Основни характеристики и съвети за избор на пневматични

3Уморен ли сте да завъртите гайките безкрайно? Уморен ли сте от постоянно завинтване на болтове? Така че спешно трябва да закупите пневматични инструменти или по-скоро допълнителен моучвест.

Пневматичната отвертка е инструмент, който улеснява работата с различни резбовани връзки. Ако е необходимо да отвиете закрепената гайка, пневматичната скрепер, както е невъзможно, ще помогне при решаването на този проблем. Този инструмент винаги се използва в автомобилните центрове и работилници за ускоряване и улесняване на работния процес. Например, в сезона на гумената промяна, когато трябва да свършите много работа бързо. Можете да купите инструменти в Сургут през интернет.

При избора на гаечен ключ специален акцент трябва да се дава на параметри като въртящ момент и засаждане на шпиндела квадрат. В крайна сметка, да се работи с различни машини, може да се наложи най-различни ключове. Инструмент диск 1/2 "е подходящ за използване само с малко пътници или транспорт, с диаметър на резбата, от които не повече от 25 мм. Pogabaritney за транспорт, като например "Газела", например, или с не диаметър конец повече от 32 mm, трябва да сте с квадратен ключ 3/4 ". За обслужване на много големи машини, като например селскостопански превозни средства и автобуси, където диаметърът на конеца е 50 mm, се изисква инчов пневматичен ударен гайковерт. Разбира се, от вида на шпиндела зависи от квадратен мощност на всеки ключ, така че устройство с квадрата на 1/2 "момент на сила ще бъде от 50 кг / м до 120 кг / м, а за ключа на квадрата на 3/4", този параметър ще имат под 90 кг / м до 150 кг / м. Най-мощният ще бъде квадратен ключ 1 ", въртящ момент е 200 кг / м - 350 кг / м.



Трябва да се разбере, че при избора на такъв инструмент човек трябва да се ръководи от интензивността на извършената работа. Много често използването на най-мощния инструмент при работа с автомобили води до факта, че детайлите на автомобила просто се провалят.

За да се провали не остави инструмента себе си, трябва да следвате някои правила: подавания въздух трябва да бъде суха и богатата на петрол, не трябва да надвишава максималното налягане, тя трябва да бъде в диапазона от 6,2 бара, винаги трябва да се използват глави тип перкусии с тях жак гаечен ключ и тяхната сплав, ще ви помогнат да защитите износването на вала на инструмента.

Също така е много важно да запомните, че гаечните ключове са ъглови и прави. С ъгъла е много по-лесно да си свършат работата в тесни и трудни места, въпреки че те имат по-малък въртящ момент, така че може да се наложи да използвате мощен директен pnevmogajkovert с кардани.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Препоръки за акумулаторна винтоверт по Ваш изборПрепоръки за акумулаторна винтоверт по Ваш избор
Как да изберем мелницаКак да изберем мелница
Как да изберем тренировка?Как да изберем тренировка?
Критерии за избор на перфораторКритерии за избор на перфоратор
Акумулаторна бормашина или отверткаАкумулаторна бормашина или отвертка
ОтверткаОтвертка
Детайли за струговетеДетайли за струговете
Циркуляри, които трябва да се вземат предвид при избораЦиркуляри, които трябва да се вземат предвид при избора
Пневматични инструменти и предимстваПневматични инструменти и предимства
Как да изберем акумулаторна тренировка?Как да изберем акумулаторна тренировка?
» » Основни характеристики и съвети за избор на пневматични
© 2021 BggeHat.com