Характеристики на конструкцията на панелните блокове

1Дървесината - най-съблазнителен по отношение на екологичния и експлоатационния строителен материал за крайградските сгради.

Този материал от естествен произход е известен на човечеството от древни времена. Дървото има малко тегло и отлични топлинни и екологични качества. И това, от своя страна, решава много въпроси в съвременното строителство. Трябва да се отбележи, че въпреки всички предимства на дървото, методите за конструиране на конструкции от този материал са много несъвършени. Най-атрактивните, както по отношение на скоростта на строителство, така и по отношение на финансовите разходи, бих нарекъл техниката на конструиране на рамкови къщи.

Плюсове на къщи от панелни блокове

• Ниска цена.
• Лесна за монтаж.
• Лесен монтаж на комуникации.
• Възможност за работа с всички видове архитектурни решения.
• Разнообразни начини на довършване.
• Добро икономии на топлина.



Такива сгради бързо се затоплят, а подкрепата на желания термичен режим няма да създаде проблеми за вас. Дори когато на улицата има много студ и отоплението изведнъж се изключи, температурата в сградата ще се понижи само с няколко градуса. Дървените конструкции са задължени да замръзнат, но скелетно-панелните къщи ще запазят топлината за много дълго време. Технологията на изграждане на такива къщи също е необичайна, тъй като ниската цена се дължи не на слабо качество, а на използването на оригинални решения и настоящи строителни материали.

От какво се състои модерната панелна структура?

Панелната конструкция се състои от дървена рамка, която на свой ред се състои от дебели дъски или от силен дървен материал. Рамката позволява да се изгради сграда по-стабилна и затова тя може да устои на увеличените натоварвания, независимо от тяхната сложност. Ниската маса на конституцията създава минимизиране на разкопките на най-малкия цикъл. Можете да изберете фондацията въз основа на данни за почвата, специфични за вашата земя. Ключовият строителен материал за рамковите панели е борът, който се състои от 75% от сградата.

За да разнообразите дизайна на структурата на рамковите панели, можете да използвате плочи от гипсокартон. Трябва да се отбележи, че сухото строителство не помага за изгарянето, така че няма нужда от допълнително използване на съединения, които са в състояние да защитят материала от пожар.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да се изгради една къща МатериалиКак да се изгради една къща Материали
Уникални характеристики на къщата от дървесинатаУникални характеристики на къщата от дървесината
Изграждане на комфортни къщи от дървоИзграждане на комфортни къщи от дърво
Изграждане на нискоетажни сгради от дървоИзграждане на нискоетажни сгради от дърво
Технология на изграждане на рамкови къщиТехнология на изграждане на рамкови къщи
Канадски сандвич и неговите предимства в процеса на строителствоКанадски сандвич и неговите предимства в процеса на строителство
Къщи с икономичен тип, които са по-добриКъщи с икономичен тип, които са по-добри
Предимствата на стенните блокове за стениПредимствата на стенните блокове за стени
Предимства на къщи, издигнати от блокове с газобетонПредимства на къщи, издигнати от блокове с газобетон
Пяна Бетон Какво е добро?Пяна Бетон Какво е добро?
» » Характеристики на конструкцията на панелните блокове
© 2021 BggeHat.com