Най-икономичен и дезинфекциращ таван покритие

1Много хора ремонт жилища се свързва веднага с големи финансови разходи, тежък физически труд и различни видове неудобства. Но как така не може да се отложи това неприятно занятие, идва време, когато трябва да започнем ремонта.

Не всичко е преместен на поставяне таван тапети, или създаването на окачен таван, един от най-старите методи за декоративни тавани, които все още се използват не само в жилищни помещения, но и в производствени предприятия е известно на всички, замазване.

Самият лай е безвреден за човешкия материал, но за да работите с него, разбира се, трябва много внимателно, защото в разредена форма този материал става много разяждащ. Вече много десетилетия липата е известна с дезинфекционните си свойства, поради което такова замазване често се използва не само в апартаментите, но и в стопанствата, в мазето. Варовата вар е отлична защита срещу инфекциозни патогени, различни видове гъбички и мухъл. Правилно прилага към повърхността на измиване на вар има влагоустойчив качество, това се дължи на факта, че по време на варовик сушене има малки пори, които предотвратяват проникването на влага и, в допълнение, като варосване много дълъг срок на годност, без да се поддава на бързото износване.

Повърхността на тавана, белязана с варовикова вароса, ще поддържа чиста и бяла до 4 години, след което ще бъде много лесно и икономично да го подновите отново. За да направите директно замазване на тавана, първо трябва да подготвите всичко за бъдещото замазване на помещението. Всички мебели в стаята трябва предварително да бъдат покрити с голямо пластмасово фолио или вестници и могат да бъдат фиксирани с обикновена лента за скициране. Но ако всичко е същото, има възможност, тогава е по-добре да прехвърлите всичко възможно за известно време на друго помещение.



След това трябва да предприемете мерки, за да предпазите главата и очите от получаване на малък прах, който ще лети от тавана заедно с капки вар. За това се поберат старата капачка или нормално парче плат, което се закрепя за защита на главата и очите е желателно да носят прозрачни пластмасови чаши, устата също е предмет на защита под формата на респиратор. Преди да промивате тавана, не забравяйте да носите защитни ръкавици.

След като е необходимо подготвителната работа внимателно да проучи тавана за пукнатини и петна, ако таванът е с гладка повърхност без недостатъци, струва само obmesti метла, тъй като може да се извърши това действие и конвенционална прахосмукачка, че е необходимо, за да се премахне слоя прах намира там. След това повърхността е грундирана, ако са открити пукнатини, те трябва да се напълнят и след това да се шлайфа с шкурка. След подготовката на повърхността можете да продължите директно към промиването на тавана. От инструментите ще ви трябва ролка, вместо това можете да използвате четка. Основният слой вар трябва да се прилага перпендикулярно на посоката на светлината, но крайният слой трябва да се регулира само успоредно на светлината.

Разбира се, има по-лесен начин за замазване на тавана, който се извършва с пръскачка. Таванът ще бъде боядисан много по-бързо, а качеството на това няма да бъде по-лошо. Нанесете варовика на 4 слоя, но всеки слой се настройва само след като предишният слой е напълно изсъхнал. По време на сушенето не трябва да се влияе от слънчевата светлина и е препоръчително да се избягват течения. Ако това не се наблюдава, тогава таванът може да придобие pimply повърхност, която също ще има непривлекателни пукнатини.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Таванно оцветяване - препоръкиТаванно оцветяване - препоръки
Завършване на тавана в кухнята опцииЗавършване на тавана в кухнята опции
Как да проектираме окачен таванКак да проектираме окачен таван
Необичайните тавани включват фантазияНеобичайните тавани включват фантазия
Окачена тавана за кухнятаОкачена тавана за кухнята
Как да направите къща ремонт?Как да направите къща ремонт?
Как да направите вашия апартамент добър ремонтКак да направите вашия апартамент добър ремонт
Как да започнем ремонт на къща?Как да започнем ремонт на къща?
Как да изберем таван за баняКак да изберем таван за баня
Какви добри опънати таваниКакви добри опънати тавани
» » Най-икономичен и дезинфекциращ таван покритие
© 2021 BggeHat.com