Правилен избор на хладилника

Много хора се чудят как да изберат правилния хладилник. Струва си да се отбележи, че принципът - "просто харесан" - в този случай не е напълно правилен. Купуването не е най-евтиното и затова е необходимо да се обърне внимание на този въпрос подробно. Има няколко параметъра, на които първо трябва да обърнете внимание:

1. Енергиен клас. По-правилно е да спрете избора на класа "A +" или "A". Първоначалното надплащане ще се изплати в процеса на работа поради спестяване на електроенергия. Тук на сайта https://comfy.ua/holodil-nik-atlant-hm-4723-100.html можете да си купите такъв хладилник.

2. Ако разговорът е за хладилник с две отделения, то е по-правилно да изберете хладилник, чийто фризер е разположен по-надолу. То е оправдано от факта, че компресорът на устройството е разположен отдолу и в резултат на това необходимото охлаждане на фризера се извършва с по-малко консумация на енергия.

3. Не купувайте такива надписи като "Стоп на микробите" или "Ag +". Добавките от антибактериално естество с добавяне на сребро се измиват от повърхностите за една година и тяхната цена е доста впечатляваща. В допълнение, в повечето случаи производителите в процеса на производство на пластмасови вътрешни шкафове не просто ги добавят, въпреки че съответните етикети са залепени с ревност.

4. Особено внимание трябва да се обърне на оцветяването на устройството и особено внимателно на местата, където обслужващата пластмасова равнина е в непосредствена близост до метала. На това място един несъзнателен производител оцвети боята, надявайки се, че купувачът няма да може да види толкова високо. Лепилната лента от вратата също не трябва да се отстранява с боя.

5. В случай, че ръкохватката на хладилника обработва вида на товарителницата, трябва да се уверите, че няма скърцане и че има винтове, които покриват винтовете.



6. Следващата стъпка е да погледнете вътрешната страна на вратата, на пластмаса, на която трябва да има неравности и вдлъбнатини. Такива дефекти говорят за нарушения, извършени в производствения процес, лоша изолация или некачествен полистирен.

7. Печатът трябва да бъде с високо качество и без прекъсвания, така че в близко бъдеще не трябва да се променя.

8. При изваждане на пластмасов рафт е необходимо да се намери обозначението на използвания материал (PP, ABS, GPPS или PS). Ако бяха открити наименованията, устройството беше предназначено за внедряване в европейски страни. Липсата на означения се отнася до местоназначението на пазара на Китай, Турция или африканските страни, което говори за възможни проблеми с последващото им изхвърляне.

9. Хладилният компресор не трябва да се произвежда в Китай.

10. Е, ако кондензаторът, разположен в задната част на кондензатора, е отворен, тъй като в този случай е по-лесно да се подмени, ако е необходимо.

Струва си да се отбележи, че такива прости действия ще направят възможно закупуването на хладилник, който в бъдеще няма да причини сериозни проблеми.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Неконкурентно домашно устройство със собствени ръцеНеконкурентно домашно устройство със собствени ръце
Поддържане на пушени колбасиПоддържане на пушени колбаси
За съхранение и замразяване на пушено пилеЗа съхранение и замразяване на пушено пиле
Дали националният апарат е антонич?Дали националният апарат е антонич?
Защо не купувате устройство?Защо не купувате устройство?
Преглед на японския апарат за пивоварство в ЯпонияПреглед на японския апарат за пивоварство в Япония
Как да удължим срока на годност на пушената камбалаКак да удължим срока на годност на пушената камбала
Как да съхранявате пушеното месо безопасноКак да съхранявате пушеното месо безопасно
Пространство за хладилник в малка кухняПространство за хладилник в малка кухня
Как да изберем хладилник за кухнятаКак да изберем хладилник за кухнята
» » Правилен избор на хладилника
© 2021 BggeHat.com