Как да започнем ремонт в нова сграда

Честито! Купихте апартамент в нова сграда. Но преди да отпразнувате домакинството, трябва да помислите как ще използвате допълнително полезното пространство.

Ако имаш една стая с бели врати, търговски обекти и бледи тапети, имате възможност да отложат основен ремонт с големи инвестиции, пари, но за да се сдобиете с апартамент за довършителни работи, полагане на подови, лепене на тапети и боядисване на тавана не могат да бъдат избегнати. И в двата случая е необходимо да се мисли предварително за интериора и оформлението на бъдещите мебели. Между другото, ако все още не сте закупили апартамент, тогава новата сграда на Кудрово ще бъде отлична възможност за разглеждане. Апартаментът в новата къща е очевидно предимство, което е забележително дори на етап ремонт.

Ремонт на нови сгради: характеристики

Основната разлика между поправянето на нова сграда и поправянето й в стария апартамент е липсата на най-труден и мръсен етап на ремонт. Не е необходимо да разкъсвате тапета, да разглобявате стари врати, батерии и подове и да вземете всичко това, като привличате нает транспорт.

план

За изготвяне на проектния проект е възможно да се обърнете към професионалното дизайнерско студио и заедно с него да изберете бъдещия вид на вашия апартамент. Можете също да направите проекта сам. За това трябва да вземете хартия, цветни моливи, когато е възможно специална програма и голям брой списания с илюстрации на интериора. В проектния проект е необходимо да се вземе предвид местоположението на прозорците и отворите на вратите, да се изтеглят всички помещения, запазвайки пропорциите. Планирайте оформлението на мебелите, като обръщате специално внимание на електроуредите, домакинските уреди и санитарното оборудване.



електричество

За да избегнете впоследствие ненужни, развалящи се и прахоуловителни адаптери и удължителни кабели, трябва внимателно да прецените местоположението на електрическите уреди. Необходимо е да планирате местоположението на изходите и превключвателите. Не забравяйте, че осветлението е неразделна част от интериора. Отразете в плана наличието на полилеи, подови лампи, свещи и нощни лампи. Не забравяйте да добавите към проекта климатици, топла подове и вградени уреди.

Санитарно инженерство

Помислете за възможните варианти за местоположението на ваната, тоалетната чиния, кранчетата. Обърнете специално внимание на кухненската мивка. В този брой не бива да използвате обичайните клишета. Може би не трябва да го поставяте в ъгъла, между шкафовете или до хладилника. Може би ще бъде по-приятно за вас да миете съдове, гледайки през прозореца, а не в ъгъла с детергенти.

Интериорен дизайн

След като завършите планирането по отношение на комуникациите, можете да преминете към най-приятния бизнес. Това е част от планирането от вас, което ще изисква творчески подход към интериора на вашия апартамент. Необходимо е да се избере цвят и тип тавани във всички стаи, вид декорация на стените, материал за вратите. Решете мебелите: използвайте старата, купете или направете по поръчка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ремонт на апартаментиРемонт на апартаменти
Как да започнем ремонт в апартамента на жилищен комплекс?Как да започнем ремонт в апартамента на жилищен комплекс?
Няколко съвета за ремонтНяколко съвета за ремонт
Избираме апартамент в нова сградаИзбираме апартамент в нова сграда
Евтини ремонти на апартаментиЕвтини ремонти на апартаменти
Как да изберем апартамент в нова сграда?Как да изберем апартамент в нова сграда?
Как да направите ремонт в нова сграда без грешкиКак да направите ремонт в нова сграда без грешки
Как да започнете ремонтКак да започнете ремонт
Апартаменти в нови сградиАпартаменти в нови сгради
Апартамент в съвета за избор на нова сградаАпартамент в съвета за избор на нова сграда
» » Как да започнем ремонт в нова сграда
© 2021 BggeHat.com