Как да изберем апартамент, съвети, които няма да ви позволят да направите грешка

Придобиването на апартамент е много важна и отговорна стъпка по пътя към щастливия и щастлив живот, но в този случай никой не трябва да взема прибързани решения. Жилища, това не е парче на наденица или кок, който купуваме всеки ден, това придобиване, ако не за живот, а след това за известно време толкова точно.

Не е необходимо да се изравнят при първа възможност, трябва да се помисли за всички предложения, които можете да намерите, изберете най-подходящия за вас, и само един, по-подробно проучване, за да изберете това, което ви подхожда най-голяма. Критериите, по които могат да се търсят могат да бъдат доста разнообразни, като се започне от цената на квадратен метър, а последната част на града, където искате да живеете. Тук, за да купите апартамент в Vorobyovy Гори ще бъде отлично решение за вас. На сайта sugarproperty.ru можете да намерите по-подробна информация за жилищния комплекс Vorobyovy Gory в Москва.

Да предположим, че вече сте взели списък с апартаменти, които според вас са повече или по-малко подходящи и можете да ги оцените. В този случай ще ви трябва списък с действия, които трябва да изпълните на първо място, тук са най-важните:

• Проучване на документацията на собственика на апартамента;
• Погледнете апартамента при покупка;
• Говорете със съседите.

Нека разгледаме всяко действие по-подробно.

Проучване на документацията на собственика

Това действие е необходимо, тъй като в момента има много измамници в сектора на недвижимите имоти и дори ако сделката ви е придружена от посредник, все още трябва да сте сигурни, че документите са правилни. Ето списък на документите, които трябва да бъдат проверени:



• Паспорт на собственика на апартамента;
• удостоверение за собственост;
• Сертификат, удостоверяващ, че всички плащания на комунални услуги са анулирани;
• Ако апартаментът се продава от омъжено лице, съгласието на съпруга за отчуждаване на имота;
• Сертификат от наркологична диспансерия, че човек е от здрав ум и т.н.

Инспекция и оценка на апартамента

Проверявайте внимателно апартамента, опитайте се да не пропускате никакви подробности, които ви интересуват, ако не сте сигурни в нещо, погледнете отново. На този етап има и важни нюанси.

На първо място, когато се приближавате до къщата, в която се намира "кандидатът за покупка", отидете около нея от всички страни и проверете за пукнатини. Да сте в самия апартамент, проверете добре стените и тавана, ако има петна или петна върху тях. Ако мирише на влагата, това вече показва, че нещо не е наред. Освен това е необходимо, без да се провалят, да се проверят инженерните съоръжения, независимо дали те текат.

Говорете със съседите на наемателите, живеещи в закупения апартамент.

В съседите на разговор, можете да се идентифицират потенциални проблеми жилището, който сте избрали, така че можете да научите и след това какви хора са вашите потенциални съседи, защото никой не иска да живее в непосредствена близост до шумни или някога да направи ремонт на хора.

Използвайки поне тези няколко съвета, можете да изберете апартамент, който ще бъде жилище за цял живот

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Пазарът на недвижими имоти на голям градПазарът на недвижими имоти на голям град
База на апартаментитеБаза на апартаментите
Ремонт при закупуване на дом, как да го направя?Ремонт при закупуване на дом, как да го направя?
Изграждането на селски къщи в района на Москва ще помогне да се забрави за негативните аспекти на…Изграждането на селски къщи в района на Москва ще помогне да се забрави за негативните аспекти на…
Избираме апартамент в нова сградаИзбираме апартамент в нова сграда
Вратата на онлайн магазина dveri88 предлага всичко необходимо, за да създадете идеалния домВратата на онлайн магазина dveri88 предлага всичко необходимо, за да създадете идеалния дом
Как да изберем апартамент в нова сграда?Как да изберем апартамент в нова сграда?
Апартаменти в нови сградиАпартаменти в нови сгради
Защо се нуждая от проект у дома?Защо се нуждая от проект у дома?
Правилно под наем апартамент от деняПравилно под наем апартамент от деня
» » Как да изберем апартамент, съвети, които няма да ви позволят да направите грешка
© 2021 BggeHat.com