Започваме ремонт в нова сграда независимо

Хората, които имат достатъчно късмет, за да получат апартамент в нова къща, не знаят, че са първите, които го поправят. За да решите как да започнете ремонтите, трябва да погледнете цялостното състояние на апартамента. Апартаментите в нови къщи могат да се продават в три версии. Всеки от тях има плюсове и минуси. Най-често срещаният вариант е "грубо завършване". В този случай, купувачът след издаване на сертификат за правата на собственост, който можете да научите повече за тук zabudova-group.com.ua, получава само един апартамент, където цялата довършителни работи той трябва да направи сам.

В тези апартаменти не можете да живеете до края на ремонтните работи, тъй като ще има само входни врати, прозорци и бетонен под. Канализация, електричество и отопление, също трябва да завършите себе си. Много от този вариант е добре дошъл, тъй като те са в състояние да направят апартамент сами.
Друг вариант е до ключ. В този случай новите наематели могат веднага да влязат и да живеят в нов апартамент. Разбира се, ще е необходимо да завършите някои ремонти, но те не са толкова глобални, колкото в първия случай.

Апартамент с "завършване". Включва входна врата, балкон и прозорци. Също така са поставени електричество, измазани стени и тапети. В банята има водопровод и кранове. В някои случаи са инсталирани мебели и печка. Плюс довършването е, че можете да влезете в апартамента веднага, и ремонтите могат да бъдат преработени с течение на времето.



За да станете по-лесни и разбираеми с това, което да започнете да поправяте, можете да направите план за ремонт, след което да го следвате. Ремонтирайте в апартамента по-добре в тази последователност:
• Монтиране на стени и прегради.
• Провеждане на електричество.
• Остъкляване на балкона и монтаж на прозорци.
• Монтаж на водопроводни инсталации.
• Подравняване на сенници и стени.
• Монтиране на врати.
• Стенни и таванни довършителни работи.
• Полагане на подови настилки.

Основните характеристики на ремонта в апартамента
Основното правило, което трябва да се спазва, в никакъв случай не е да извършвате ремонти в къщата, която току-що са построили. Новата къща може да стане малко стара. Този процес е неизбежен, така че това свиване може да увреди ремонта. Ремонти извършват повече от година или две. В случай, че ремонта в нова сграда е спешно необходима, можете да използвате материалите не потъват. За ваната можете да използвате панели, а на тавана опънати тавани. Тези материали не се деформират. На пода можете да поставите линолеум.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ремонт при закупуване на дом, как да го направя?Ремонт при закупуване на дом, как да го направя?
Как да започнем ремонт в апартамента на жилищен комплекс?Как да започнем ремонт в апартамента на жилищен комплекс?
Избираме апартамент в нова сградаИзбираме апартамент в нова сграда
Как да започнете ремонт на апартаментКак да започнете ремонт на апартамент
Как да направите ремонт до ключ до ключКак да направите ремонт до ключ до ключ
Как да изберем апартамент в нова сграда?Как да изберем апартамент в нова сграда?
Как да си купя апартамент в нова сградаКак да си купя апартамент в нова сграда
Как да направите ремонт в нова сграда без грешкиКак да направите ремонт в нова сграда без грешки
Апартаменти в нови сградиАпартаменти в нови сгради
Апартамент в съвета за избор на нова сградаАпартамент в съвета за избор на нова сграда
» » Започваме ремонт в нова сграда независимо
© 2021 BggeHat.com