Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?

Днес, с балкон или лоджия, използван от много хора не само като склад или за сушене на дрехи, но и като пространство, за да се отпуснете с чаша кафе, четене на книги, работа на компютъра и така нататък. Но превръщането на тези няколко квадратни метра в уютна всекидневна включва остъкляване на балкони и лоджии, ако е необходимо, покривно оборудване, външна и вътрешна декорация, изолация. Ако завъртите балкона с ключ, можете да получите напълно самостоятелна стая.

Приемайки комплекса от услуги "балкон или лоджия на база ключ", специалистите заедно с клиента планират и координират необходимия работен фронт. Времето на трансформацията до голяма степен зависи от плановете на собствениците - какво искат да видят след свършената работа.

Първоначално е необходимо да се защити територията от влиянието на външната среда. Обикновено балкони и лоджии са остъклени с алуминиеви или пластмасови прозорци. Ако от горните етажи се изисква само защита от вятър, утайки, прах и цигари, достатъчно е оборудването на алуминиевите стъкла. Но ако планирате да изолирате балкона, инсталирането на металопластични конструкции ще бъде задължителен елемент в остъкляването.

Когато правите пластмасово остъкляване, ще получите следните предимства:



- високо ниво на топлина, шумоизолация, както и защита от течения;
- възможността за избор на цветова гама и конфигурация според планирания дизайн;
- възможността за избор на профил (2-, 3-, 4-, 5-камерна) и двойна остъклена единица, която е от значение за регионите с жесток климат;
- лесна поддръжка;
- Перфектна естетика.

В допълнение към избора на материал, са възможни различни дизайнерски решения: остъкляване с отстраняване и остъкляване с покрив. В първия случай ще получите допълнителна полезна площ, благодарение на остъкляването извън границите на парапета и оборудването на широкия прозоречен перваз, подходящ за организиране например на цветна оранжерия или щанд за различни интериорни елементи. Остъкляването с покрив е необходимо само за балкони. Балконът, разположен на последния етаж, е безпомощен от атмосферни влияния и не е подходящ за никаква употреба. Ето защо балконът, довършен до ключ, трябва да бъде първоначално оборудван с покрив, за да се защитят и извършат по-нататъшни ремонти.

Лоджия или балкон ще изглежда особено естетичен, ако работата до ключ също да предложи финалната им отвън и отвътре. За екстериора годни сайдинг винил gofrolist поцинкована или велпапе. Тези довършителни материали предизвикват не само да се създаде чист вид и време защита и сайдинг също допринася за затопляне. На етапа на интериорна декорация собственикът може напълно олицетворява въображението. Лоджия или балкон ключ означава, вътрешни стени, тавана и пода. Накладки, плочи от дървесни, панели, изработени от пластмаса, боядисани или с тапети гипсокартон - частичен списък на материали за стени и тавани, както и балатум, теракот, ламинат - паркет.

Лоджията на база "до ключ" може да приеме комбинацията си с жилище. В този случай е необходимо да се извършат допълнителни затопляне на лоджията, което предполага оборудване на стени, тавани, подове с топлоизолационни строителни материали. В допълнение, лоджията може да бъде оборудвана с система "топъл под" и подходящо осветление.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите остъкляване и изолация на балкони?Как да направите остъкляване и изолация на балкони?
Препоръки за изолация на балкони и лоджии от penokleksomПрепоръки за изолация на балкони и лоджии от penokleksom
Какви трябва да бъдат пластмасовите прозорци за балкона?Какви трябва да бъдат пластмасовите прозорци за балкона?
Отопление на балконаОтопление на балкона
Балкон и лоджия на драмата на присъединяванетоБалкон и лоджия на драмата на присъединяването
Балкон стъкла предимства предимстваБалкон стъкла предимства предимства
Как да украсят красива тераса и лоджия в апартаментаКак да украсят красива тераса и лоджия в апартамента
Основните видове остъкляване на балкониОсновните видове остъкляване на балкони
Балкон за довършителни работиБалкон за довършителни работи
Подреждане на балкони и лоджииПодреждане на балкони и лоджии
» » Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?
© 2021 BggeHat.com