Обзавеждане на апартамент в нова сграда

След получаване на ключове на апартамента в новата сграда, собственикът на дългоочакваното жилище чака за уреждане и украса. След като строителите напуснат, купувачът, в зависимост от договора, получава апартамент или:
- с чисто покритие и напълно декорирани;
- с "груб ремонт";
- в стаята има само голи стени.

Какъв е редът и принципите на довършителните работи? Какво трябва да потърся при подреждането на апартамент в нова сграда?

Начално време за ремонт

Всяка къща, която е построена от сглобяеми панели, тухли или с монолитна технология, за една или дори три години, дава малко свиване. За да избегнете появата на пукнатини по тавана и стените, за да извършвате големи ремонти по това време, това е нежелателно. Ако плановете си да отрежете пространство не включва усложнява от вида на работата (изграждане на стените между стаите), ремонт трябва да се направи, но се консултирате с професионалист все пак, трябва да се.



Оцененият ремонт зависи от състоянието, в което е получен апартаментът. Обикновено пълното разстояние е осигурено в икономична класа и панелни къщи. В тухлените и монолитни сгради, издигнати от съвременни строителни предприемачи, апартаментите се предлагат както с грубо покритие, така и напълно завършени. И в монолитни къщи, апартаментите се отдават под наем напълно без декорация, като по този начин се намаляват разходите им. Купувачът на апартамент в такава къща няма да трябва да се демонтира, за да изпълни желания завършек според предпочитанията си. Такива апартаменти са стая с комунални услуги. Трябва да се отбележи, че поправянето на апартамент в нова къща е задължителен и скъп процес за неговия собственик, но без него, настаняването може да не е удобно или изобщо невъзможно.

Предвид факта, че развитието на нови жилища, които могат да се видят тук https://intergal-bud.com.ua/ua/projects/lviv/, е скъпо начинание, преди началото на работата по строителството е необходимо да се направи подготовката на оценки. След това ще има възможност да се избегнат много ненужни разходи.

Разходите за бъдещи ремонти могат да бъдат научени от предприемача при сключването на договора. За започване на ремонтните работи следва, след като се вземе предвид разположението на един апартамент и се извърши проектът на документацията. За да разберете най-накрая цената на предстоящото подреждане на нов апартамент, трябва да изчислите всичко до най-малката подробност:
- къде ще бъде керамичната плочка?
- Какъв тапет ще бъде на стените?
- тип тавани и т.н.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите вашия апартамент добър ремонтКак да направите вашия апартамент добър ремонт
Ремонт на апартаментиРемонт на апартаменти
Как да започнем ремонт в нова сградаКак да започнем ремонт в нова сграда
Как да започнем ремонт в апартамента на жилищен комплекс?Как да започнем ремонт в апартамента на жилищен комплекс?
Избираме апартамент в нова сградаИзбираме апартамент в нова сграда
Как да започнете ремонтаКак да започнете ремонта
Как да започнете ремонт на апартаментКак да започнете ремонт на апартамент
Евтини ремонти на апартаментиЕвтини ремонти на апартаменти
Как да изберем апартамент в нова сграда?Как да изберем апартамент в нова сграда?
Как да си купя апартамент в нова сградаКак да си купя апартамент в нова сграда
» » Обзавеждане на апартамент в нова сграда
© 2021 BggeHat.com