Конструкция на къщи до ключ

Отпътуването до природата винаги дава много положителни емоции и правилна почивка, защото чистият въздух, тишината и красивата природа спомагат за забравянето на всички належащи проблеми. За да можете напълно да се отпуснете със семейството си на реката или в гората, трябва да помислите за собствената ви къща или малка вила.

Ето защо все повече хора се привеждат към строителството, а популярността на сградите "до ключ" нараства всяка година. Разбира се, такъв процес изисква време и значителни финансови инжекции, но благоприятното въздействие на природата върху човешкото здраве не може да бъде заменено. Държавната почивка ви позволява да възстановите не само физическото, но и моралното състояние на което и да е лице.

Най-интересният вариант от гледна точка на съотношението разходи и качество на резултата е изграждането на рамкови къщи на ключ "ключ", които включват целия комплекс от довършителни работи. Изграждането на структура и извършването на всякакъв вид допълнителна работа отнема няколко месеца. Първоначално се подготвя проект или се избира готово стандартно решение, след което започва производството на основните елементи на цялата сграда. Компетентният подход ви позволява да изчислите правилно необходимото количество материали, както и да проектирате пълненето на конструкцията, за да постигнете висока топлоизолация и способността да абсорбирате звуци.



Монтажът на рамката и основните стени на мястото на клиента отнема не повече от две до три седмици. След изграждането на основната конструкция започва работа по изграждането на покрива и интериора. Работата в помещенията предполага не само инсталирането на всички комунални услуги, но и пълната декорация на всички помещения. Строителите ще изберат и поставят самостоятелно тапети, ще боядисват част от конструкцията и ще помогнат при избора и инсталирането на мебели. Естествено, всички етапи на интериорното завършване се съгласуват с клиента на произведения, с предпочитанията, на които е съставен индивидуалният дизайн на цялата къща.

Ако разгледаме характеристиките на рамковите къщи, може да видите, че цялата конструкция е масивна дървена или метална рамка и стени от борни панели, чиято основа е нагревател. Общото тегло на конструкцията е много ниско, което предполага по-ниски разходи за основата и възможност за използване на винтови купчини. Благодарение на впечатляващия слой изолация, способността за поддържане на топлина и потискане на звуците на такива къщи е изключително висока.

Основното предимство на рамковите къщи е скоростта на тяхната ерекция, тъй като при избора на стандартен проект целият конструктивен процес ще отнеме не повече от месец. В средата на сезона собствениците ще могат да дойдат в готовата къща и да се насладят на останалите.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Бойлери Не е лесен изборБойлери Не е лесен избор
Селски къщи, ръчно изработени, с аромата на горатаСелски къщи, ръчно изработени, с аромата на гората
Предимства на рамкови къщиПредимства на рамкови къщи
Дървени бани до ключ от ламиниран фурнир дървен материалДървени бани до ключ от ламиниран фурнир дървен материал
Основни характеристики и съвети за избор на пневматичниОсновни характеристики и съвети за избор на пневматични
Как да направите ремонт до ключ до ключКак да направите ремонт до ключ до ключ
Направете покрив от шистиНаправете покрив от шисти
Основни предимства на вилни селищаОсновни предимства на вилни селища
Характеристики на строителството на вилиХарактеристики на строителството на вили
Строителство до ключ на извънградски къщиСтроителство до ключ на извънградски къщи
» » Конструкция на къщи до ключ
© 2021 BggeHat.com