Монтаж на меки битумни керемиди

Инсталиране на меките херпес зостер трябва да се разглеждат само от професионалисти, както и тези, които вече имат опит с подобен материал. Всички възможни проблеми, които могат да доведат до инсталирането на покривни материали могат да бъдат отстранени, ако да възложи работата на експерти в своята област.

Непрофесионален подход към инсталация може значително да влоши съществуващи дефекти, повреди на материала, както и технически и развалят изпълнението на херпес зостер.

Улавянето инсталиране на херпес зостер меки, трябва да се помни, че в студени или ветровити райони сила материал привързаност е подобрено чрез нагряване лепкавата повърхност. Ако е необходимо да се монтира на херпес зостер в температурни условия на деца под 6 градуса по Целзий, в продължение на няколко дни преди планираното събитие, е необходимо да се премине целия материал покриви на сухо, топло място, където температурата ще достигне 20 градуса по Целзий. Wrap плочки трябва да бъдат постепенно и в случай на обилни валежи да изсъхне материална база, както и ясно на лед и сняг, както е необходимо.

Идеално залепване на битумни керемиди, битумни керемиди, както и корнизи се постига чрез нагряване на повърхностите с конструктивна сешоар. Отоплението на огъващите повърхности на повърхностите се постига и с помощта на този инструмент. Това отоплителна технология гарантира почти перфектно и силно свързване на повърхностите.



При монтажа на конструкцията трябва да сте сигурни, че основата е плоска и стабилна, не се огъва, защото за монтирането на меки битумни шиндли тази "фундаментна" е необходима. Като основа е възможно да се използва конструктивен лист, устойчив на влага на езика и браздата, но той трябва да бъде изключително здрав и твърд. Повърхностите на основата трябва да бъдат почистени, гладки, без недостатъци и драскотини. Също така за основата можете да вземете дъсчена дъска с широчина около 95 мм. Не забравяйте за влажността на използвания дървен материал - не трябва да надвишава 20%.

След като монтирате покривните шиндли, можете да се придържате към осветителни тела за улично осветление, които не само служат като източник на светлина, но също така благоприятно подчертават цвета и формата на покрива.

Необходимо е също така да се създадат специални пролуки с размери около 2-3 mm, които да се намират в шевовете на долната част на кожата. В областта на гредите на гредите трябва да бъдат разположени връзки, а дъските, използвани в конструкцията, трябва да се припокриват най-малко на две интервали между опорите.

При инсталирането на меки битумни херпес зостер трябва да помните не само правилата за полагане на материала, но и спазването на личната безопасност по време на монтажа.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Композитна плочка и нейните предимстваКомпозитна плочка и нейните предимства
За покрива на къщата муЗа покрива на къщата му
Меки покривни плочкиМеки покривни плочки
Предимства на херпес зостерПредимства на херпес зостер
Предимства на гъвкавите керемидиПредимства на гъвкавите керемиди
Битумни херпес зостер с достойнство и недостатъциБитумни херпес зостер с достойнство и недостатъци
Видове херпес зостерВидове херпес зостер
Формата на покрива и изборът на херпес зостерФормата на покрива и изборът на херпес зостер
Тънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочкиТънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочки
Битумни керемиди популярен покривен материалБитумни керемиди популярен покривен материал
» » Монтаж на меки битумни керемиди
© 2021 BggeHat.com