Компресионни фитинги за тръби

Компресионни фитингиДнес ние се опитваме да разберем какви са разновидностите на пластмасови клемни връзки, използвани при външни водоснабдителни системи и как те се различават един от друг, това, което се състои от и как да се присъединят към различните тръбопроводи.

Ако сте избрали за пластмасови тръби и компресия монолитен части, не е изненадващо. В допълнение към благоприятното съотношение от стойността на продукта и неговите качества, той има по-дълъг живот, е с висока степен на защита срещу корозия под въздействието на химични и биохимични вещества, то е лесно да се инсталира без допълнителни разходи за заваръчно оборудване, както и по време на работа може да се настрои да се възстанови повече от веднъж. Всички фитинги PE издържат на вътрешно налягане до 16 бара.

Трябва да се отбележи, че тези съединители са подходящи за полиетиленови тръби от типове PE, PE 80, PE 100 с различни диаметри: от 20 mm до 110 mm, както и различни дебели стени.

Например, тук IPA https://armacentr.com.ua/catalog/506/ фитинги за топла и студена вода да съществуват в няколко форми: компресия (и цанга затягащия), сегмент заварени и фланец. Структура полиетилен затягане тръбопроводи конектор е пръстен, съответно, също скобата и тялото. Чифтосване се състои от набиване на гайките на ръкавите и шапка, изработени от полипропилен. Благодарение на каучук уплътнителен пръстен, който е поместен в корпус на продукта, запечатани връзка. Ring може да бъде заменен с нов, в случай на износване. Когато пръстеновидната гайка скоби за навиване тръба.

Фитинги към тръби известни лекота IPA и висока скорост на монтаж, демонтаж на сегментите на тръбопроводите. Поради монтаж и демонтаж на водопровод от полиетилен спестява време и труд, полиетиленови тръби, използвани в системи за питейна и техническа вода в нискоетажни жилищното строителство в градските и селските мащаб дизайн оранжерии, напоителни и напоителни системи. Използването на този вид на тръби, използвани от услуги, ферми, и т.н., като тези продукти не се страхуват от вода чук и вибрации.

Сега обърнете внимание на типичните видове фитинги в зависимост от предназначението и дизайна на вашия тръбопровод.



Ако багажникът ви изисква връзка или окабеляване на три тръби, ще ви е необходима чай. Една равнина е предназначена за елементи с един и същ диаметър и редуцираща течност, т.е. преходна тръба за тръби с различни диаметри. Но кръстът осигурява окабеляване или свързване на четири направления на работната среда.

За да промените посоката на потока, използвайте квадратчета. Те са много подобни полиетиленови колена с ъглова вътрешна резба, но те са подходящи за тръби с равен диаметър.

Но ако имате нужда само да свържете елементите на системата и да не променяте посоката си, пристъпете към монтажа на съединителя, имащ вътрешна и външна резба, както и различни диаметри. Последните се наричат ​​също редукция / преходни връзки.

Съединителните щепсели, например, служат за временно или постоянно блокиране на системата, както и за нейното предпазване.

Благодарение на компресията монтаж монтаж тръба става нищо повече от един ден окупация на трудност, както и водоснабдяването не губи физическите и техническите предимства, все повече и повече на качеството на надеждност и дълготрайност.

На материалите: armacentr.com.ua

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Метал-пластмасова тръбаМетал-пластмасова тръба
Свързването на метални пластмасови тръби събира надежден тръбопроводСвързването на метални пластмасови тръби събира надежден тръбопровод
Кои отоплителни тръби са по-добри?Кои отоплителни тръби са по-добри?
Пластмасови тръби за отоплениеПластмасови тръби за отопление
Кой полипропилен е по-подходящ за отопление?Кой полипропилен е по-подходящ за отопление?
Стоманени тръби за отопление и фитингиСтоманени тръби за отопление и фитинги
Омрежен полиетилен за отоплениеОмрежен полиетилен за отопление
Избор на пластмасови тръбиИзбор на пластмасови тръби
Тръби и моноблок характеристики и предимстваТръби и моноблок характеристики и предимства
Етапи на ремонт на комбинирана баняЕтапи на ремонт на комбинирана баня
» » Компресионни фитинги за тръби
© 2021 BggeHat.com