Как да започнем ремонт в апартамента на жилищен комплекс?

Жилищен комплекс в метростанция ParnasЗа всяко семейство закупуването на апартамент е цял случай. Ако сте купили апартамент в нова сграда, тогава можете да се радвате два пъти. Жилищният комплекс в близост до метростанция Парнас е отлично решение за комфортен престой. Изграждането на комплекса включва добре познатата компания "Главстрой" АД. Ако отидете на сайта https://sevdol.ru/, можете да научите повече за този жилищен комплекс, както и да се запознаете с цените на апартаментите.

Въпреки това, след като сте преминали прага на ново купено жилище, мнозина виждат, че без поправка тук няма да има комфорт. Тогава новите заселници започват да се чудят как да започнат ремонтите? Какви материали ще са необходими? Тези и други въпроси бързо ще обърнат главата си.

И така разбрахме как да започнем да правим ремонти. Трябва да знаете, че за ремонт вече експлоатирани жилища и ремонти в изграждането отличават с това, че новата сграда ще се свие в продължение на две години, в които стените има пукнатини в системата на водоснабдяване и отопление се появят ивици, има "подуване" на секс и така нататък. За закупуване на довършителни материали, трябва да изберете тези, които са в състояние без значителни промени, за да се справят с деформацията на тавани, стени, подове. Ето защо, изборът на такива довършителни материали за ремонт на нови сгради ще бъде основният. Или, след като сте изразходвали пари, след две години отново трябва да направите, ако не сте основен, а след това козметичен ремонт.

Започнете ремонта трябва да бъде от пода. По-скоро с фина замазка. Не можете да оставяте недовършена конструкция по две причини:

- гладкостта на замазката почти винаги не е идеална и често се разпада под краката ви, което ви кара да почиствате конкретния прах всеки ден;



- неравна строителна замазка ще създаде проблеми за вас при полагане на линолеум или ламинат. И ако вие сте все пак да е в състояние да покрие етаж замислена настилка, бетонната праха, натрупан при прилагането на пода ще проникне навън и отрови цялото семейство.
Оптималният вариант за подова настилка в нова сграда е подходящ за естествен паркет, който никакви деформации не са ужасни.

Но банята в новата къща, не трябва да лепете плочки. По-добре е да почакаме малко и да го поставим по-късно, когато къщата се свива. Но ако искате да възстановите реда, изберете най-простата плочка, така че няма да е жалко да я премахнете и да я замените с нова.

Говорейки за ремонта в новата сграда, не можем да кажем за стените, които изглеждат плоски само на пръв поглед. Извършване на измервания. Можете да видите много неравности и изкривявания. При залепване на тапета ще има затруднения при залепването и поставянето на тапета. Такива скъпи тапети са оправдани, преди етикетирането им да се направи специално третиране на стените.

За ремонт на тавана, добра алтернатива на полиуретанова пяна, ще има гипсокартон, който може да бъде монтиран от всеки, който няма никакъв опит в строителството.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ремонт при закупуване на дом, как да го направя?Ремонт при закупуване на дом, как да го направя?
Характеристики на изграждането на жилищни комплексиХарактеристики на изграждането на жилищни комплекси
Избираме апартамент в нова сградаИзбираме апартамент в нова сграда
Как да направите ремонт в нова сграда без грешкиКак да направите ремонт в нова сграда без грешки
Полезни съвети за ремонт на апартаментиПолезни съвети за ремонт на апартаменти
Как да започнете качествен ремонт в стаята?Как да започнете качествен ремонт в стаята?
Апартаменти в нови сградиАпартаменти в нови сгради
Апартамент в съвета за избор на нова сградаАпартамент в съвета за избор на нова сграда
Характеристики на луксозните жилищаХарактеристики на луксозните жилища
Имот в нова сградаИмот в нова сграда
» » Как да започнем ремонт в апартамента на жилищен комплекс?
© 2021 BggeHat.com