Отворена и затворена кухня какво да изберем

отворена или затворена кухняПроектиране на къщата на вашите мечти, ние често има много съмнения. Много от отраженията отиват в кухнята, особено за жените. В края на краищата те прекарват много време там. Направете тази стая отворена или затворена? Комбинирайте с трапезарията или не? Какви критерии трябва да се следват при планирането? Непрекъснати въпроси.

Какво ще бъде нашата кухня, зависи само от нас. Струва си да размишляваме върху всички предимства и недостатъци на отворени и затворени опции. Не вземайте чисто индивидуално решение, не забравяйте да се консултирате с хора, които живеят с вас в една и съща къща. Разгледайте каталози, списания и уебсайтове, посветени на изграждането на къщи и интериорен дизайн. Много добри препоръки могат да бъдат дадени и от професионалисти, които създават дизайна на апартаменти в Киев.

Модерна отворена кухня

През последните години отворената кухня стана много популярна. Въпреки това, не спирайте на това решение само защото е модерно. Такава кухня е идеална възможност за малки апартаменти, защото ви позволява да създавате допълнително пространство и визуално да увеличавате кадрите.



От отворената кухня винаги можете да видите какво се случва в хола и да чуете за какво говорят. Това става особено важно, когато имате малки деца, защото често готвенето може да отнеме много време и трябва да знаете през цялото време, когато бебетата правят това.

Open кухня може да бъде отделена от останалата част от дяловете или бар, където можете да зададете бар столове и модерен, функционален кухненски остров - че вие ​​и хол е.

Затворена кухня

Затворената кухня е добро решение за хора, които обичат да готвят и го правят обикновено в самота и тишина. Благодарение на затворената зона за готвене няма да нарушите останалите домакинства, които са в друга стая със собствени дела. В допълнение, аромати на готвене не се разпространяват в целия апартамент, никой не чува шума на качулка или миксер. Също така е важно, ако нещо се обърка, вашите гости няма да го видят.

Докато отворената кухня трябва да е в хармония с другите стаи, така че да не се "изпада" от цялостната картина, затворената кухня предлага повече възможности за реализацията на всеки интериор в нея.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Отворена водна системаОтворена водна система
Столове за критерии за избор на кухняСтолове за критерии за избор на кухня
Мозайка за кухнята, която може да завърши в кухнята?Мозайка за кухнята, която може да завърши в кухнята?
Опции за оформление на кухнята в частна къщаОпции за оформление на кухнята в частна къща
Малка кухня в ХрушчовМалка кухня в Хрушчов
Диван за кухнята, която моделът да изберетеДиван за кухнята, която моделът да изберете
Ремонт на кухня в домаРемонт на кухня в дома
Как да изберем апартамента на вашите мечтиКак да изберем апартамента на вашите мечти
Завеси за кухнята, какви са те?Завеси за кухнята, какви са те?
Как да изберем мебели за кухнятаКак да изберем мебели за кухнята
» » Отворена и затворена кухня какво да изберем
© 2021 BggeHat.com