Как да замажем тавана

Ремонт - най-важното нещо, а понякога и ремонт трябва да се направи спешно, включително да се определи тавана и ако това е наистина горещо, най-добре е да използвате варосване, не плочката, защото това е най-бързият и най-надежден вариант.

За да се промие таванът, трябва да го почистите от старата замазка, да ремонтирате пукнатините, ако има такива, с грунд, а след това да замажете тавана.

От тавана трябва да извадите полилея, пода на пода и мебелите с целофан, за да не разваляте мебелите и пода, само след като започнете да работите.

В варосване на тавана трябва да се помни, че трябва да побелява в няколко слоя, ако замазка на тавана идва с четка за боя най-доброто от света, а ударите са по-малко видими. За да не излизате извън ръба на фризата, можете да го поставите върху хартиените ленти.



Как да оперем тавана с валяк?

Първата стъпка е същата, както ако бяхте омазнени с четка. Първо, трябва да изчистите тавана на всички излишъци, а след това ремонт на всички пукнатини, за това използва грунд, след което таван shpaklyuetsya. След това всичко е премахнато и можете да започнете работа. Боядисването на валяк по много начини е по-лесно, отколкото поне четкането, защото е по-бързо, но по-трудно е да се боядисат ъглите. Поради това препоръчваме да не се използва ролката в ъглите, а да се украсят с четка.

Как да се измъкнем след ремонт.

Първо, застанете на правилото, че след всяка част от ремонта ще се извърши почистване. Такова правило ще ви помогне много в бъдеще, защото тогава мръсотията ще бъде по-добре и по-бързо да се измие. След като ремонта приключи, времето за общо почистване ще започне и ще започне с изхвърлянето на големи отломки. За да направите това, трябва да подготвите специални големи чанти, както и торби за изхвърляне на боклук. След като бъдат извадени големите боклуци, е необходимо да се вакуумира и да се измива основата, за да се направи възможно най-качествено.

Е, ако се интересувате от плъзгащи се врати и всичко, от което се нуждаете, за да защитите сградите си - идете на sk-bars.ru. Само там ще намерите всичко за защита в Екатеринбург.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да нарисувате тавана с важни нюансиКак да нарисувате тавана с важни нюанси
Как правилно да боядисва тавана с ролкови тайни на оцветяванеКак правилно да боядисва тавана с ролкови тайни на оцветяване
Как да подготвим таван за боядисване - инструкцииКак да подготвим таван за боядисване - инструкции
Как да нарисувате тавана в банята направи изборКак да нарисувате тавана в банята направи избор
Как да нарисувате тавана за варенеКак да нарисувате тавана за варене
Най-икономичен и дезинфекциращ таван покритиеНай-икономичен и дезинфекциращ таван покритие
Как да премахнете плочката от върховете на таванаКак да премахнете плочката от върховете на тавана
Как да се изравни таван с шпакловка Практически съветиКак да се изравни таван с шпакловка Практически съвети
Как да почистите тавана на боя полезни препоръкиКак да почистите тавана на боя полезни препоръки
Как да подготвим повърхността на тавана за боядисванеКак да подготвим повърхността на тавана за боядисване
» » Как да замажем тавана
© 2021 BggeHat.com