Планиране и проектиране на едностаен апартамент

Планиране и проектиране на едностаен апартаментПоради липсата на квадратни метра в "odnushke" има проблем с подреждането. Дизайнът трябва да бъде кратък и функционален.

Първата стъпка в планирането е зонирането на апартамента. Апартаментът има частна и обща площ. Всекидневната, кухнята принадлежат на генерала и всичко останало в персоналния район. Като опция кухнята (същата трапезария) и дневната се обединяват в едно пространство чрез разрушаване на преградите.

В случай, че жилищната зона граничи с кухнята, ще бъде по-удобно да се използват мобилни стелажи. Други зони могат да бъдат разделени на шкафове, прегради чрез плъзгане и високи рафтове. Мебелите трябва да бъдат компактни и преобразуваеми.

Леките мебели ще помогнат визуално да разширят пространството в апартамента. При зонирането е удобно да се използват различни материали за довършване на пода и тавана. По този начин, визуално ще е ясно къде са хола и където е залата. Ако направите тавана по-лек от стените, тогава визуално ще забележите, че таванът ще бъде по-висок.

Във вътрешността на едностаен апартамент цветовата схема трябва да бъде минимална. Тапетът е светъл или с редки модели вертикални и монохромни. Това решение ще ви помогне отново визуално да разширите пространството си. Не забравяйте за тавана, на скалата е по-лек от стените.



Много е важно стила на стаята да е същият. Таванът е в хармония със стените, а вратите не трябва да се открояват. За да замените завесите, можете да използвате лека тъкан или щори, отново в стила на стаята.
Особено внимание трябва да се обърне на осветлението на апартамента. В никакъв случай не трябва да вземете голям полилей. По-предпочитано е да се вземат точки и осветителни тела. Както в случая на тавана, по-добре е да се вземат плоски лампи.

Интериорът "odnushki" не бива да се покрива с ненужни неща. Всички мебели са функционални и подходящи. И най-важното е, че интериорът е доволен от собствениците и ги затопля.

Днес инвестициите в малки предприятия играят голяма роля! Благодарение на тях се определя бъдещето на страната и различните стопански субекти. Всъщност те са подкрепа в развитието на икономиката.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Оформлението на кухнята и холаОформлението на кухнята и хола
Озеленяване в стаятаОзеленяване в стаята
Опции за зониране на кухнятаОпции за зониране на кухнята
Оформлението на едноетажна къща е от 6 до 9Оформлението на едноетажна къща е от 6 до 9
Дизайн на кухненски интериор в БрежневкаДизайн на кухненски интериор в Брежневка
Разпределението на кухнята е 20 кв.м.Разпределението на кухнята е 20 кв.м.
Оформлението на студийната стая с кухняОформлението на студийната стая с кухня
Дизайнът на едноетажна къща с 2 спалниДизайнът на едноетажна къща с 2 спални
Опции за оформление на кухнята в частна къщаОпции за оформление на кухнята в частна къща
Малка кухня в ХрушчовМалка кухня в Хрушчов
» » Планиране и проектиране на едностаен апартамент
© 2021 BggeHat.com