Как да започнем ремонт на къща?

Всеки поне веднъж в живота си прави ремонти. И първият въпрос, който стоеше пред него - откъде да започнем? Тази статия подробно описва какво и по какъв ред е по-добре да се направи.

Първо, струва си да разберете какво точно искате да промените и какъв е бюджетът ви. Може би решите, че помощта на професионален дизайнер ще бъде достъпна и не е нужно да правите всичко сами. Ако не, продължете. Разбира се, ако направите всичко сами, тогава имате нужда от определени знания от строителната индустрия. И ако няма такива, трябва да се обърнете към професионалистите. Тук LLC "No repair no" прави качествени ремонти на апартаменти на достъпни цени. На сайта bez-remonta.net можете да намерите по-подробна информация за услугите на компанията.

Първо, трябва да изчислите колко и какви материали имате нужда и да определите дали можете сами да направите цялата работа. След това трябва да купите всичко, от което имате нужда, и, ако е възможно, да преговаряте с приятели за помощ. Например, помощта на приятел - електротехник или художник-художник, ще бъде много удобна.

Започнете ремонта винаги от най-далечната стая, като постепенно се приближавате до изхода. Така че мръсотията ще бъде по-малко и работата ще бъде по-рационална. Ако решите да направите ремонт сам, тогава следният измама лист ще ви помогне:

Първо трябва да се отървеш от старата ремонт - измийте варовика от тавана, премахнете старите парцали тапети, премахнете неравните стени. Но не се увличайте и, например, свалете пода, за да поставите нови. Е, разбира се, ако не сте планирали това.

Когато стаята е напълно подготвена, трябва да поставите кабелите и кабелните канали, да инсталирате изходите и превключвателите.

Ако прозорците във вашия апартамент са стари, те трябва да бъдат заменени или ремонтирани. Също така не е излишно да затворите прозорците с филм, за да се получи по-малко мръсотия по време на производството на текущи работни места.



Сега започваме директно декоративната украса в стаята. Като правило тя се произвежда от горе надолу. Това означава, че започваме с тавана. Независимо дали става дума за замазване, плочки или опъвам таван, всичко зависи от вашия вкус и финансови възможности.

Сега отидете на стените. Ние провеждаме грунда там, където е необходимо, след което поставете тапета или нанесете боята.

Сега обърнете внимание на пода. Дървесината може просто да бъде боядисана или линолеум. Ако подът е бетон, тогава можете да направите пълна запълваща фундамент.

Сега можете да инсталирате нови врати и пари на праговете.

Ремонтът ви е почти готов, трябва да поставите килими или килими, да подредите мебели и да добавите към интериора прекрасни малки неща, които идеално създават уют.

Е, ремонтът е напълно завършен, остава само да се оформят всички неща на места и да се почисти, а къщата ви ще ви достави удоволствие с комфорт и топла, сърдечна атмосфера.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дизайн на интериора Какво трябва да знаетеДизайн на интериора Какво трябва да знаете
Как да изберем добри строителни материали в магазинаКак да изберем добри строителни материали в магазина
Как да направите къща ремонт?Как да направите къща ремонт?
Ремонт на кухня в домаРемонт на кухня в дома
Ремонт на холРемонт на хол
Как да изберем екип за ремонтКак да изберем екип за ремонт
Защо трябва да направите проектЗащо трябва да направите проект
Ремонт в апартамента Какво да решите преди стартаРемонт в апартамента Какво да решите преди старта
Как да започнем ремонта на стаята?Как да започнем ремонта на стаята?
Какво трябва да знаете, когато ремонтирате апартаментКакво трябва да знаете, когато ремонтирате апартамент
» » Как да започнем ремонт на къща?
© 2021 BggeHat.com