Стени и преградни стени от гипсокартон

Стени и преградни стени от гипсокартон

Конструктивно компетентно подреждане на вертикални вътрешни gipsokartonnyh прегради и стени оказва значително влияние върху допълнителните оперативни качества на цялата стая.

Ето защо при започване на такава работа е необходимо да се разбере значението на това събитие. Но цялата работа по сглобяването на преградни стени и стени в апартамент или частна къща трябва да се извърши правилно - трябва да знаете как да го направите.

Конструкцията на рамката на стените започва с фиксирането на хоризонтални елементи към подовите профили "U" с помощта на дюбели и винтове. Между закрепването към носещата повърхност разстоянието не трябва да е по-голямо от 800 mm.

Дългите дюбели или винтове трябва да бъдат избрани, така че закрепването да държи профила стабилно на пода. Съществува значителна селекция от дюбели и винтове. От D8 дължина 140 мм до D6 дълъг 40 мм. Стените се монтират на завършения под.

В местата за докосване на профила и тавана, под и стени за подобряване на звукоизолация могат да бъдат поставени парчета от звукоизолирана лента, която е направена от полиуретанова лента.



Ако предметите на стената са прикрепени с маса не повече от 30 кг, трябва да прехвърлите това натоварване върху стенните фитинги, като използвате груб шперплат или допълнителна дъска. И когато прикачвате по-тежки предмети, е необходимо да използвате армирана конструкция на армировката. Профилите C за това се вмъкват във втората по такъв начин, че се получава затворена конструкция.

Гипсовите плоскости обикновено се монтират вертикално върху метална рамка, от пода до тавана. Във висока стая или където да се постави цял лист, става невъзможно да се прикрепят листове към стената. В този случай връзките на едно и също ниво в съседни редове са недопустими. Преместените съседни фуги трябва да бъдат не по-малко от 50 см. Прикрепеният лист гипсокартон трябва да е над нивото на пода не по-малко от 1см.

Необходимо е в този момент да се помни, че подовата настилка от гипсокартонен лист трябва да бъде не по-малка от 1 м и с платно от около 50 см. Това изискване се прилага за случаите, когато ширината на помещението е многократно по-голяма от височината на помещението, което е 1200 мм.

Корпусът на трупа започва с листа от ъгъла на стаята. Листовете са поставени един до друг. В този момент вертикалните профили остават свободни. Профилът C след нанасянето на GCR се регулира така, че да стои успоредно на вертикалния ръб на GCR и половината от крилото му да бъде покрито с лист.

Е, за да изолирате помещенията, ще ви трябват базови подложки от Beltep. За да научите повече за тези подложки и техните свойства - посетете сайта beltep.rf.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да се определи гипсокартонКак да се определи гипсокартон
Какъв профил да използваме за преградни стени от гипсокартон, ние избираме компонентите и ние…Какъв профил да използваме за преградни стени от гипсокартон, ние избираме компонентите и ние…
Как да се определи гипсокартон с профила на инструкцията за започване на домашни занаятчииКак да се определи гипсокартон с профила на инструкцията за започване на домашни занаятчии
Монтажни профили за гипсокартон, лесен монтаж на сложни конструкцииМонтажни профили за гипсокартон, лесен монтаж на сложни конструкции
Как да прикрепите гипсокартон към тавана - правила за инсталиранеКак да прикрепите гипсокартон към тавана - правила за инсталиране
Как да поправим гипсокартон на тавана, закрепваме скелет и листовеКак да поправим гипсокартон на тавана, закрепваме скелет и листове
Как да се изчисли сухото строителство на тавана план за закупуванеКак да се изчисли сухото строителство на тавана план за закупуване
Фигурен таван от подготовка и монтаж на гипсокартонФигурен таван от подготовка и монтаж на гипсокартон
Изравняване на тавана с гипсокартон - оптимално и евтиноИзравняване на тавана с гипсокартон - оптимално и евтино
Моделите на тавана на гипсокартон състав на фигури и фигуриМоделите на тавана на гипсокартон състав на фигури и фигури
» » Стени и преградни стени от гипсокартон
© 2021 BggeHat.com