Паркет

Паркет

Тъй като паркетът е изработен от естествено дърво, паркетните подове са екологични. Изпълнете естетическите изисквания. Паркетните подове, лакирани, се почистват лесно.

Според метода на производство и използваните материали са с паркет, са от следните видове - от паркетните дъски, паркет на щита, за цимент-пясък замазка с пирони, парче паркет.

При полагане на покритие от паркетни дъски, дъските се полагат по посока на светлината, ако няма прозорци в стаята, а в посока на човешкото движение. Дъските са съединени в канал и герб. Покриването се извършва.

Когато поставяте първия ред, дъските се разполагат на десет до петнадесет милиметра от стената, като първо издърпвате кабела. Паркет дъска след натискане на предварително положени, фиксирани с нокти. Ноктите са приковани в основата на жлеба под ъгъл от четиридесет и пет градуса и се нагряват. Ако използвате скъсени паркетни дъски, тогава техните краища на изоставането са свързани. На местата за преминаване от една стая към друга се използват цели дъски. Те са свързани с език и гребен.

Устройството на подовете от панелния паркет започва с редове на фар. Паркетните щитове към трупите са прикрепени с помощта на нокти, които са наклонени наклонени в основата на жлеба. При полагане на паркета се проверява гладкостта на повърхността. Защо да използвате ниво или релса с дължина два метра.



Незначителни дефекти се отстраняват, след като паркетът е положен чрез смилане на пода.

За да поставите паркета на циментова замазка върху ноктите, работата се извършва на няколко етапа. Преди всичко подредете замазката на звукоизолиращия слой. За производството на този слой се използва шлака, пясък или експандирана глина. След това поставете хидроизолационен слой. Нанесете замазка. Замазката е изработена от циментови разтвори в насипно състояние. Налейте разтвора от далечния ъгъл и от вратите. Дебелината на замазката е четиридесет милиметра. През горещия сезон, замазката се навлажнява от четири до пет дни, като по този начин се предпазва от изсушаване.

След това паркетът се сортира, подът се маркира и паркетът е навес и след това е завършен.

След завършване на полагането на паркет подове се почистват, прикован цокъл. Тогава паркетът се бракува. Тези работи ви позволяват да премахнете дефектите на паркета, да елиминирате провисването.

Както е договорено с клиента, паркетът се отваря със специален лак или се разтрива с мастик.

Е, ако се интересувате от кампанията за Нова година от производителя на опънати тавани - посетете сайта aldengroup.ru. Само там е всичко до отличен таван на разтояние на достъпна цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Панелна настилкаПанелна настилка
Технология на полагане на паркетТехнология на полагане на паркет
Ремонт на подове Ремонт на паркетРемонт на подове Ремонт на паркет
Полагане на паркет дъска със собствените си ръцеПолагане на паркет дъска със собствените си ръце
Характеристики на плочката от лиственицаХарактеристики на плочката от лиственица
Полагане на паркет парчеПолагане на паркет парче
Паркет и описаниеПаркет и описание
Как да ремонтирате паркета самостоятелноКак да ремонтирате паркета самостоятелно
Дъбов блок паркетДъбов блок паркет
Подготвителни работи преди полагане на мозаечен паркетПодготвителни работи преди полагане на мозаечен паркет
» » Паркет
© 2021 BggeHat.com