Кухня и соло Колко правилно да се комбинирате?

Кухня и соло. Колко правилно да се комбинираш?Интериорът и оформлението на модерните апартаменти значително се различават от апартаментите, построени през периода 60-90-те години на миналия век. Те са много по-удобни, функционални, правят живота по-комфортен.

За съжаление, не всички имат възможност да обменят апартамента си, който са живели в продължение на няколко десетилетия, на нов. Тя е свързана или с материални възможности, или с лична привързаност към естествените стени, където преминават най-ярките моменти от живота. Ето защо повечето хора решават да реконструират апартамента си, което най-често се състои в демонтиране или създаване на допълнителен вътрешен дял.

Основният проблем на апартаментите от съветския период е малка кухня, в която дори двама души можеха да се поберат с трудности, да не говорим за обща семейна вечеря. За да разрешат този проблем, собствениците на такива апартаменти провеждат комбинация от кухнята от съседната стая, която ще служи като трапезария.

Всяко повторно планиране трябва да започне едва след получаване на специално разрешение. Ако на ръцете има такова разрешение, тогава можете да започнете работа. Според проекта, необходимата стена е напълно или частично отстранена, след което се образува доста свободно пространство, което след ремонт ще позволи не само да готви храна, но и да събере цялото семейство на масата и да получи гости.



Кухнята-трапезарията е по-добре разделена на отделни зони, за които се използват различни дизайнерски техники. Така например, подът на работната площ и трапезарията са завършени с различни подови настилки, същото може да се направи и с тавана, изграждането на окачена конструкция с няколко нива. Осветлението може да се извърши по различен начин: в работната зона с помощта на вградени лампи и над масата за хранене има полилей и абажур, чиято височина може да бъде регулирана.

Всъщност има много начини да комбинирате и декорирате кухнята и столовата, но този или този избор ще зависи изцяло от предпочитанията на всеки отделен човек.

Монтажът на водоснабдителни или водоснабдителни системи е комплекс от съоръжения, които осигуряват водоснабдяване на населението и различни промишлени предприятия от специални водопроводни станции.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Оформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотатаОформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотата
Как да оборудваме малка кухня да направи повечеКак да оборудваме малка кухня да направи повече
Опции за оформление на кухнята в частна къщаОпции за оформление на кухнята в частна къща
Пазарът на недвижими имоти на голям градПазарът на недвижими имоти на голям град
База на апартаментитеБаза на апартаментите
Как да оборудваме нов апартаментКак да оборудваме нов апартамент
Избор на мебели за кухнятаИзбор на мебели за кухнята
Как да изберем правилната кухняКак да изберем правилната кухня
Немска кухняНемска кухня
Италианската кухня е непоклатима тенденцияИталианската кухня е непоклатима тенденция
» » Кухня и соло Колко правилно да се комбинирате?
© 2021 BggeHat.com