Дизайн, интериор, декорация, кухненски ремонт в Хрушчов с хладилник

Дизайн, интериор, декорация на малка кухня в Хрушчов с хладилник

След като Хрушчовка се счита за ниско престижен жилище, но благодарение на възможността за реконструкция, професионалните дизайнери, ситуацията се промени драстично.

Компактността е основното предимство на малката кухня. Тук ще имате всичко под ръка, а почистването в кухнята ще изглежда лесен и бърз процес. Но за това е необходимо внимателно да се мисли и да се организира обзавеждането, хладилникът и оборудването колкото е възможно по-ефективно.

Кухня оформление в Хрушчов

Реконструкцията в кухнята ще ви позволи свободно да инсталирате хладилник, маса и др. Дизайн, интериор, декорация, ремонт на кухнята в Хрушчов с хладилник е най-добре да се обмисли внимателно. Изчислете всяка опция и изберете най-подходящия за вашите размери и искания. Но в случай, че планирането не е възможно по една или друга причина, ще трябва да прибегнете до практически съвети. Което ще помогне да поставите хладилника в малката кухня на Хрушчов.

Кухня в Хрушчов с хладилник Снимка са представени по-долу, където е ясно видимо как да се подобри и правилно позиционира техниката.



Без хладилник не може да има кухня.

До кухнята беше функционално и практично възможно:

  1.  Вместо обичайния вертикален хладилник използвайте хладилник с хоризонтално оформление. Горната повърхност става в този случай работно място или продължение на масата например;
  2. използвайте вградения хладилник, който лесно би могъл да се монтира под печката или в килера.
  3. ако има ниши, канали, това също е един от начините, по които можете да инсталирате хладилник;
  4. така че има повече място за хладилника и уредите, които най-добре да направят трапезарията (маса и столове) другаде.

Важно! Ако няма възможност за свързване на аспиратора към вентилацията, трябва да знаете как да нарисувате качулка без да я свързвате към вентилацията.

Практически съвети за ремонт на кухнята в Хрушчов

  1. Премахнете всички съществуващи первази, ниши, освен когато можете да инсталирате хладилник, мебели, уреди;
  2. Прехвърлете съществуващите комуникации на място, което ще бъде затворено от мебели. В допълнение към отоплителната система (батерии, тръби), най-добре е да ги поставите под прозореца.

Малка, малка кухня в Хрушчов с хладилник не винаги е възможно. Но ние ще ви дадем някои практически съвети, които ще решат този проблем:

  1. Използвайте мебелен трансформатор: сгъваеми маси, чекмеджета, това не само ще увеличи пространството, но и ще направи кухнята по-практична и ще мисли също какво да използва: мебелна ПДЧ или MDF-
  2. Инсталирайте вграденото оборудване, например в ъгловия шкаф можете да поставите хладилника отдолу, в горната част на чинии или храна. Вторият вариант е да инсталирате отделна повърхност за готвене и под нея компактен хладилник. В този случай фурната е най-рационално прехвърлена в ъглов шкаф или на друго място.
  3. Поръчайте композитни мебели. Когато малък ъглов шкаф може да монтира хладилник или обратно, над хладилника, поставете малък шкаф за съдовете.
  4. За визуално увеличаване на пространството, използвайте светли цветове в дизайна, както и компактни лампи, често може да бъде "таблетки". Мебелите са по-добре да избират гланц, а техниката е хром, където осветлението ще отразява и по този начин визуално разширява пространството в кухнята.
  5. Използвайте перваза на прозореца като продължение на масата.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Опции за оформление на кухнята - 6 метраОпции за оформление на кухнята - 6 метра
Опции за оформление на кухнята - 9 метраОпции за оформление на кухнята - 9 метра
Разпределение и дизайн на ъгловата кухняРазпределение и дизайн на ъгловата кухня
Как да украсяваме малка кухняКак да украсяваме малка кухня
Кухненски мебели за малка кухняКухненски мебели за малка кухня
Как да оборудваме малка кухня да направи повечеКак да оборудваме малка кухня да направи повече
Пространство за хладилник в малка кухняПространство за хладилник в малка кухня
Опции за оформление на кухнята в частна къщаОпции за оформление на кухнята в частна къща
Малка кухня в ХрушчовМалка кухня в Хрушчов
Ремонт на кухня в домаРемонт на кухня в дома
» » Дизайн, интериор, декорация, кухненски ремонт в Хрушчов с хладилник
© 2021 BggeHat.com