Как да направите ремонт в нова сграда без грешки

Значително събитие за дадено лице е закупуването на собственото му жилище. И няма значение какво минало има. Беше плосък, получен през 80-те години или закупен за висока сума в монолитна модерна височина. За всеки от нас това е страхотна почивка, но с течение на времето възниква въпросът: как правим правилните ремонти, така че да няма грешки? Ако не мислите за това своевременно, скоро ще трябва да бъдат коригирани, като отново инвестирате достойни средства.

Разликата между ремонтните работи между нови сгради и стари къщиE

За да започнете, ако търсите апартамент, то в сайта petrotrest.ru ще намерите евтини апартаменти с една спалня в нова сграда. Старите сгради имат дълъг процес на свиване, така че деформацията на стените или таваните вече не се наблюдава, като за тях са подходящи всички материали за довършителни работи. В новите сгради този процес едва започва и материалите за нови домове трябва да бъдат избрани с голямо внимание.

Стенна декорация в апартамент

Решението за поставяне на плочки за завършване на кухнята, банята, банята в новата сграда е погрешно. Каквото и да е лепило, което прилагате, за една година - две плочки са облицовани, така че ще бъде по-разумно да се прилагат различни пластмасови панели. Тези материали са по-малко чувствителни към деформация.

Другите стаи са завършени с материали върху рамката, което ще намали ефекта на свиване на стените. Най-доброто довършване е материалът от естествена екологична дървесина. С помощта на него се създават красиви интериори. Породата, текстурата, формата на дървото дават възможност за изпълнение на всякакви цветови решения с помощта на оцветяване и лакиране.



Алтернатива на дървото е MDF панелите. Довършителните работи, използвани върху рамката, подобряват шумоизолацията на апартаментите.

Ако изберете тапет, преди да бъдат залепени стените са внимателно почистени и грундирани с мазилка или шпакловка. Тапет е да се купуват евтини или като основа тъкани, които лесно понасят деформация по стените.

Подови и таванни довършителни работи

Добре е да направите замазка на пода, можете веднага да направите инсталация на отоплителна система. Подовото покритие може да бъде всяко - килим или дърво, паркет или паркет дъска, можете да направите всичко, с изключение на плочки.

И таванът е най-добре да се направи участък, той има много предимства. Скъпо удоволствие, но качеството оправдава средствата. Изграждането на гипсокартон е много популярно. Кухнята и банята са подходящи пластмасови PVC панели.

Чувствайте се свободни да ремонтирате, не се страхувайте. Само в този случай ще превърнете апартамента си в любимо уютно място в нова сграда и ще се гордеете с него. Помнете, само смелостта ще бъде завладяна от моретата. Всички най-красиви във вашите ръце!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Пазарът на недвижими имоти на голям градПазарът на недвижими имоти на голям град
Ремонт на апартаментиРемонт на апартаменти
Как да започнем ремонт в апартамента на жилищен комплекс?Как да започнем ремонт в апартамента на жилищен комплекс?
Избираме апартамент в нова сградаИзбираме апартамент в нова сграда
Как да започнете ремонтаКак да започнете ремонта
Евтини ремонти на апартаментиЕвтини ремонти на апартаменти
Как да изберем апартамент в нова сграда?Как да изберем апартамент в нова сграда?
Как да си купя апартамент в нова сградаКак да си купя апартамент в нова сграда
Как да започнете ремонтКак да започнете ремонт
Апартаменти в нови сградиАпартаменти в нови сгради
» » Как да направите ремонт в нова сграда без грешки
© 2021 BggeHat.com