Как да направите щайга за сухото строителство

Как да направите щайга за сухото строителство

Гипсокартонът е универсален модерен материал, който се използва не само за образуване на довършителни подове, но и за създаване на груби стени и конструкции. За монтажа на гипсокартонени листи се използва щайга, който може да се направи ръчно. Способността да се направи кашон независимо позволява не само да се спестят в хода на ремонтните работи, но и да се създадат високо специализирани проекти за определени изисквания.

За да монтирате самостоятелно щайга за листа gipsokartonnyh, можете да използвате различни профили. Например, направляващ профил 28 27, профил на тавана 60 27 и профил на релса. Монтирани летва под gipsokartonnye листове на разстояние от стените. Контейнерът е закрепен към носещите стени, за които се използват окачвания.

Преди да инсталирате металната решетка, върху стените и на пода се отбелязват маркировки, за да се посочат границите на преминаването на гипсовата преграда. Необходимо е не само да се определят местата, където трябва да бъде поставено окачването, но и да се оцени пространството в стаята след разделянето, е необходимо предварително да се уверите, че зоната ви позволява да инсталирате дяла тук.



Монтажът на ламелите започва с фиксирането на водачите на пода, а също и на стените до тавана. Металният профил се фиксира с помощта на самонарезни винтове, разстоянието между които не трябва да бъде повече от един метър. Винтове са завинтени в дюбелите, за които са направени специални отвори в стената. Този процес отнема много време, но не можете да направите без него. Монтажът на гипсокартон изисква не само задълбоченост, но и задълбочен подход - гипсовите мазилки са доста тежки и моментът на падане трябва да бъде изключен.

След като се монтират водачите, се монтират окачвания. Монтажните работи се извършват по такъв начин, че между тях преминава гипсокартон (1200 мм). Окачването е монтирано под прав ъгъл към водачите и вече е закрепено с гипсокартон. Суспензиите са вкарани в указанието посредством специални закрепващи елементи, което води до трайни твърда структура, която може да издържа HA листове.

Ако се интересувате от опънати тавани в цени Подолск - посетете potolok-shop.ru. Само там ще намерите качествени опънати тавани на най-ниските цени в града.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Монтаж на гипсокартонМонтаж на гипсокартон
Окачени таванни версии за самостоятелно сглобяванеОкачени таванни версии за самостоятелно сглобяване
Монтиране на тавана от гипсокартон със собствени ръцеМонтиране на тавана от гипсокартон със собствени ръце
Тавани от гипсокартон със собствени ръцеТавани от гипсокартон със собствени ръце
Как да се определи гипсокартон с профила на инструкцията за започване на домашни занаятчииКак да се определи гипсокартон с профила на инструкцията за започване на домашни занаятчии
Гипсокартон под избор на гипсокартон в различни ситуацииГипсокартон под избор на гипсокартон в различни ситуации
Рамката на тавана за гипсокартон важни детайлиРамката на тавана за гипсокартон важни детайли
Гипсокартонът на тавана го прави самГипсокартонът на тавана го прави сам
Монтиране на шарнирен таван в домаМонтиране на шарнирен таван в дома
Гипсокартон и опъвам таван - интересен и оригиналенГипсокартон и опъвам таван - интересен и оригинален
» » Как да направите щайга за сухото строителство
© 2021 BggeHat.com