Как да направите дял за спалнята

Как да направите дял за спалнята

Леките конструкции на преградите са доста просто монтирани на основата на метална рамка, върху която има гипскартон. Рамката обаче може да бъде направена от дърво, а гипсокартонът успешно е заменен с листове шперплат или фибростъкло. Разбира се, можете да отрежете рамката и дъските. Въпреки това, най-простият и технологичен начин включва използването на gipsokartonovyh листове върху метална рамка.

На първо място, необходимо е да се погрижите за вратата, ако изобщо е планирано. Разбира се, параметрите на рамката на вратите са стандартизирани, но в същото време типичните размери имат определена стъпка, така че е по-добре да се определят такива нюанси предварително.

Монтажният профил, от който е направена разделителната рамка, има разрез под формата на буква П. Тя е направена от метална перфорирана лента с дебелина от 0,55 до 0,8 мм. Касетата е поцинкована. Профилите се произвеждат в три типа - с външен вид на развит канал (шкаф), имащ формата на канал (водачи) и ъглови канали. Важно е да се има предвид, че профилите са произведени в различни ширини, а само тези профили, които имат една и съща ширина на гърба, могат да се използват в един дизайн. Следва да се има предвид, че при размер на облегалката от 50 мм в профила на рейката водещият профил ще има размери на облегалката от 48,5 мм.



Изградени са също и профили, наречени екзотични, благодарение на които полетът на фантазията не може да бъде ограничен до технически условия.

Необходимо е да отбележим всички фрагменти от бъдещата рамка и да ги свържем. Ако е необходимо, можете да използвате материали за шумоизолация - минерална вата или стиропор. Следващата стъпка е монтирането на рамката на вратата. Не забравяйте, че според техниката на пожарна безопасност вратата трябва да се отвори навън - т.е. от стаята, а не в нея.

След като монтажът на рамката на вратата приключи, можете да започнете да инсталирате листовете от гипсокартон. Когато свършите, ставите се изравняват (обикновено се налепват или разтриват, в зависимост от гъстотата на инсталацията), а завършената преграда може да бъде залепена или монтирана в нея с гнезда, ключове, окабеляване. След като цялата работа приключи, вратата се окачва и рамката на вратата е облицована.

Ако се интересувате от дизайна на смукателната вентилация - посетете tsm-company.ru. Само там има всичко, за да се създаде качулка без проблеми и усложнения.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Монтажни профили за гипсокартон, лесен монтаж на сложни конструкцииМонтажни профили за гипсокартон, лесен монтаж на сложни конструкции
Рамката на тавана за гипсокартон важни детайлиРамката на тавана за гипсокартон важни детайли
Как да поправим гипсокартон на тавана, закрепваме скелет и листовеКак да поправим гипсокартон на тавана, закрепваме скелет и листове
Пристройка към дървена къща, затопляща верандата с дървена къщаПристройка към дървена къща, затопляща верандата с дървена къща
Как да направите аркаКак да направите арка
Как да направите веранда от поликарбонат до дървена къща СнимкаКак да направите веранда от поликарбонат до дървена къща Снимка
Входни метални врати от производителяВходни метални врати от производителя
Как да се изгради дървена къща от палетиКак да се изгради дървена къща от палети
Как да направите профилиран листКак да направите профилиран лист
Как да изолирате ъгъла апартаментКак да изолирате ъгъла апартамент
» » Как да направите дял за спалнята
© 2021 BggeHat.com