Как да си купя апартамент в нова сграда

Експерти твърдят, че най-голямото търсене е за абсолютно нови апартаменти. Днес най-ценните са къщите, които вече са били пуснати в експлоатация или чието изграждане е приключило. Що се отнася до материалите днес, купувачът няма много избор - панел или тухла. В този случай панелните къщи са изградени много по-бързо с монолитни сгради. Това предопределя по-ниските им разходи - средно 15-20 в сравнение с тухла опции. Това определено е плюс, но има някои недостатъци.

Първо, за извършване на реконструкция в апартамента на панел къща е много по-трудно, тъй като носещи стени в такива сгради не могат да бъдат отстранени. На второ място, в тези апартаменти е много по-лошо вътрешна звукоизолация и много по-студени външни стени. И площта на апартамента в панела къщи, като правило, е по-малко, отколкото в монолитни рамки. Но за тези, които имат ограничени финансови ресурси, този фактор може да действа като добродетел.

След като изберете конкретна къща и броя на стаите в апартамента, купувачът може да има няколко въпроса, които можете да намерите тук. Експерти казват, че ако има градина или парк пред прозореца, то не си струва да се плаща допълнително за оглед от прозореца. Най-вероятно това място скоро ще бъде построено с нови къщи.



Що се отнася до въпроса за страните на цвета, традиционно най-голямото търсене се радва на запад и изток. В случай на апартамент на последния етаж е важно, че слънцето не свети цял ден. През лятото, при такива условия, пълен ден ще бъде доста трудно.

Същото важи и за пода. Много хора обичат да гледат града от височина, но е необходимо да се направи незабавна оценка на ситуацията относно евентуалното прекъсване на асансьора и необходимостта от изкачване пеша, например до двадесетия етаж. Готови ли сте за това? Разработчикът в повечето случаи не включва асансьор всеки ден, докато къщата не е населена поне със 70, а това трябва да бъде подготвено. За да изключите сериозни проблеми в бъдеще, преди да опитате да закупите апартамент, опитайте се да научите възможно най-много информация за компания, която се занимава с изграждането на къща.

Първо посетете сайта на разработчика, където трябва да има история на компанията, обектите, които компанията вече е издигнала, разположението на апартаментите във вашия дом и други данни. Сериозни компании дори правят някакъв вид доклад за напредъка на работата под формата на публикуване на снимките и видеоклиповете на сайта. Не забравяйте да посетите строителната площадка, за да видите сами напредъка на работата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Строителство на къщи, вилиСтроителство на къщи, вили
Ремонт на апартаментиРемонт на апартаменти
Избираме апартамент в нова сградаИзбираме апартамент в нова сграда
Предимства и недостатъци на тухлени сградиПредимства и недостатъци на тухлени сгради
Как да изберем апартамент в нова сграда?Как да изберем апартамент в нова сграда?
Апартаменти в нови сградиАпартаменти в нови сгради
Апартамент в съвета за избор на нова сградаАпартамент в съвета за избор на нова сграда
Предимства на новите сградиПредимства на новите сгради
Предимства на къщите, изградени от кръгли трупиПредимства на къщите, изградени от кръгли трупи
Финландците носят нова дума в строителствотоФинландците носят нова дума в строителството
» » Как да си купя апартамент в нова сграда
© 2021 BggeHat.com