Специфика на инсталацията на херпес зостер

Специфика на инсталацията на херпес зостер

Битумните плочки се считат за практичен и гъвкав покривен материал, едно от предимствата на което е лекотата на полагане. Тук обаче има и специфичност. Така че, за монтирането на битумни шиндли изисква наличието на непрекъсната щайга, въпреки че по принцип изграждането на покрива "пай" тук ще бъде същото като за други видове покривни материали.

Това означава, че устройството трябва дървена ферма система, при което между ребрата изолация трябва да се инсталира, която е от страната на стайна да бъдат затворени пароизолация филм. На гредите на дървения лъч трябва да бъдат опаковани с контролируема, а дебелината на елементите му трябва да бъде 30-40 мм. Това е необходимо, за да се създаде възможност за естествена вентилация на пространството под покрива. Но вече го kontrobreshetku се определят твърдо щайга от водоустойчив шперплат, остриета борда или OSB (плоча от ориентирани влакна), и тя ще продължи да затегнете херпес зостер.

Трябва да се отбележи, че листовете от шперплат се подреждат със зачервяване на ставите. Важно е те да са силни, сухи и гладки. За да се постигне желания резултат, непосредствено преди полагане на битуминозни херпес зостер, върху основата се поставя килим за облицовка.



Е, можете да изберете и купите тухла, обърната към Оренбург, като посетите сайта kirpich63.ru. Само там ще намерите висококачествена тухлена облицовка с бърза доставка.

Започнете монтажната работа може да бъде само при температура на въздуха най-малко 5 градуса. Шедьорите са монтирани от дясно на ляво и отдолу нагоре. От долната страна на плочката е необходимо да се премахне защитната лента - под нея лепило се нанася върху плочката. След това се закрепва към щайгата. Но едно лепило не е достатъчно тук - плочките допълнително се фиксират с нокти. Самите плочки се припокриват. Свойствата на този материал са такива, че след известно време под влиянието на слънчевата топлина, горният слой неизбежно ще се слее с долната. След това на покрива се образува непрекъснато покритие, което освен това има водоустойчивост, еластичност и плътност. И трябва да се помни, че нивото на еластичност директно зависи от качеството на суровините и влияе върху живота на материала като цяло.

Веднага след като майсторите стигнат до линията на билото, горната част на плочката трябва да се наведе над нея, положена върху облицовъчния килим и закрепена към противоположната част на рампата. След това се прикрепват елементите на скейт (обикновено се припокриват).

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
За покрива на къщата муЗа покрива на къщата му
Меки покривни плочкиМеки покривни плочки
Предимства на херпес зостерПредимства на херпес зостер
Монтаж на меки битумни керемидиМонтаж на меки битумни керемиди
Какво е забележително за гъвкавите херпес зостер?Какво е забележително за гъвкавите херпес зостер?
Предимства на гъвкавите керемидиПредимства на гъвкавите керемиди
Битумни херпес зостер с достойнство и недостатъциБитумни херпес зостер с достойнство и недостатъци
Видове херпес зостерВидове херпес зостер
Формата на покрива и изборът на херпес зостерФормата на покрива и изборът на херпес зостер
Тънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочкиТънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочки
» » Специфика на инсталацията на херпес зостер
© 2021 BggeHat.com