Как да направите вашия апартамент добър ремонт

1Винаги искаме да дадем на твоето жилище уютна и модерна визия, която ни прави от време на време, за да се направи ремонт, но как и на кого можете да се повери такъв сериозен въпрос, дали да направи това, и да поканите хора, които са специализирани в ремонта на апартамента и са експерти ? Нищо от това не е косвено зависи от вида на ремонта ви е необходимо, за някои видове работа, като например полагане паркет или нужда от окачен таван, тогава ние се нуждаят от хора, запознати с този вид работа и да имат опит. И ако не е необходимо просто един голям ремонт, като козметични, че е възможно и да не харчат специалисти.

В началото на ремонта на един апартамент, премахнете всички старото покритие от стените, почистване на тавана и на останалата част от покритието, което ще се трансформира и да променям. В същото време, и очаквам да видя всичко в ред, например, ако сте доволни от пода и не ще го докосне, то със сигурност ще го предпази от получаване на боята и всичко останало, което ще се използва за ремонт. Защитете пода могат просто да бъдат покрити с целофан или неговите вестници, но е препоръчително да се залепи краищата с лента, за да се свържете един с друг и особено вестници.

Обикновено таваните са покрити с кал и пречисти, че не е много приятно, но това може да се измие с вода, но боята - все още трябва да се изстърже с помощта на шпатула, всичко това трябва да се направи възможно най-внимателно - ново покритие няма да се придържат и към старата покритие и желателно е да се премахне всичко.

Стените се почистват на тапет - остъргващо и се суши място е напоена с вода и се остъргват помощта на шпатула. Отстраняване на покрития ще отнеме много време и търпение, както и при стълбовете, дограма всичко това боя или лак трябва да се почистват напълно, когато тази работа ще се нуждаят от помощта на шпатула, и можете да използвате "стриптизьорката", за да се смекчи покритие - разтворителя. Не забравяйте да защитите очите си при почистване на стари бои!



Когато старата боя е отстранена, е необходимо да се направи преглед на всички съществуващи дефекти, почисти всички пукнатини и грундирани цялата повърхност, а след това внимателно подравнени и след двете изсъхва нанесете още един слой грунд за цялата повърхност да завърши привеждането в съответствие и след това се прилага само самата боя.

Козметични ремонти включва не само лепене на тапети, но заместват цокли, възстановяване или подмяна на врати, подмяна на контакти, ключове, а самата инсталация не е на мястото си, за да актуализирате и много други малки и не съвсем работа. Основното, което да спазва последователност от действия, всички внимателно измерване на разстояние, а след това, че няма да тичам до магазина за два метра от тапети, които не са имали при поставяне, и там вече не може да бъде.

При такива работи е напълно възможно да се управлява самостоятелно, но по време на големи ремонти, които включват - подмяна на прозорци, облицовка на стени и подове, подмяна на ел. Кабели, трябва да се свържете с специалисти.

Той е станал много популярен, за да инсталирате окачени тавани и себе си не за да го направя, тъй като е необходим специални знания - познаване на електрически проводници, за напрягане и нагревни повърхности и по-добре да се обърнат към специалисти.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да започнем ремонт в апартамента на жилищен комплекс?Как да започнем ремонт в апартамента на жилищен комплекс?
Как да започнем ремонт на къща?Как да започнем ремонт на къща?
Как да започнете ремонтаКак да започнете ремонта
Как да започнете ремонт на апартаментКак да започнете ремонт на апартамент
Евтини ремонти на апартаментиЕвтини ремонти на апартаменти
Samotsoyatelny апартамент ремонт и неговите характеристикиSamotsoyatelny апартамент ремонт и неговите характеристики
Ремонт на апартаменти от професионалисти е комфорт и комфорт във вашия домРемонт на апартаменти от професионалисти е комфорт и комфорт във вашия дом
Как да започнем ремонта на стаята?Как да започнем ремонта на стаята?
Правим собствени ремонти в спалнятаПравим собствени ремонти в спалнята
Как да направите ремонт в апартаментаКак да направите ремонт в апартамента
» » Как да направите вашия апартамент добър ремонт
© 2021 BggeHat.com