Тухлена или дървена къща, която е по-изгодно да се построи

Когато решавате кой материал е по-добре да се изгради селска къща, струва си да се претеглят предварително всички положителни и отрицателни качества на материалите.

По-често се издигат къщи от дърво и тухли, дървени къщи се изграждат главно в случаи на сериозни спестявания. Да, това е естествен материал за същото, и в злоупотреба за строителство ще бъде много по-евтино от една тухлена къща. Но наистина ли е по-изгодно да се построи дървена къща, отколкото къща, изработена от тухли?

Дървени къщи, в продължение на няколко века, са най-топлите къщи, а външният им вид понякога учудва с великолепието си. Но има и неприятни недостатъци, ние всички знаем, че дървото е обичан от много грешки и гъби, за да се увеличи срока на експлоатация на къщичката ще трябва да бъде редовно специална обработка на различни насекоми и вредни гъбички. Тази процедура всъщност не е достатъчно евтин, така че избора на строителството на къщата на дървото, струва си да бъдат бдителни за възможността, че на пръв поглед икономически изграждането отидат в редовната консумация на необходимата сума за неговата защита.



Скъп на пръв поглед, изграждането на къща, използваща тухли, в действителност се счита за наистина икономичен вариант. Въпреки че този тип материал е много по-скъпо, и фондация работа ще изисква допълнителни средства, но след построяването на къщата, няма да се налага да харчат допълнително пари на регулярна основа за поддържане на надеждността на къщата, тъй като всички функции за безопасност са налични тухлени десетилетия. Не по-малко важно е, пожарната безопасност на къщата, тъй като дървена къща е бързо запалими структура, разбира се, е пречка за неочакван пожар дървесината трябва да бъде допълнително обработен, което също трябва да се извършват в повечето случаи.

Специално търсене сега се използва от тухлите с дупки, които допринасят за задържането на топлината в помещението, тази функция прави такива тухли, издигнати от тях у дома, както топло, каква е къща, направена от дърво, докато тя не разполагат с такива сериозни недостатъци. Нито пък някакви грешки и гъбички не се страхуват от тухла, той ще бъде страхотно да изпълнява основните си функции в продължение на около 75 години, а ако всеки 10 години за извършване на възстановителни работи, къщата може да устои и два пъти по-дълго. Да, недостатъците на тухлени къщи там, сериозен от тях е влажността на стените, е възможно да се избегне редовното корпуса Ardagh. Ако в къщата е имало голям пожар, трябва да сте подготвени за това, че тухлата става все по-уязвима, както и всички вътрешни стени на него губи 60 сила.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изолирате стените с минерална вата в дървена къща отвътреКак да изолирате стените с минерална вата в дървена къща отвътре
Как да се изгради една къща МатериалиКак да се изгради една къща Материали
Как да се изгради къща в страната?Как да се изгради къща в страната?
Тухлена къщаТухлена къща
Селски къщи, ръчно изработени, с аромата на горатаСелски къщи, ръчно изработени, с аромата на гората
Къщи с икономичен тип, които са по-добриКъщи с икономичен тип, които са по-добри
Предимства и недостатъци на тухлени сградиПредимства и недостатъци на тухлени сгради
Дървената къща Тайните на строителствотоДървената къща Тайните на строителството
Характеристики на дървена къщаХарактеристики на дървена къща
Предимства на изграждането на къщи от тухлиПредимства на изграждането на къщи от тухли
» » Тухлена или дървена къща, която е по-изгодно да се построи
© 2021 BggeHat.com