Ремонт на метални покриви

Ремонт на метални покриви

Стопеният покрив с възрастта остарява и се износва. В резултат на това на повърхността се появяват неприятни явления като дупки, пукнатини, разкъсвания, намаляване на дебелината на листа, дължащо се на корозия и избледняване на боята. Също така влиянието на вятъра и дъждовете допринася за образуването на дефекти в листовете, поради което те губят първоначалния си вид.

Ремонтът на покрива се препоръчва през лятото. Дупките и пукнатините трябва да бъдат почистени от мръсотия и ръжда, след което тези места трябва да се третират с мастика и да се залепят с петна. Силно повредените листове трябва да бъдат заменени с нови. Конците, които са загубили предишната си сила, трябва да бъдат изправени, изправени и обработени с помощта на уплътнител, т.е. да се направи печат. Същото действие може да се извърши и с фуги, което може да помогне за повишаване нивото на цялостна топлоизолация и сигурност на конструкцията. Необходимо е също така да се поправят всички повреди в улуците и корнизи без неуспех. Проверките и ремонтните дейности се подчиняват на други изпъкнали детайли - дъгообразни стрехи, комини, кръстовища и т.н.

След извършване на ремонтните работи повърхността на покрива от метал трябва да бъде боядисана със специална боя с антикорозионно действие, което ще се превърне в надеждна защита срещу отрицателното въздействие на влагата. Преди началото на боядисването е необходимо максимално да се почисти цялата работна повърхност от предишното покритие, ръжда, прах и отломки.

Е, ако се интересувате от вратите на официалния сайт на аванпоста, посетете master-lok.ru. Само там ще намерите качествени врати с гаранции за надеждност и безопасност.

Общото състояние на вашия покрив ще зависи пряко от ремонта, който ще трябва да изпълните



Авариен ремонт

Аварийно възстановяване, поне частична функционалност, се изисква за нормална работа. В този случай, имайки предвид, че има частична замяна само на повредените елементи.

Текущ ремонт

Планирани проверки и ремонтни дейности, ако е необходимо, износени подробности. В най-добрия случай тя трябва да се провежда два пъти годишно. Ако нямате тази възможност, трябва да направите превантивна проверка през летните месеци. При извършване на рутинна поддръжка на покрива на метална практика инсталирате лепенки.

основен ремонт

Пълна подмяна на покрива. Старият материал се премахва и на него се поставя нов. Капиталът работи, както и сам по себе си, означава подновяване на дървени конструкции, възстановяване на отводнителната система, бариера срещу пара и топлоизолация, както и изпълнение на огнеупорната обработка на лагери.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ние избираме покривните материали керамопласт за надежден покривНие избираме покривните материали керамопласт за надежден покрив
Пенопласт за изолацияПенопласт за изолация
Покривна хидроизолацияПокривна хидроизолация
Монтаж на мембранни покривиМонтаж на мембранни покриви
Как да изберем метален покрив за покрив?Как да изберем метален покрив за покрив?
Идентифициране на недостатъците на покриваИдентифициране на недостатъците на покрива
Предимства на велпапетоПредимства на велпапето
Боядисване на метални конструкцииБоядисване на метални конструкции
Боядисване на таванаБоядисване на тавана
Формата на покрива и изборът на херпес зостерФормата на покрива и изборът на херпес зостер
» » Ремонт на метални покриви
© 2021 BggeHat.com