Козметичен ремонт, бързо обновяване на помещенията с минимални инвестиции

След известно време дори най-силните довършителни материали губят първоначалните си качества и ако все още има деца в дома, експлоатационният живот на довършителните материали се намалява с 30%.

На залепени стени повърхностите на помещенията могат да се появяват като мастни петна и различни рисунки, които децата ще се опитат да нарисуват с химикалки или химикалки. Подовото покритие, и по-често под формата му, използва линолеум, след известно време също започва да се смалява, с времето може да се покрие с малки пукнатини.

След големи ремонти е желателно да се извършва козметичен ремонт на всеки 5 години. Този вид ремонт значително се различава не само в лекотата на работа, но и във финансирането е много по-малко, отколкото при големи ремонти. Извършете козметичен ремонт само в една стая, която се нуждае от ремонт на интериора, така че не се притеснявайте, че стартирането на ремонти в една стая, ще трябва да прекарате веднага в други стаи. Дори да освободите стаята от наличните мебели, това не е задължително.



Провеждането на козметични ремонти се извършва по същата схема, всичко започва с премахването на ненужното старо покритие от стените и таванските повърхности. За да се улесни отдалечът на старите тапети от повърхността на стените, те първо трябва да бъдат добре напоени с гореща вода, можете да покриете тапета с вода с помощта на ролка. Боядисана с водна дисперсна боя, таванът се проверява само за дефекти и деламинации, ако се използва, използвайте шпатула. Ако таванът е просто покрит с кал, тогава той се изхвърля с четка и вода. Но ако таванът е покрит с маслена боя, това покритие просто се заглажда с фина шкурка хартия, след което повърхността на тавана трябва да бъде грундирана.

Грундирането е по-често подложено на всякаква повърхност, тъй като грундът създава филм, върху който всяко положено покритие се поддържа много по-силно. След като грундът трябва да се поправи с тавана, ако таванът отново се избелва, трябва да знаете, че ако има висока влажност, на тавана ще се появи мухъл. Стените обикновено са поставени тапети, сега специална популярност се използва тапет за боядисване. Такива тапети дават шанс по всяко време да променят дизайна на помещение, в края на краищата за тази цел ще е необходимо просто да пребоядисате тапет в друг цвят. Не е без значение в козметичните ремонти е обновяването на подовата настилка, дори след години, линолеумът не престава да се радва на добра популярност, той е достъпен и лесен за инсталиране.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да започнем ремонт в апартамента на жилищен комплекс?Как да започнем ремонт в апартамента на жилищен комплекс?
Няколко съвета за ремонтНяколко съвета за ремонт
Как да започнете ремонт на апартаментКак да започнете ремонт на апартамент
Евтини ремонти на апартаментиЕвтини ремонти на апартаменти
Ремонт на апартаменти от професионалисти е комфорт и комфорт във вашия домРемонт на апартаменти от професионалисти е комфорт и комфорт във вашия дом
Полезни съвети за ремонт на апартаментиПолезни съвети за ремонт на апартаменти
Козметични ремонтиКозметични ремонти
Варианти за завършване на балкониВарианти за завършване на балкони
Елитно обновяване на апартаменти в МоскваЕлитно обновяване на апартаменти в Москва
Козметичен ремонт на апартаментКозметичен ремонт на апартамент
» » Козметичен ремонт, бързо обновяване на помещенията с минимални инвестиции
© 2021 BggeHat.com