Принципът на изграждане на телени мрежи

Днес ние ще разгледаме с вас рамкови стени, чийто принцип на изграждане е прост и брилянтен в същото време. Например, помислете за дървена рамка, която понастоящем се използва за издигане на 80% от всички скелетни жилищни нискоетажни сгради.

Принцип на конструкцията на рамковата стена - Схема 1

Така че, дървени стени рамка. Принципът на конструиране е прост и естествено напомнящ, от една страна, детския дизайнер, от друга страна, уроците на труда в училището. Не забравяйте, че ние ударихме изпражненията в уроците по работа? Така че принципът на изграждане на тел е точно същият. Всеки съседен стълб, всеки елемент от рамката се поддържа един от друг чрез крепежни елементи и връзки.

Принцип на конструкцията на рамковата стена - Схема 2

Оказва се, че всеки отделен детайл на носещата рамка, независимо дали е пост или мачта, е индивидуално по-скоро крехък. Въпреки това, в един куп, когато всички детайли на рамката са монтирани и фиксирани правилно, рамковите елементи създават невероятно силна система.

Принципът на конструкцията на рамковата стена - Схема 3

Тази страница показва общите схеми на рамковите стени и техните отделни елементи. Както може да се види от чертежите, при монтирането на стената на рамката трябва да бъдат изпълнени следните принципи:

  1. Твърдост на структурата.
  2. Разумно използване на материала.
  3. Скорост на ерекция.


Принцип на конструиране на рамкова стена - схема 4

Всъщност, всяка рамкова стена - това са стелажите, които са свързани помежду си с шарнири. Използвайки долната и горната лента, товарът се прехвърля от покрива през колоните към основата. Електрическите елементи на прозореца и отворите на вратите освобождават тези компоненти и освобождават товара от прозорците и блоковете на вратите.

Принцип на конструиране на рамкова стена - схема 5

Външната обвивка на стената на рамката също служи като елемент на сила. Понякога подсилването не се извършва през външната кожа, а през вътрешната кожа. Покритието може да бъде направено като всяка плоча твърд материал (шперплат, OSB), и тънки дъски (20-30 мм дебелина) диагонално.

Принцип на изграждане на рамкова стена - схема 6

Използването на DSP за укрепване на рамката е неразумно, тъй като в този материал хардуерът (пирони, винтове) няма твърдо прикрепване. С течение на времето, обвити DSP, ще започне да "ходи", което ще противоречи на принцип номер 1.

Принцип на конструкцията на рамкова стена - схема 7

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Технология на затопляне на стените на рамката със собствени ръцеТехнология на затопляне на стените на рамката със собствени ръце
Външно покритие на снимки на фасади на къщаВъншно покритие на снимки на фасади на къща
Рамки преглежда ревюта на жителите и реалните собственици на операциятаРамки преглежда ревюта на жителите и реалните собственици на операцията
Сглобяеми къщи плюсове и минуси, нови собственици обратна връзкаСглобяеми къщи плюсове и минуси, нови собственици обратна връзка
Направи си сам изграждане на саунаНаправи си сам изграждане на сауна
Скеле на сортСкеле на сорт
Технология на изграждане на рамкови къщиТехнология на изграждане на рамкови къщи
Канадски сандвич и неговите предимства в процеса на строителствоКанадски сандвич и неговите предимства в процеса на строителство
Конструкция на къщи до ключКонструкция на къщи до ключ
Избор на профили за рамкови конструкцииИзбор на профили за рамкови конструкции
» » Принципът на изграждане на телени мрежи
© 2021 BggeHat.com