Полезни съвети за ремонт на апартаменти

ремонт

Всеки собственик, започвайки да прави ремонт в апартамента, очаква преобразуването му до максимум. Понякога надеждите невинаги са оправдани. Да, таванът е чист и равен, стените са с различен цвят, но апартаментът не се е променил много, то просто стана по-чист. След като сте изразходвали много пари и енергия, често сте принудени да правите нещо и да започнете всичко отново. Къде трябва да започнем? Разбира се, това започва с оценка. Обикновено се казва, че трябва да изчислите стойността на очакваните разходи и да ги умножете по две. В повечето случаи това се оказва вярно. Но ако сте ограничени в средства, тогава в този случай е необходимо да се вземат предвид някои фактори.

Домът ви всъщност получи нов облик, огромна роля играят подробностите. Ако не планирате да се движат, и ще живеят в собствената си апартамент за цял живот, тогава ще трябва да се започне с работата, която вероятно ще се повреди козметичен ремонт, за да постави нови врати, прозорци, климатици, капаци, вентилация, както и вградени гардероби, реконструкция на стени, засипване на вратата и така нататък. След това идва работата с пода. Ако първо направите стените и тавана, те могат да праха, когато ремонтирате пода. Козметични ремонти трябва да започнат с помещенията, които не трябва да ходи след това, което прави ремонти в другите стаи: хол, кухня, балкон.



Ако възнамерявате да купите тапет, не го спасявайте. Най-практичните са скъпите перални. Те перфектно абсорбират тапетното лепило, а между ивиците ставите са практически невидими. Акрил и коприна след една година, като правило, ставите започват да се отлепват. Ако рисувате под емулсията на еврото, трябва да знаете, че за една година картината ще трябва да бъде актуализирана, тъй като за една година се получават петна, които не се перат. От друга страна, не е необходимо да правим отлично поставяне на стените отново, а само да актуализираме боята и това ще отнеме само няколко дни. Shpaklevku трябва да се направи качествено, не вярвайте, ако казват, че пукнатината е покрита или боядисани, стената трябва да бъде оптимално гладка и гладка. Места по повърхността на тавана, където е възможно да проникнат във водата, трябва да сте водоустойчиви. Тоалетната или банята могат да бъдат направени по всяко време, но небрежните работници могат да я оцветят, ако не са поправени отначало.

Не трябва да спасявате труда: разграбените строителни материали ще ви струват повече. По-добре е да ремонтирате целия апартамент наведнъж.

Е, ако се интересувате от почистване на офис площи след ремонт - посетете сайта k-h.ru. Там ще намерите най-добрата компания за почистване с отлични цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да започнем ремонт в апартамента на жилищен комплекс?Как да започнем ремонт в апартамента на жилищен комплекс?
Как да започнем ремонт на къща?Как да започнем ремонт на къща?
Няколко съвета за ремонтНяколко съвета за ремонт
Как да започнете ремонт на апартаментКак да започнете ремонт на апартамент
Евтини ремонти на апартаментиЕвтини ремонти на апартаменти
Козметичен ремонт, бързо обновяване на помещенията с минимални инвестицииКозметичен ремонт, бързо обновяване на помещенията с минимални инвестиции
Как да започнете ремонтКак да започнете ремонт
Козметичен ремонт на апартаментКозметичен ремонт на апартамент
Време е да направите ремонт в апартамента.Време е да направите ремонт в апартамента.
Обзавеждане на апартамент в нова сградаОбзавеждане на апартамент в нова сграда
» » Полезни съвети за ремонт на апартаменти
© 2021 BggeHat.com