Как да изберем апартамента на вашите мечти

Въпросът не изглежда толкова актуален, колкото пазарът на недвижими имоти е готов да удовлетвори всяко искане. Ще има пари, а останалата част е въпрос на технология. По принцип, за един апартамент мечтите пари всъщност са на първо място. Но за да се превърне във въплъщение на вашата мечта, трябва да знаете някои въпроси, чието значение е оправдано от практиката.

Началото

Така че има пари за апартамент и започвате процеса на избора му. Изборът, разбира се, започва с района. Може би се оказа, че районът не е обект на вашите мечти, но не е нужно да се разстройвате. За района, който откриваш първия път, когато се срещаш с него, ако внимаваш. Обърнете специално внимание на разстоянието от най-важните: магазини, аптеки, медицински и образователни институции, различни услуги и услуги, паркинг, транспортна спирка и др. Не забравяйте да проверите наличието на близки нощни клубове, барове и т.н., така че шумни нощи да не са изненада. Тук са двустайни апартаменти в Хабаровск отлична опция за вас.

Двор, стълбище и "дежурна баба"

Какво да търся в двора и на входа? Сега всички нормални дворове изглеждат чисти, спретнати и добре поддържани. Ако не е така, тогава има какво да се мисли. Същото важи и за наличието на домофони на входната врата, за чистота на входа и за асансьора. Уверете се, че сте оценили състоянието на асансьора. И все пак, на входа не трябва да има неприятна миризма. Трябва също така да получавате "пощенски кутии" и боклук за отпадъци. Без сарказъм и доста сериозно препоръчваме да говорите с баба (може би баби) "на дежурство" на пейката. Можете да разберете всичко за къщата, за вашите съседи, за предишните собственици и техните отношения със съседите. Единственото нещо, което трябва да обмислите, е, че ще бъдете включени и в "досието" на баба ви.

Проверка на самия апартамент



Е, тук сте в предложението си апартамент, с какво и поздравления. По принцип, поздравления рано. Проверка на апартамента започва, както и проверка на домакинята. Това е от кухнята и банята. В кухнята обърнете внимание на състоянието на крана, плочките, тръбопроводите. Накратко, вижте какво дефинира пълната функционалност на кухнята. Това е много важно, когато ще го поправите веднага. Ако всички ваши важни елементи ви подхождат, можете също да погледнете в прозореца и да разберете какво ще се насладите от кухнята. Банята трябва да се изучава в същия детайл като кухнята. Тук тръбите, таваните, канализацията, водомерите и др. Подлежат на мониторинг. За останалите стаи проверете състоянието на пода, прозорците и нагревателите.

Доверете се, но проверете двойно

Това, което беше казано преди всичко, засяга документи за нови жилища. Документите за апартамента трябва да са в ред. Проверете за просрочени плащания в полза и други плащания. Вие придобивате недвижимо имущество и не би трябвало да има никакви въпроси, като без отговор.

И все пак, не се ръководят от емоции. Апартамент може да бъде по ваше желание, но не бързайте. Проверявайте всичко последователно и подробно и вземайте решения заедно с близките си. В края на краищата живеете с тях.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Пазарът на недвижими имоти на голям градПазарът на недвижими имоти на голям град
Как да изберем апартамент, съвети, които няма да ви позволят да направите грешкаКак да изберем апартамент, съвети, които няма да ви позволят да направите грешка
База на апартаментитеБаза на апартаментите
Как да направите ремонти в апартамент евтиноКак да направите ремонти в апартамент евтино
Изграждането на селски къщи в района на Москва ще помогне да се забрави за негативните аспекти на…Изграждането на селски къщи в района на Москва ще помогне да се забрави за негативните аспекти на…
Как да изберем мебели за нов апартаментКак да изберем мебели за нов апартамент
Как да изберем апартамент в нова сграда?Как да изберем апартамент в нова сграда?
Как да направите ремонт в апартаментаКак да направите ремонт в апартамента
Апартамент в съвета за избор на нова сградаАпартамент в съвета за избор на нова сграда
Предимства на новите сградиПредимства на новите сгради
» » Как да изберем апартамента на вашите мечти
© 2021 BggeHat.com