Нов покрив от битумни плочи

битумен покривКогато зимата отстъпи на пролетта, по-често от обикновено виждаме недостатъци във външния вид на нашата къща. Това се отнася и за покривите - пролетното слънце безмилостно подчертава всички петна и ръжда. Ако този проблем звучи познат, трябва да помислите за подмяната на покрива. Включването на специалист за мнозина може да не натоварва в значителна степен домашния бюджет, но противно на общоприетото вярване, не е толкова трудно и вие можете сами да направите замяна.

Независимата подмяна на покрива ще спести значително време и пари, които ще бъдат изразходвани в търсене на специалист и наблюдение на него. На пазара се предлагат нови решения, които ще помогнат да се замени почти всеки тип покрив. Разбира се, ако само първите стъпки бъдат предприети, по-добре е да започнете с нещо малко, например беседки.

От какво имате нужда?

Избирайки покривни материали, трябва да помислите дали те са леки и гъвкави, защото колкото по-лесно са те, толкова по-добре за самоинсталация. Практическото решение е битумните плочи, те са много лесни за монтаж, не предполагат използването на специални инструменти и лесно могат да се монтират с чук и халки. Можете да закупите незабавно и други необходими елементи, като нокти за монтаж на панели, уплътнения и люкове. Купувайки целия комплект от един производител, можем да сме сигурни, че всичко ще изглежда хомогенно. Когато има всички елементи, можем да започнем работа.



Плочите обикновено са доста леки, така че това е работа, която не надвишава капацитета на един човек. Първата стъпка е да се създаде основа, например, с помощта на дъски, шкафове или шперплат. Струва си да се проучи предварително, в което преобладава вятърът, и да се подредят плочите в обратна посока. Плочите са лесни за рязане с резачка. Стикетиращите плочи са задача, която се изпълнява сравнително бързо, поради големия размер на плочите.

Практически и естетически

В допълнение към удовлетворението от самостоятелно изпълняваната работа, вие също получавате пълна свобода при избора на цветове и общ външен вид. Понастоящем пазарът предлага широка гама от цветове от битумни плочи, за които можете лесно да изберете подходящите аксесоари. Друго предимство на битумните плочи е тяхната безопасност при употреба, те нямат азбест и други компоненти, които са опасни за човешкото здраве. Плочата е изработена от рециклирани влакна. И се импрегнира с битум, поради това, че плочата става много плътен и устойчив на действието на неблагоприятни фактори.

Освен това, след инсталирането на битумния покрив, не е нужно да се връщате често на този въпрос, тъй като не се изисква поддръжка, тя не изтича и не ръждясва. Устойчив на трудни атмосферни условия. В допълнение, това решение гарантира надеждна вентилация, както и топло и звукоизолация.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
За покрива на къщата муЗа покрива на къщата му
Идентифициране на недостатъците на покриваИдентифициране на недостатъците на покрива
Покривен материал, който е по-добре да избиратеПокривен материал, който е по-добре да избирате
Как да изградим етапите на покриваКак да изградим етапите на покрива
Видове херпес зостерВидове херпес зостер
Основни типове покривиОсновни типове покриви
Тънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочкиТънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочки
Стоманени покриви и грижи за тяхСтоманени покриви и грижи за тях
Шполен покрив и видовете муШполен покрив и видовете му
Характеристики на ремонт и монтаж на покривни работиХарактеристики на ремонт и монтаж на покривни работи
» » Нов покрив от битумни плочи
© 2021 BggeHat.com