Меки плочки

Меки плочки

Покривните плочки обикновено се наричат ​​меки битумни керемиди или херпес зостер. Произвежда се под формата на малки плоски листове с фигурирани вдлъбнатини. Един такъв лист има 3-4 изрязани, т.е. имитира няколко херпес зостер. Покривната керемида, от една страна, може да се счита за покривен материал и от друга страна е мек покрив. Той се отнася за ролковите материали, защото има близък състав и изпълнява само изолираща (защитна) функция.

Гъвкавата плочка има в състава си модифициран битум, оксидиран битум, фибростъкло и други съставки. Технологията на нейното производство е подобна на освобождаването на ролкови материали. Най-напред се прави под формата на ролка, след което плочките се изрязват от нея по специален начин. Материалът на ролката има малко по-различен състав от обичайния.

Покривните плочки могат да се произвеждат в повече от двадесет цвята. Това са тонове от червено (традиционно) до сиво-зелено, имитиращи изсъхнали мъх и лишеи. Формата на плочките е шестоъгълна, вълнообразна и правоъгълна.

Битумните плочки се използват на покриви със склон над 10 °. На наклон до 18 ° се изисква специален подложен килим под покрива. Ограничения на максималния ъгъл на наклон не съществуват, тъй като този покривен материал може да покрива дори вертикалните секции на стените, прилежащи към покрива.



Мекият покрив е с приятен външен вид. Изглежда страхотно както в частни къщи и вили, така и в обществени сгради със сложна форма на покрива. По този начин, формата и цвета на херпес зостер помага за по-доброто комбиниране с ландшафтния дизайн на парцела.

Отличителното качество на мекия покрив е, че се използва за покриви с всякаква сложност, включително за куполи на катедрали и покриви с куполни форми. За катедралите могат да се произвеждат специални плочки с добавяне на мед. В допълнение, плочката се вписва перфектно във всеки пейзаж и има добри свойства за поглъщане на шума.

Тъй като меката плочка е парче материал, в крайна сметка не нарушава нейната цялост от въздействието на вътрешните напрежения. И стареенето не засяга целия материал, а само неговите отделни области.

Меките битумни шиндли имат голям ценови диапазон. Те зависят от производителя и класа на материала, той може да се различава от икономичната опция до изключителната колекция.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
За покрива на къщата муЗа покрива на къщата му
Меки покривни плочкиМеки покривни плочки
Предимства на херпес зостерПредимства на херпес зостер
Монтаж на меки битумни керемидиМонтаж на меки битумни керемиди
Какво е забележително за гъвкавите херпес зостер?Какво е забележително за гъвкавите херпес зостер?
Предимства на гъвкавите керемидиПредимства на гъвкавите керемиди
Битумни херпес зостер с достойнство и недостатъциБитумни херпес зостер с достойнство и недостатъци
Видове херпес зостерВидове херпес зостер
Формата на покрива и изборът на херпес зостерФормата на покрива и изборът на херпес зостер
Тънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочкиТънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочки
» » Меки плочки
© 2021 BggeHat.com