Битумни херпес зостер с достойнство и недостатъци

1Основната съставка на този херпес зостер е битум, т.е. смес от въглеводороди и техните производни. В допълнение към битумната смола, съставът на такъв покрив включва фибростъкло и минерална троха. Първият от тях е в основата на една плочка: листа фибростъкло, импрегнирани и от двете страни с горещ битум, а след това покрити базалт (минерал) троха. Последният изпълнява декоративни и практически функции. Материалът се оставя да се охлади - а сега се получават готовите битумни керемиди.

Ако попитате няколко професионални покривала, тогава всеки ще изрази мнението си за битум от битум. Някой ще я хвали, някой ще я критикува. Причините за това разногласие на мнението са, че такава плочка има предимства и недостатъци. Първо, нека да говорим за предимствата на такъв покрив.

  • Леко тегло - около пет килограма на квадратен метър, благодарение на което битумът от битум е много лесен за транспортиране и леене.
  • Простотата на обработка - този покрив лесно се нарязва и се оставя дори на трудни места на покрива (например, извити и др.).
  • Добра топло- и звукоизолация - можете да направите без много допълнителна изолация, дори ако покривът директно се свързва с хола.
  • Животът е около 30 години. Освен това, ако е необходимо, можете лесно да замените покрива само на определени места.
  • Устойчивост на удар - плочките, изработени от битум, не се страхуват от силни валежи, градушка и вятър от урагана. Поради амортизиращите свойства на материала, както и неговата структура на килими, е необходим много силен ефект, за да се повреди покривът. Разбира се, подобна собственост ще се прояви само с компетентна и надеждна инсталация.


От недостатъците може да се отбележи доста висока цена на квадратен метър. Плочки от битум са по-скъпи от много други покривни материали в Минск. Например, металът ще бъде по-евтино битум два пъти, ако направите преход към една и съща ярд. Освен това, херпес зостер тенденция да абсорбира вода: слабо, около 10, но все пак, тъй като изисква допълнителна хидроизолация. От малки минуси също така отбеляза, неудобството на работа в горещия сезон: висока температура битум топи малко, и ако в този момент, за да ходят на покрива, това е риск за мачкам и разкъсване на херпес зостер. За щастие, необходимостта от изкачване на покрива е много рядкост и следователно такъв недостатък не е сериозен.

Както вече можете да разберете, не можете да дадете ясен отговор - добър битум херпес или лош. Изборът на първо място ще зависи от личните предпочитания на собственика на къщата по отношение на покрива. Ако му харесва битуминозен херпес зостер, тогава трябва да го изберете.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Композитна плочка и нейните предимстваКомпозитна плочка и нейните предимства
За покрива на къщата муЗа покрива на къщата му
Меки покривни плочкиМеки покривни плочки
Предимства на херпес зостерПредимства на херпес зостер
Монтаж на меки битумни керемидиМонтаж на меки битумни керемиди
Какво е забележително за гъвкавите херпес зостер?Какво е забележително за гъвкавите херпес зостер?
Видове покривиВидове покриви
Предимства на гъвкавите керемидиПредимства на гъвкавите керемиди
Видове херпес зостерВидове херпес зостер
Тънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочкиТънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочки
» » Битумни херпес зостер с достойнство и недостатъци
© 2021 BggeHat.com