампи, които не отговарят на стандартите, наложени на умението им да създават системи за завеси.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какви са стандартните размери на прозорците в ХрушчовКакви са стандартните размери на прозорците в Хрушчов
Кухня оформление в ХрушчовКухня оформление в Хрушчов
Как да поправя тавана в ХрушчовКак да поправя тавана в Хрушчов
Дизайн на кухненски интериор в БрежневкаДизайн на кухненски интериор в Брежневка
Стандартна височина на тавана в апартаментаСтандартна височина на тавана в апартамента
Изчисляване на радиаториИзчисляване на радиатори
Как да направите тавана визуално превъзхождащ малките ощипванияКак да направите тавана визуално превъзхождащ малките ощипвания
Височина на тавана в основните правила и разпоредби на банитеВисочина на тавана в основните правила и разпоредби на баните
Проектиране на тавана в кухнятаПроектиране на тавана в кухнята
Опънат таван - разстоянието от тавана е най-добрият вариантОпънат таван - разстоянието от тавана е най-добрият вариант
» » Височината на таваните в Хрушчов, които трябва да се вземат под внимание
© 2021 BggeHat.com