Начини за изолиране на входната врата

Начини за изолиране на входната врата

За да не се замразява през зимата, е необходимо да се мисли предварително за изолацията на апартамента, т.е. Основната загуба на топлина се получава чрез врати и прозорци, е необходимо да се затопли. Няма нищо трудно да изолирате входната врата, за да можете сами да си свършите работата.

За да започнете, се подготвят всички необходими материали за работа, а именно, монтажна пяна, уплътнение, пяна, лепило, пластмаса, или дървени летви, на борда на прага, както и дамаски.

Първият етап е подготвителен. В самото начало на работата е необходимо да се разбере в кои места преминава входната врата. Ако вашият апартамент има дървена входна врата, най-вероятно пукнатините ще бъдат на места, където дървото е пресъхнало, такива пукнатини са много трудни. Но ако вратата е метална, въздухът преминава през процепа между вратата и кутията. Това се случва в резултат на износване на гумени уплътнения, които се монтират в рамката на вратата.

За да затворите слота в дървената врата, можете да използвате обикновен уплътнител: просто изсипете материала в пукнатините на вратите. Наклон на металната врата може да се отстрани чрез регулиране или повторно поставяне на вратите.



За да не се налага да мислите как да се отървете от проект, трябва да се погрижите за това, докато купувате входната врата. А именно, обърнете внимание на качеството на продукта, независимо дали има топлоизолационен материал във вратите. Внимавайте също и за монтаж на вратата: служители трябва внимателно да запълни пространството между рамката на вратата и пяна врата - пяната е не само надеждно защитава вратата, но също така служи като висококачествен изолационен материал.

За тези, които могат да прекарват малко повече време, но да получат качествена и надеждна топлоизолация, можете да изпълните следните действия. Отстранете предната врата от пантите, след това почистете повърхността от стария финиш материал и го измийте. След като вратите са напълно сухи, лепете го отвътре и отвън с гума от пяна.

След поставяне с гума от пяна, обвийте вратата с нов материал, например кърпа или дермантин, но не забравяйте самата рамка на вратата. По целия периметър на вратите, монтирайте летвите, покрити с гума от пяна и кърпа, и едва след това затворете долните слотове на вратата до прага. При тази работа по изолацията на вратите свърши.

Изберете и купете комфортни мека мебел от европейски прозорци - можете да посетите сайта fabrika-nik.ru. Само там ще намерите качествени дивани на най-ниските цени и с бърза доставка директно до вашия апартамент.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Инсталиране на металната входна вратаИнсталиране на металната входна врата
Правила за избор на входната вратаПравила за избор на входната врата
Как да инсталирате сами интериорната врата?Как да инсталирате сами интериорната врата?
Избор на входната врата за какво да обърне вниманиеИзбор на входната врата за какво да обърне внимание
Как да изберем входна пластмасова врата за вашия домКак да изберем входна пластмасова врата за вашия дом
Монтаж на вътрешни вратиМонтаж на вътрешни врати
Как да изберем дясната вратаКак да изберем дясната врата
Как да изберем входната вратаКак да изберем входната врата
Избиране на предната вратаИзбиране на предната врата
Какво трябва да знаете при избора на входна вратаКакво трябва да знаете при избора на входна врата
» » Начини за изолиране на входната врата
© 2021 BggeHat.com