Как да изберем метален покрив за покрив?

Днес, от всички покривни материали, метални плочки се считат за най-популярни. В специализирани магазини се предлага в широк диапазон. И за да направите правилния избор, трябва да се запознаете поне с основните характеристики на този материал.

Какъв вид matallocherepitsu трябва да обърне внимание?
Първото нещо, което трябва да имате предвид е, разбира се, надеждността, качеството, експлоатационният живот на продукта. Ако материалът е с високо качество, неговият приблизителен срок на експлоатация е 15 години. Най-малко, това е обещано от производителите. Въпреки че на практика металът може да служи два пъти повече. Всичко зависи от качеството, което определя:
- с дебелина;
- за недостатъците;
- върху защитното покритие;
- върху устойчивостта на атмосферните явления, включително влагата.

При закупуване винаги е необходимо да се изискват сертификати за качество на стоките. Голяма роля играе и репутацията на производителя.

Профил на продукта
Изборът на бъдещия покрив под формата на метал, с изключение на функциите в експлоатация, трябва да погледнете външния му вид. Към днешна дата материалът има различни профили, които са разделени на симетрични и асиметрични. Между другото, металната плочка, чиято цена е на разположение днес, е различна по линия, стъпка на дълбочина и ширина на стъпалото. Избирайки профила, обърнете внимание на надеждността на ставите. Това може да бъде потвърдено чрез поставяне на два листа заедно.



Избор на цвят
Обикновено цветът на покрива е избран въз основа на стила на къщата, както и на дизайна на целия парцел. В допълнение, жизненият опит на много собственици на имоти е показал, че:
- Тъмните цветни метални плочки бързо изгарят на слънце. Ако материалът не отговаря на стандартите, след това с течение на времето ще загуби своя цвят и ще стане по-малко привлекателен. В къща с тъмно покрив, на тавана трябва да се направи добра вентилация;
- по-гъвкав за покриви се счита за лек материал. Тя изглежда по-красива, подходяща за различни стилове. Но всяка мръсотия ще бъде видима.

Дебелина на металните плочки
Днес строителни пазари могат да закупят метални покриви, която се основава на ламарина е от 0 35 mm дебелина до 1, 0. Материалът за покрив трябва да е с дебелина най-малко 0, 5 mm, тъй като е много тънък лист, ще бъдат подложени на корозия и следователно , ще обслужва по-малко.

обхват
Благодарение на поцинковането и покритието, металната плочка е защитена от корозия и механични повреди. Повърхността му може да бъде покрита:
- полиестер, който има по-ниска цена, но е по-изложен на слънчева светлина и механични повреди;
- Матов полиестер. Има слой от 35 микрона, но лишен от лъскав блясък;
- Пурул. Безопасно предпазва покрива от ултравиолетовите лъчи и всякакви повреди, но е скъпо;
- пластизол. Предпазва от повреда, слънчева светлина, леко понася ниски температури.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
За покрива на къщата муЗа покрива на къщата му
Монтаж на мембранни покривиМонтаж на мембранни покриви
Най-често използваните покривни материалиНай-често използваните покривни материали
Видове херпес зостерВидове херпес зостер
Широк покрив, възможните му наклониШирок покрив, възможните му наклони
Ефективно покривно покритие от всякаква сложност с метален покривЕфективно покривно покритие от всякаква сложност с метален покрив
Как да изберем метална плочка? Покривни материали на украина отлично решениеКак да изберем метална плочка? Покривни материали на украина отлично решение
Характеристики на ремонт и монтаж на покривни работиХарактеристики на ремонт и монтаж на покривни работи
Как да изберем подходящите строителни материалиКак да изберем подходящите строителни материали
Избор на баня огледалоИзбор на баня огледало
» » Как да изберем метален покрив за покрив?
© 2021 BggeHat.com